ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Sienitulehdus

Hiivaa löytyy sekä miesten että naisten kehoista, ja hiivan päästessä valloilleen se saattaa aiheuttaa ikäviä ja pitkäkestoisia ongelmia. Kun sienitulehdusta esiintyy naisen intiimialueella, on kyseessä hiivatulehdus, jonka ehkäisemistä varten löytyy lukuisia eri valmisteita. Hiivan liikakasvua voi myös yrittää hillitä oikeanlaisten elämäntapojen avulla, ja esimerkiksi oikeanlainen ruokavalio sekä tarkoitukseen luodut lisäravinteet sekä luontaistuotteet pyrkivät tasapainottamaan elimistöä. Jos sinulla on toistuvia hiivatulehduksia, kannattaa aiheeseen tutustua. Myös intiimialueille tarkoitetut puhdistustuotteet kannattaa valita oikein elimistön pH-tasapainon kannalta.

Hiivatulehdus on todella yleinen vaiva, joka voi esiintyä eri puolilla kehoa. Hiivatulehduksen hoito on kuitenkin mahdollista. Hiivasyndrooman hoitaminen voi parantaa hyvinvointia huomattavasti. Tutustu valikoimaamme, ja valitse juuri sinulle sopivat ja parhaat tuotteet!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Hiivaa esiintyy sekä miehillä että naisilla, se on verrattaen yleinen oire sienitulehduksen liikakasvulle. Sitä sanotaan usein hiivatulehdukseksi, kun se esiintyy naisten intiimialueella. Kasvun hillitsemiseksi hiivaa varten on suunniteltu monenlaisia tuotteita. Hiivaa varten suunnitellut ravintolisät ja luontaistuotteet pyrkivät huolehtimaan kehon ja elimistön oikeasta tasapainosta. Jos kärsit toistuvista hiivatulehduksista on suositeltavaa kiinnittää huomiota myös intiimituotteiden käyttöön. Oikeanlainen saippua ja kosteuttaja voivat helpottaa päivittäistä elämää.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.