Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Siemennesteen määrä ja sperman maku - mikä on normaalia

Saattaa olla yllätys, mutta siemennesteen määrä on yksi yleisimmistä miesten seksuaalisista huolenaiheista. Runsas veden juonti ja sitrushedelmien syönti voi auttaa parantamaan siemennesteen määrää ja makua. Saatavilla on myös paljon lisäravinteita, jotka voivat tarjota pitkäaikaisiakin ratkaisuja kyseiseen siemenesteongelmiin.

Miksi siemennesteen määrällä on vaikutusta miehen seksuaaliterveyteen?

Vaikka matala siemennesteen määrä on yleisemmin vanhempia miehiä koskeva ongelma, voivat myös nuoremmat miehet sen kohdata. Lisääntyvä siemennesteenmäärä voi olla hyödyllinen kaikille miehille, eikä vain niille, jotka kokevat vähäisen määrän ongelmaksi. Kasvattamalla ejakulaatioiden voimakkuutta, voit tuntea itsesi myös itsevarmemmaksi seksuaalisessa kanssakäymisessä, mikä vastaavasti ovi johtaa parempaan seksuaaliseen suoritukseen. Lisäksi, sperman määrän kasvattaminen voi auttaa sinua syvempiin ja nautinnollisempiin orgasmeihin. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että naiset saattavat tuntea suurempaa vetoa miehiin, joilla on suurempi sperman tuotanto, sillä viriilimmät miehet vetoavat naisiin paremmin.

Miltä siemenneste haisee ja mille se oikein maistuu?

Siemennesteen maku on toinen yleinen ongelma, joka vaikuttaa negatiivisesti miesten seksuaaliseen elämään. Oraaliseksi voi olla yksi miellyttävimmistä seksuaalisista kanssakäymisistä. Itse asiassa monet miehet suosivat suuseksiä perinteisen yhdynnän sijaan. Jos miehen kumppani ei nauti sperman mausta tai tuoksustaa, suuseksistä voi tulla epämiellyttävämpää. Siemennesteen maun ja tuoksun parantaminen voi tehokkaasti ratkaista tämän ongelman ja voit tehdä ihmeitä molempien osapuolten seksuaaliseen tyydytykseen.

Siemennesteen määrän lisääminen

Siemennesteen määrän lisäämisellä on yllättävän suora seuraus seksuaaliseen mielihyvään ja nautintoon. Mitä enemmän spermaa vapautuu supistuksissa – sitä enemmän mies kokee seksuaalista mielihyvää. Suurempi siemennesteen tuotanto ja sperman määrän vapautuminen koetaan usein nautinnollisena.

Millä ylläpitää sperman määrä ja laatua

Ennaltaehkäisy on aina parempaa vaihtoehto kuin seurauksen hoito. Sperma koostuu suurimmaksi osaksi nesteistä, joita olemme nauttineet päivän mittaan. Mitä enemmän olemme nauttineet nesteitä, esimerkiksi pelkästään vettä, sitä tasapainoisempi on sperman määrä. Siksi esimerkiksi kahdeksan vesilasillisen nauttiminen päivässä on suositeltavaa.

Jos veden nauttiminen tuottaa ongelmalliselta päivittäiseen rutiiniin voi nesteiden määrää kasvattaa nauttimalla esimerkiksi pirtelöitä tai smoothieta. Kunnon ravinteikkaan smoothien voi valmistaa todella nopeasti vaikkapa banaaneilla (potassium), pähkinöillä ja muilla maukkailla aineosilla.

Smoothien muodossa saa optimaalisen määrän sekä nesteitä,että luonnollisia lisäravinteita optimaalisessa muodossa. Pirtelön pystyy valmistamaan lyhyessä ajassa, alle 5 minuutissa ja sillä voi tehdä vaikutuksen kumppaniin heti jo aamusta. Palaamme lisäravinteisiin hieman myöhemmin tekstissä.

Liikkumisen ja elämäntapojen vaikutus sperman laatuun

Anna kulkusten soida vapaasti! Modernit pukeutumistavat altistaa miesten kivekset epänormaalille rasitukselle. Nimittäin liian tiukat alushousut keskittävät lämpöä herkkiin alueisiin vähentäen sperman liikkuvuutta ja tuottavuutta. Suosi boksereita ja muita löysiä alushousuja - näin saat luotua sperman tuotannolle optimaaliset olosuhteet.

Tarkkaile miten istut: Liian tiukasti istuminen luo lämpöä lantion ja jalkojen välisen alueen lähelle, koska lämpö ei kykene karkaamaan ja levittäytymään. Kivekset pyrkivät luontaisesti säätelemään lämpöä, sillä se vaikuttaa sperman tuotantoon. Siksi on hyvä muistaa istua kuin valtaistuimelle, eli hajareisin. Olitpa toimistossa tai kotona, niin muista pitää tästä muisti säännöstä kiinni.

