Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Silk'n Face Tite Valoteknologiaa hyödyntävä ihonhoitolaite kasvoille ryppyjä vastaan

Silkn

169.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Haluatko vähentää ikääntymisen merkkejä? Jos vastasit kyllä, Silk'n FaceTite voi olla ratkaisu sinulle. Se on läpimurtolaite ihon nuorentamiseen. Se hyödyntää niin sanottua HT-teknologiaa, joka silottaa kasvojen ihoa, vähentää ryppyjä ja uudistaa kollageenin sekä elastiinin tuotantoa. Tämä laite saa ihosi näyttämään raikkaammalta ja nuorekkaammalta.

  • Silk'n FaceTite voi vähentää juonteita ja ryppyjä
  • Auttaa kiristämään ihoa
  • Uudistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
  • Vähentää auringon ja iän jättämiä läiskiä iholla
  • Parantaa ihon kimmoisuutta
  • 2-vuoden takuu

Silk'n FaceTite on lempeä kasvojen kohotusmenetelmä omassa kotonasi. Se on erittäin helppokäyttöinen ja voi vähentää auringon ja iän jättämiä jälkiä iholla. Laite yhdistää kolme tehokasta valoteknologiaa, joiden avulla pääset parhaisiin tuloksiin. Hoito koostuu infrapunasta, LED-valosta ja Bi-Polar RF-energiasta.

Lue lisää

Mikä on Silk'n FaceTite?

Tämä laite yhdistää kolme eri valoteknologiaa rakentaen ihoa sisältä ulospäin ja vapauttaen sen ikääntymisen merkeiltä. Päivittäinen käyttö voi rakentaa kollageenia ja elastiinia ihon syvempiin kerroksiin. Tämä voi palauttaa ihon kireyden ja vähentää ryppyjä. Käyttämällä Silk’n FaceTite -laitetta ihon joustavuus paranee ja iho näyttää yleisesti nuoremmalta.

Tekniikka

Silk’n FaceTite hyödyntää kolme eri valotekniikan luomaa energiaa. Näitä ovat infrapunavalo, Led-valo ja Bi-Polar RF-energia. Yhdessä nämä kolme valonlähdettä tunkeutuvat ihon syvimpiin kerroksiin, jossa ne stimuloivat soluja, mikä johtaa kollageenin ja elastiinin kasaantumiseen. Nämä kaksi proteiinia pitävät ihon kimmoisana sisältäpäin varmistaen, että rypyt tasoittuvat.

Tätä tekniikkaa on ensin hyödynnetty vartalon kiinteytyksessä. Nyt sitä on kehitetty tiukentamaan myös kasvojen ja kaulan aluetta. Laite on kätevä ja helppokäyttöinen. Se on täydellinen apu taistelussa ryppyjä vastaan.

Käyttöalueet

Silk’n FaceTite toimii erinomaisesti paitsi otsan ja leuan alueella, mutta se voi poistaa juonteita myös poskilta, huulilta ja kaulalta. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomaat, että iho tuntuu kiinteämmältä ja terveemmältä. Pidempi kestoisiin tuloksiin päästäksesi, sinun tulisi käyttää tuotetta säännöllisesti pidemmän aikaa.

Helppokäyttöinen

Silk’n FaceTite -laitteen mukana tulee Silk’n Slider Geeli. Tätä geeliä tulee levittää iholle ennen laitteen käyttöä, jotta laite toimisi oikein. Geeli on vesipohjainen ja se auttaa Silk’n FaceTite laitetta liukumaan paremmin kasvoilla ja suojaa ihoa mahdolliselta ärsytykseltä. Kun geeli on levitetty iholle, voit käynnistää laitteen ja hoitaa kasvojen jokaista aluetta 15 minuutin ajan. On tärkeää, että hoidat kunkin kasvojen alueen järjestyksessä, jotta hoito olisi mahdollisimman tehokas.

Silk’n FaceTite laitetta voidaan käyttää viidellä eri asetuksella. Mitä korkeampi energiataso on asetettu laitteeseen, sitä voimakkaampi hoito on. Ensimmäiselle käyttökerralla olisi suositeltavaa käyttää alhaisinta asetusta 1. Silk’n FaceTite hoidon alussa tulet huomaamaan, että ihosi lämpenee. Tämä tarkoittaa, että laite alkaa toimimaan.

Onko laitteen käyttö turvallista?

Silk’n FaceTite on kliinisesti testattu ja se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti kasvojen alueella aiheuttamatta ihovaurioita. Siinä on lämpöstabilisaattori, joka mittaa ihon lämpötilaa ja säätää lämpöä iholle sopivaksi. Välttääkseen ylikuumenemista Silk’n FaceTite mittaa ihon lämpötilaa käytön aikana useammin kuin kerran. Näin voit olla vastma, että se on täysin turvallinen ihollesi eikä aiheuta sille vauriota.

Nopea ja huomaamaton tilaus

Silk’n FaceTite-laitteen tilaaminen ShytoBuylta on turvallista, helppoa ja nopeaa. Meillä voit olla varma, että emme koskaan paljasta henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Tilaus toimitetaan merkittömässä pakkauksessa, joten kukaan ei voit tietää, mitä olet juuri tilannut.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * huomasin heti ensimmäisen käytön jälkeen, että iho oli jonkun verran kimmoisampi.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi