Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Glide 50,000 Ihokarvanpoistolaite valoimpulssilaite IPL

Silkn

129.00€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Pirteän omenanvihreä Silk'n Glide 50,000 sisältää riittävästi HPL-pulsseja, jotta voit saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia ilman tarvetta hintavalle uudelleentäytölle: ei-toivotuilla ihokarvoilla ei ole mitään mahdollisuutta tätä huipputehokasta karvanpoistolaitetta vastaan! Huikean tuotteen liukutoiminto poistaa ihokarvoja laserin avulla ilman pienintäkään vaivannäköä - tämä on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset silkinsileän ihon hetkeäkään hukkaamatta.

 • Sisältää 50,000 HPL-valopulssia, jotka riittävät useisiin kokovartalohoitoihin
 • Ei tarvetta täyttöpatruunoille!
 • Hoitotutkimusten mukaan tehokas
 • Auttaa poistamaan ei-toivottuja ihokarvoja kätevän liukutoiminnon avulla
 • Sopii myös tummemmalle sekä auringolle altistuneelle iholle
 • Soveltuu koko vartalolle ja kasvoille, mukaanlukien herkille alueille!
 • Viisi energiatasoa, jotka lähettävät valopulsseja eri intensiivisyydellä
 • 2 vuoden valmistajan takuu

Silk'n Glide 50,000-karvanpoistolaite on turvallinen, helppo ja nopea käyttää. Se hyödyntää patentoitua ihonhoitoteknologiaa ja tarjoaa pitkävaikutteisen laser-karvanpoistohoidon - aivan kuin kauneussalongissa, mutta nyt voit saavuttaa samat lopputulokset oman kodin mukavuudessa!

Lue lisää

Silk'n IPL - HPL™ tekniikka ihokarvanpoistossa

1

Normaali ihokarvan kasvu

Karvatupen normaali kasvu.
Silk'n patentoitu teknologia voi poistaa ei-toivotut
ihokarvat pysyvästi IPL - HPL valopulsseilla.

2

Näin IPL ja HPL karvanpoisto toimii

Voimakas valoenergia imeytyy ihokarvan juureen,
jossa se pureutuu karvatupen juureen
ja ehkäisee sen kasvua.

3

Karvatuppi hoidon jälkeen

Vain itse karvatuppi imee energiaa,
sitä ympäröivä ihokudos säilyy normaalina
mahdollistaen turvallisen karvanpoiston.

Mikä on Silk’n Glide 50,000?

Silk’n Glide 50,000 on innovatiivinen laser-karvanpoistotuote, joka hyödyntää miellyttävän ergonomista liukuvaa liikettä saavuttaakseen ammattimaisia lopputuloksia helpossa kotikäytössä. Laitteen teho perustuu turvalliseen HPL (Home Pulsed Light)-teknologiaan. Silk’n Glide 50,000 lähettää valoenergiapulsseja, jotka sekä poistavat ei-toivottuja ihokarvoja että ehkäisevät tulevaa hiustenkasvua hiustuppien tasolla. Hoitotutkimukset osoittavat, että vain 6-8 hoitokerran jälkeen ja kahden viikon aikana voit saavuttaa huomattavasti ja pysyvästi sileämmän ihon!

Silk’n Glide 50,000 sisältää viisi energia-asetusta, jotka soveltuvat eri ihoalueille ja ihotyypeille. Toisin kuin monet muut tuotteet, se on erityisesti kehitetty ajatellen myös ihmisiä, joiden ihon sävy on tummempi tai jotka ovat altistuneet auringolle.

Se toimii oikeasti!

Silk'n Glide 50,000 on ainutlaatuinen, nopeatehoinen ja kliinisesti tutkittu laser-karvanpoistotuote. Tuote on kehitetty toistuvaan käyttöön koko vartalon ja kasvojen iholla. Se sisältää 50,000 valopulssia ja auttaa sinua taistelemaan ei-toivottuja hiuksia vastaan useiden vuosien ajan. Voit päästä eroon ihokarvoista kätevästi, mukavasti ja turvallisesti. Silk'n Glide 50,000-laitteen pinta-ala on vain 3 neliösenttimetriä, joten se soveltuu loistavasti kaikkein pienimpien ja herkimpienkin kehonosien, kuten ylähuulen ja bikinirajan, käsittelemiseen.

Silk'n Glide 50,000-laitteen teho perustuu HPL-teknologiaan

Silk'n Glide 50,000 hyödyntää patentoitua HPL-teknologiaa eli laser-karvanpoistomenetelmää, joka hyödyntää valopulsseja poistaakseen ihokarvoja turvallisesti. Näiden valopulssien avulla voit saavuttaa korkealaatuisia, ammattimaisia tuloksia. HPL myös ehkäisee uusien hiuksien kasvua lamauttamalla hiustuppia, jolloin kertaalleen poistetut karvat eivät enää ala kasvaa uudelleen takaisin. Lyhyet energiapulssit muuntuvat lyhytkestoiseksi ja kivuttomaksi kuumuudeksi, joka kohdistuu tummaan karvapigmenttiin ja ehkäisee karvatuppisolujen kasvua.

Nopea hoitomenetelmä

Silk’n Glide 50,000-hoidon suositeltu kesto vaihtelee kehonosan ja hiustyypin mukaan. Laite lähettää keskimäärin yhden valopulssin 1.5-3.5 sekunnin välein, vaikkakin tämän pystyy räätälöimään omien tarpeidesi mukaan vaihtamalla laitteen energia-asetuksia. Tiheämmät valopulssit ovat intensiivisempiä ja soveltuvat tummemmille ihokarvoille tai kovempaan kiireeseen.

Suosittelemme, että käytät Silk’n Glide 50,000-laitetta 2-4 viikon välein. Noin 6-8 hoitoa vaaditaan, ennen kuin näkyviä tuloksia pitäisi alkaa näkyä. Tällä aikavälillä Silk’n Glide 50,000 ehtii vaikuttaa kaikkiin ihokarvoihin, vaikka vain 15% karvoista kasvaa kerrallaan hiustupen sisällä. Ensimmäisten viikkojen jälkeen hoito voidaan tehdä aina tarpeen mukaan.

Voit havaita näkyviä lopputuloksia nopeasti

Silk’n-tuotteiden käyttäjät huomaavat yleensä ei-toivottujen karvojen vähentyneen merkittävästi jo 3-4 käyttökerran jälkeen. Tuotteita kannattaa aina käyttää pitkällä aikavälillä, jotta tulokset ovat mahdollisimman pitkäkestoisia. Silk’n Glide 50,000-laitteen avulla on mahdollista saavuttaa silkinsileä iho vain muutaman viikon käytön jälkeen! Tulokset voivat vaihdella poistettavien karvojen väristä ja laadusta sekä käytetystä energia-asetuksesta riippuen. Jokaisen hoitosession jälkeen kaikki hiustupissa sillä hetkellä kasvavat hiukset lamaantuvat ja lakkaavat kasvamasta enempää.

Silk’n Glide 50,000 on helppokäyttöinen

Silk’n Glide 50,000 käyttää liukutoimintoa, joka antaa sinun liu’uttaa tuotetta helposti ja yhtäjaksoisesti kohteena olevan ihoalueen päällä. Näin ei-toivotut ihokarvat häviävät jopa matalaa energia-asetusta käyttämällä. Tuote sisältää myös syketoiminnon, joka sopii ihanteellisesti pienten ihoalueiden käsittelyyn yksittäin ja intensiivisempää energia-asetusta käyttäen. Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi suosittelemme ajelemaan käsiteltävän ihoalueen ennen käyttöä, jotta valopulssit pääsevät vaikuttamaan hiustuppiin esteettömästi.

Laite on turvallinen käyttää

Silk’n Glide 50,000-karvanpoistolaite on turvallinen ja kliinisesti testattu. HPL-teknologia käyttää vain murto-osan energiaa ammattimaisiin välineisiin verrattuna, mikä vähentää vahingon riskiä.

Silk’n Glide 50,000 sisältää myös sisäänrakennetun ihoanturin, joka parantaa sen turvallisuutta entisestään. Ihoanturi tunnistaa ihoalueet, jotka ovat liian tummia turvallisesti käsiteltäviksi. Laitteen hyödyntämä moderni teknologia varmistaa, että valopulsseja lähetetään vain, kun se on suorassa kosketuksessa ihoon. Näin ollen Silk’n Glide 50,000 on täysin turvallinen silmille, eikä suojalaseja tarvita!

Mitä saan laitteen mukana?

Silk’n Glide 50,000-pakkaus sisältää laser-karvanpoistolaitteen lisäksi AC-adapterin sekä käyttöohjekirjasen.

Glide 50 000 Glide 150 000 Glide Xpress 300 000 Flash&Go Lux
129.00€ 159.00€ 197.00€ 298.00€
Hoitoalueet Pienet ja herkät alueet
Keskisuuret alueet
Pienet ja herkät alueet
Keskisuuret alueet
Pienet ja herkät alueet
Koko keho
Pienet ja herkät alueet
Keskisuuret alueet
Teknologia Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto
Käsiteltävä pinta-ala (cm²) 3 cm² 3 cm² 3 cm² 4 cm²
Mahdollisuus ostaa lisää impulsseja Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Pienten alueiden käsittelyaika (ylähuuli, kainalo, bikiniraja) 2-6 minuuttia 1-7 minuuttia 1-5 minuuttia 1-7 minuuttia
Laajojen alueiden käsittelyaika (jalat, selkä, rinta ja vatsa) 15-45 minuuttia 15-35 minuuttia 10-20 minuuttia 15-35 minuuttia
Lue Lisää Lue Lisää Lue Lisää Lue Lisää


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (85% pohjautuen 8 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Paras tuote IKINÄ!!
 • * Olen käyttänyt laitetta kolme kertaa. Karvani ovat ohentuneet. Ei samaa piikikästä ja mustaa sänkeä kuin sheivailujen jälkeen. Aluksi iho tuntui ärtyvän, mutta sitten kokeilin eri asetuksella eikä ärtymystä enää tullut. Kannattaa aloittaa hellävaraisesti. Tätä täytyy käyttää vuoden tai kaksi ennen kuin tulee pysyviä tuloksia, mutta kyllä siitä hyötyy jo aikaisemmin. Ei tarvitse olla joka toinen päivä ajelemassa.
 • * Viimeisten kuukausien ajan olen käyttänyt silkn glidea kerran parissa kuukaudessa. Huomaan merkittävää eroa karvojen määrässä. Karvat eivät myöskään ole niin karkeat kuin ennen.
 • * Suosittelen tätä tuotetta myös miehille. Olen aina melko karvainen rinnan alueelta ja joutunut käymään vahattavana. Muutaman kuukauden käytön jälkeen karvat ovat poissa!!
 • * Inhoan joka viikkoista karvojen ajelua, ja vahaamiseen en ryhdy. Silkn Glide toi ratkaisun ongelmaani:)
 • * Huippu tuote!!!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi