• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Glide 150,000

Ihokarvanpoistolaite valoimpulssilaite IPL
Tuote on poistunut valikoimasta. Korvaavat tuotteet alapuolella.

Silk’n Glide 150 000 IPL on ylellisin valinta, kun haluat nauttia silkkisestä ja pehmeästä ihosta. Tämä ihokarvanpoistolaite poistaa ei-toivotut karvat vartalolta ja kasvoilta nopeasti ja tehokkaasti. Hellä mutta tehokas, laseria hyödyntävä karvanpoistolaite on kivuton ja helppokäyttöinen. Nyt voit nauttia kauneussalonkitasoisesta lopputuloksesta oman kodin mukavuudessa!

 • Voit hoitaa koko vartalon alle 30 minuutissa
 • Turvallinen ja helppokäyttöinen
 • Nopea liukuva liike ja yksilöidyt pulssit soveltuvat yleiseen tai täsmälliseen karvanpoistoon
 • Soveltuu myös tummemmalle sekä auringolle altistuneelle iholle
 • Kehitetty käytettäväksi sekä vartalolla että kasvoilla, mukaanlukien herkillä alueilla kuten bikinirajalla ja ylähuulella
 • Tuottaa 150,000 valopulssia ilman tarvetta uudelleentäyttöön
 • Viisi energiatasoa, joista voit valita täydellisen tehon ja intensiivisyyden
 • Toimitetaan ylellisessä pakkauksessa, johon sisältyy pehmeä puhdistusliina
 • 2 vuoden valmistajan takuu

Silk’n Glide 150,000 toimitetaan tyylikkäässä ja monikäyttöisessä pakkauksessa, joka on suunniteltu mukavaan säilytykseen, olit sitten kotona tai liikkeellä! Tämä upea kirsikanvärinen laite on ergonominen ja kevyt. Voit nauttia vallankumouksellisesta, valopulsseja hyödyntävästä laser-karvanpoistosta, joka on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön. Ihokarvojen poistaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa ja tehokasta!

Miten kotona tehtävä laser ihokarvanpoisto toimii?

1

ENNEN KOTILASER HOITOA

Terve karvatuppi normaalilla karvan kasvulla.
Helppokäyttöinen kotilaser on patentoitu ja
se voi poistaa karvat pysyvästi valopulssien avulla.

2

KOTILASER ON HELLÄVARAINEN

Hoito pureutuu karvojen juureen ja estää
karvatupen toimiinnan. Ihokarvojen toiminta estyy ja vaimenee
hoidon jälkeen.

3

Karvatuppi hoidon jälkeen

Hoito osuu vain karvatuppeen
ja on siten hellävarainen ja turvallinen käyttää.
Ihokarvojen kasvu hidastuu.

Mikä on Silk’n Glide 150,000?

Silk’n Glide 150,000 on laser-karvanpoistolaite, joka hyödyntää kotikäyttöön tarkoitettua valopulssiteknologiaa. Näin voit nauttia oman kodin mukavuudessa hoidosta, jota on aiemmin saanut vain kauneussalongeissa! Tämä fantastinen tuote toimitetaan ylellisessä pakkauksessa, jotta voit helposti ottaa sen mukaasi vaikka rantalomalle!

Silk’n Glide 150,000 lähettää valopulsseja, jotka muuntuvat lämmöksi. Tuotteen käyttäjä voi tämän teknologian avulla ehkäistä ihokarvojen kasvun heti karvatupesta alkaen. Tämä patentoitu teknologia on turvallinen, ja sen tehokkuus on todettu hoitotutkimuksissa. Nyt voit nauttia ammattimaisista lopputuloksista kotona! Silk’n Glide 150,000 sisältää huikeat 150,000 valopulssipatruunaa, joten sinun ei koskaan tarvitse vaihtaa sitä!

Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat tuotteet, Silk’n Glide 150,000 on kehitetty kaikkia ihotyyppejä ajatellen, ja soveltuu myös auringolle altistuneelle iholle. Viisi eri energiatasoa varmistavat, että jokainen käyttäjä löytää omalle ihotyypilleen sopivan asetuksen. Eri energiatasot hyödyntävät eriasteista kuumuutta, ja jokainen voi löytää itselle tehokkaimman ja mukavimman asetuksen!

Kotilaser karvanpoisto toimii!

Silk’n Glide 150,000 laser-ihokarvanpoistolaite hyödyntää kahta karvanpoistotoimintoa: liukuvaa ja sykkivää. Liukutoimintoa käytettäessä laite lähettää yksittäisiä valopulsseja automaattisesti aina 1.5 sekunnin välein, jolloin voit poistaa karvoja kasvoilta ja vartalolta yksinkertaisesti liu’uttamalla laitetta hoidettavan ihoalueen päällä. Liukutoiminto on täydellinen valinta, kun haluat poistaa ihokarvoja nopeasti ja tehokkaasti. Sykkivä toiminto puolestaan on täsmällisempi hoito, joka on tarkoitettu pienemmille ihoalueille. Tätä toimintoa käytettäessä laite hoitaa yksittäisiä ihokarvoja lähettämällä intensiivisiä pulsseja.

