NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Flash & Go Luxx + Face 5K - 245K

Ihokarvanpoistolaite valoimpulssilaite IPL
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Silk’n Flash & Go Lux ihokarvanpoistolaite on suositun Silk’n Flash & Go -tuotteen seuraaja. Se on uusi ja edistynyt ihokarvanpoistolaite, jolla on erityisominaisuuksia, kuten enemmän välähdyksiä tuottava lamppu sekä erityinen lisäosa entistäkin tarkempaa käsittelyä varten – tämä fantastinen laite on varmasti kaivattu tuote markkinoilla!

 • Näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen
 • Poistaa karvoja ja ehkäisee karvankasvua
 • Sopii kasvoille ja koko keholle
 • Erityinen lisäosa tarkkuutta vaativien alueiden käsittelyyn
 • Enemmän valoimpulsseja tehokkaan käsittelyn takaamiseksi
 • 2 vuoden takuu

The Silk’n Flash & Go Luxx on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä, ja ihotautilääkärit ovat todenneet sen erääksi turvallisimmista ja tehokkaimmista kotona käytettävistä karvanpoistolaitteista.

Mikä Silk’n Flash & Go Luxx on?

Tämä uusi, edistyksellinen ihokarvanpoistolaite on suositun Silk’n Flash & Go -mallin päivitetty versio. Se on aiemman mallin tavoin helppokäyttöinen, mutta se sisältää enemmän valoimpulsseja ja erityisen lisäosan, jonka avulla voit käsitellä erityisen herkät alueet, kuten bikinirajan ja ylähuulen alueen.

Silk’n Flash & Go Luxx ihokarvanpoistolaite on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä ja johtavien ihotautilääkärien suosittelema. Voit siis luottaa laitteen turvallisuuteen ja tehokkuuteen poistaessasi ei-toivottuja ihokarvoja kehostasi, esimerkiksi bikinirajasta ja kasvoilta. Laite lähettää 245 000 välähdystä, ja sen erityinen lisäosa vielä 5000 välähdystä enemmän – huippuluokan tehokkuus takaa sinulle haluamasi tulokset!

Mitä HPL-teknologia on?

HPL (Home Pulsed Light) on valoimpulsseihin perustuva teknologia, jossa valoimpulssit tunkeutuvat syvälle ihoon ja vaikuttavat ihokarvojen juuriin ehkäisten karvojen kasvua. Tämä innovatiivinen teknologia ehkäisee karvankasvua ihoa vahingoittamatta. Teknologia oli ennen vain kauneudenhoidon ammattilaisten käytössä, ja nyt se on valjastettu Silk’n-tuotemerkin käyttöön tässä turvallisessa ja tehokkaassa, kotikäyttöön tarkoitetussa laitteessa!

Helppo käyttää

Silk’n Flash & Go Luxx ihokarvanpoistolaite on suunniteltu käyttäjien mukavuutta ajatellen – laite hyödyntää helppokäyttöistä ”point and flash” –tekniikkaa, joka mahdollistaa ei-toivotun karvan poistamisen vain pienellä ranneliikkeellä! Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme höyläämään karvat halutulta alueelta ennen laitteen käyttöä, jotta valoimpulssien ja ihokarvojen juurten välillä olisi mahdollisimman vähän esteitä. Aseta laite käsiteltävälle alueelle ja paina napista, siirry sitten seuraavaan kohtaan ja pidä huoli siitä, ettet vahingossa käsittele ihoaluetta moneen kertaan yhden hoitokerran aikana. Tehokas, turvallinen ja pitkäkestoinen karvanpoisto on näin helppoa!

Turvallinen käyttää

Silk’n Flash & Go Luxx ihokarvanpoistolaite sisältää ihoanturin, joka tekee laitteesta sinulle turvallisen. Silk’n Flash & Go Luxx sopii sekä vaalealle että tummalle iholle. Emme suosittele käyttämään laitetta auringonoton jälkeen tai ruskettuneelle iholle. Silk’n Flash & Go Luxx ehkäisee karvankasvua, ja se on suunniteltu laajojen ihoalueiden käsittelyyn, joten voit käsitellä suuren ihoalueen lyhyessä ajassa. Laitteen mukana tulevan lisäosan avulla voit käsitellä myös erityisen herkät ihoalueet turvallisesti.

Miten voin tilata tuotteen ShytoBuysta?

Silk’n Flash & Go Luxx -laitteen tilaaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa, sillä tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Nauttiaksesi tehokkaasta ihokarvojen poistosta mukavasti omassa kodissasi, klikkaa “Lisää ostoskoriin” ja aloita tilaaminen!

Pakkaus sisältää:

 • Silk’n Flash & Go Luxx -laitteen
 • Yli 245 000 välähdystä tuottavan patruunan
 • Erityisen lisäpatruunan, joka tuottaa 5000 välähdystä - tarkemmille alueille
 • Käyttöohjeen
 • DVD-opasvideon


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90.91% pohjautuen 11 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Olen käyttänyt tätä nyt kuukauden ja tulokset ovat todella hyvät. Kiva että sitä voi käyttää myös kasvoihin

  I Inka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • hyvä laite helppo käyttää

  sl saara lehtilä small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tämä OIKEASTI TOIMII! Viiden käyttökerran jälkeen mun ei tarvitse neää ajella kainaloita. Lisäksi ei tarvitse kärsiä ajelun jälkeisistä näppylöistä ja punotusesta. Kannatta ostaa!

  S Sanni small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Suosittelen. Tekee hyvää jälkeä. Vähän pelotti käyttää kasvoihin sillä laite on kuitenkin kohtalaisen iso mutta teki hyvää jälkeä siinäkin.

  J Janette small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ei tuloksia yhdessä yössä. Karvat kasvavat sykleissä ja os akarvoista on aina lepo vaiheessa. Niihin tämä laite ei tehoa. Vain kasvaviin karvoihin. Vaatii siis monen kuukauden käytön ennen lopullisiin tuloksiin. Huomaan kutienkin karvan kasvun vähentyneen ja hennontuneen.

  K Kukka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tekee sen minkä lupaa.

  L Lotta small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • En saa ikinä aikaiseksi mennä kauneushoitolaan ja olen myös liian laiska sheivailemaan tai vahailemaan jatkuvasti itse. Näin lehdessä Flash&Go ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tilasin heti, ja totesin että karvojen poisto ei voisi olla enää helpompaa...ja kivuttomampaa.. Hinta hieman hirvitti, mutta kyllä se kannatti!!!

  S Saana small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ostin itselleni kesän lähestyessä, ja olen tykännyt. Kaverini kokeili myös ja tilasi heti omansa. Silk'n ei ole koskaan pettänyt!!

  a aino26 small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tämä vaatii kärsivällisyyttä jos haluaa pysyviä tuloksia. Ehkä sen arvoinen, jos jatkossa ei tarvitse olla aina ajelemassa sääriä.

  G G.H small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.