Kotilaser karvanpoisto pohjautuu HPL-teknologiaan

Silk’n Glide 150,000 hyödyntää HPL (home pulse light)-teknologiaa poistaakseen ihokarvoja turvallisesti ja tehokkaasti. HPL on eräänlainen IPL laserhoito, joka lähettää valoenergiaa lyhyinä pulsseina, jotka ehkäisevät ihokarvojen kasvua pitkäkestoisesti. HPL-pulssit muuntuvat lämmöksi vain, kun ne kohdistuvat tummiin karvatuppiin - tämän ansiosta vaaleampaan orvaskeden ihoon ei kohdistu vahinkoa. Silk’n Glide 150,000 tarjoaa korkealaatuisia ja ammattimaisia lopputuloksia - nauti silkinsileästä ihosta helposti ja kivuttomasti! Täyden hoitotutkimuksen tulokset voit lukea täältä.

Nopeaa hoitoa

Silk’n Glide 150,000-hoidon kesto vaihtelee riippuen siitä, miten suuren ihoalueen hoidat kerralla. Tämä laser-ihonhoitolaite lähettää yhden valopulssin 1.5-3.5 sekunnin välein, riippuen siitä, mille energiatasolle olet asettanut laitteen. Sopivaa energiatasoa käyttämällä laite soveltuu kaikille riippumatta ihotyypistä, hoidon kestosta tai ihoalueen koosta.

Suosittelemme kokeilemaan 2-4 viikon aikana 6-8 hoitosessiota alueella, jota haluat hoitaa. Näin Silk’n Glide 150,000 ehtii hoitaa toivottuja alueita tehokkaasti. Ota huomioon, että jotkut karvatupet saattavat olla “lepotilassa”, jolloin ne eivät kasva eikä valopulssihoito ei vaikuta niihin. Säännöllinen hoito pitkällä aikavälillä kuitenkin hoitaa nämäkin karvatupet, kunhan ne muuttuvat taas aktiivisiksi. Ensimmäisen hoitokuukauden aikana huomaat todennäköisesti karvojen määrän vähenevän merkittävästi - tämän jälkeen voit käyttää laitetta vain tarpeen mukaan.

Silk'n IPL laserhoito sopii kaikenlaisille ihokarvoille

Nopeita lopputuloksia

Silk’n Glide 150,000 saavuttaa huikeita lopputuloksia - hoitotutkimuksessa moni käyttäjä ilmoitti hiuskarvojen vähentyneen jopa 50% vain 3-4 käyttökerran jälkeen. Näin ollen tämä laite tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden poistaa ei-toivotut ihokarvat ilman minkäänlaista vaivannäköä! Tulokset voivat vaihdella käyttäjästä toiseen riippuen monista tekijöistä, kuten ihokarvojen laadusta ja väristä. Koska ihokarvat kasvavat sykleissä, osa hiustupista on aina kerrallaan lepotilassa, jolloin Silk’n Glide 150,000 ei tehoa niihin. Näin ollen suosittelemme käyttämään Silk’n Glide 150,000-karvanpoistolaitetta säännöllisesti, jotta voit varmistaa, että hoito tehoaa kaikkiin hiustuppiin ja tulokset ovat pitkäkestoisia. Voit lukea hoitotutkimuksen tulokset kokonaisuudessaan täällä.

Laite on helppo ja turvallinen käyttää

Silk’n Glide 150,000 ei voisi olla helppokäyttöisempi - valitse vain joko liukuva tai sykkivä tekniikka tällä fantastisen ergonomisesti suunnitellulla laitteella, ja olet valmis nujertamaan ikävät ihokarvat kivuttomasti ja nopeasti! Vain muutaman minuutin hoito auttaa sinua saavuttamaan silkinsileän ihon. Voit myös kirjata, miten kauan tiettyjen ihoalueiden hoitoon laitteella kuluu, jotta voit varmistaa hoitokertojen optimaalisen nopeuden ja tehokkuuden tulevaisuudessa.

Silk’n Glide 150,000 on myös täysin turvallinen käyttää. Aiemmin karvanpoisto laserilla saattoi usein olla kivulias ja vaarallinen kokemus - mutta ei enää! Silk’n Glide 150,000 ja muut Silk’n-tuotteet hyödyntävät ainutlaatuista HPL-teknologiaa, jonka avulla voit nauttia huippulaatuisista lopputuloksista turvallisesti ja oman kotisi mukavuudessa!

Silk’n Glide 150,000 sisältää myös ihoa suojaavan anturin, joka lähettää varoitusvalon, kun tuote ei ole valmis käytettäväksi. Silk’n Glide 150,000 lähettää valopulsseja ainoastaan silloin, kun se on kosketuksissa ihoosi - ei ole vaaraa siitä, että valo osuisi silmiin. Tämän tuotteen käyttö on täysin turvallista ilman suojalaseja!


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN 4.5

88% pohjautuen 10 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Hinta on melko korkea, joten laitteen on paras olla hyvä :D Toimitus oli nopea. Nyt testaamaan!

  E

 • Ei satu. Uskomaton tuote

  P

 • Ei tarvitse enää ajella sääriä monta kertaa viikossa. Parasta!

  S

 • Tämä on loistava. Laadukas. Ei polta ihoa ja tulokset ovat erinomaiset. Nopea toimitus myös. Kiitos.

  NP

 • Tää on paras!!!

  Tt

 • Ostin itelleni ja myöhemmin siskolle lahjaksi. Oli vaan niin hyvä!!

  T

 • Silkn Glideni tuli postissa... kokeilin.. ja peruin aiemmin varaamani sokerointiajan

  S

 • voisi sitä rahat huonomminkin käyttää

  n

 • Toimi mulla. Suosittelen!

  M

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.