Liian pitkään istuminen samalla paikalla voi myös hidastaa verenkiertoa ja nostaa lämmön määrän kivesten alueelle liian korkeaksi. Siittiöiden määrä ja liikkuvuus pienentyy ennen pitkää, kannattaa siis pitää pieniä lyhyitä taukoja aika ajoin. Esimerkiksi pikku kävely tai salitreeni pitää huolen onnellisimmista kulkusista.

Vaikuttaako tietokoneen pitäminen sylissä sperman laatuun

Moderni elämä tuo mukanaaan monia vaaroja. Ennen kaikkea kannattaa keskittää huomiota siihen, ettei anna kannettavan tietokoneen olla liian lähellä kiveksiä. Nimittäin lämpösäteily vaikuttaa suoraan siemennesteen määrään ejakulaatiossa. On kuitenkin poikkeustapaus kuuma sauna ja sen jälkeen kylmä suihku tekee ihmeitä siemennesteelle. Saunahan parantaa todistetusti verenkiertoa ja sydämen toimintaa, jolloin sillä on suora vaikutus muun muassa sydänterveyteen ja erektioon.

Siemmenesteen laadun parantaminen lisäravinteilla

Lisäravinteet ovat erittäin yleishyödyllinen keino parantaa libidoa ja omaa seksuaalista suorituskykyään. Esimerkiksi Semenaxen siemennesteen määrään keskittyneet lisäravinteet on suorastaan suunniteltu monine luonnollisine lisäravinteineen tätä tehtävää varten. Se sisältää esimerkiksi Kelp-levää, kanelia ja muita yrttejä. Niitä ei joka päivä tavallisesti syödä, ellei ole omaa puutarhaa tai elä sademetsissä. Nämä herkulliset ainesosat on tunnetusti maukkaita ja voivat vaikuttaa muun muassa sperman makuun.

Lisäravinteet kannattaa nauttia aina riittävällä määrällä nesteitä ja kannattaa huomioida, ettei niillä voida korvata tasapainoista, terveellistä ruokavaliota. Myös kannattaa huolehtia, että saa riittävästi sinkkiä, potassiumia, ja C-vitamiinia sekä muita vitamiineja ja mineraaleja päivittäisessä ruokavaliossa ja lisäravinteissa.

Ruokavalion merkitys sperman tuotantoon

Ruokavaliossa kannattaa olla ehdottamasti riittävästi vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä ja muita hyödyllisiä ruoka-aineita. Antioksidanttirikkaat ruoka-aineet parantavat sperman laatua ja määrää nostaen näen libidoa. Pähkinöissä esimerkiksi manteleiden (sisältävät sinkkiä, seleeniä ja E-vitamiinia) ja parapähkinöiden syöminen paransivat jo todistetusti spermaa. Parapähkinät (Brazil nuts) sisältävät runsaasti seleeniä, L-arginiinia, jotka parantavat libidoa.

Hedelmissä vesimelonit ovat erinomainen lisäys mihin tahansa smoothieen, mutta myös täynnä antioksidantteja, kuten lykopeenia, beetakaroteenia ja muita antioksidantteja, jotka rentouttavan verisuonia voimistaen näen erektiota. Yhdistä vesimeloni esimerkiksi smoothiessa, rahkassa tai vaikkapa salaateissa banaaneihin, omenoihin ja avokadoihin, niin saat vitamiinipommin.

Libido liittyy myös terveelliseen elämäntapaan myös niin, että kannattaa välttää sokereita ja muita prosessoituja tai korkeasuolaisia ruoka-aineita. Myös liiallinen alkoholin käyttö todistetusti heikentää libidoa ja hedelmällisyyttä puhumattakaan tupakoimisen aiheuttamista negatiivisista oireita. Erään tutkimuksen mukaan tupakoitsijoilla oli vain kuusi kertaa viikossa seksiä, mutta tupakoitsijoimattomilla melkein tuplasti enemmän.

Siemennesteen maku

Siemenneste koostuu enimmäkseen siitiöistä ja nesteistä sisältäen aminohappoja, sitruunahappoja, fruktoosia, entsyymeitä, potassiumia ja sinkkiä. Kiireisempi elämäntapa saataa johtaan joidenkin mineraalien pienentymiseen tai lisääntymiseen, kuten suolan, jolloin sillä on vaikutusta sperman makuun. Se saattaa johtaa sperman maun pahentumiseen, minkä jo kumppani saattaa huomata. Erityisesti jos haju muuttuu epämiellyttäväksi.

Pelkästään yllä mainituilla vinkeillä ja ruokavalion muutoksella pääsee jo pitkälle maun suhteen. Mutta mikäli haluaa todellakin varmistua, niin kannattaa käyttää seksuaaliseen suorituskykyyn, kuten siemennesteen määrän tai maun parantamiseen suunniteltuja lisäravinteita. Ne on valmistettu luonnollisista yrteistä ilman haittavaikutuksia.

Libidon ja oman hedelmällisyyden kasvattamiseen ei ole olemassa vain yhtä sinistä pilleriä, vaan kyse on elämäntapamuutoksesta. Mutta pienistä teoista muodostuu suuri joki ja positiiviset muutokset tulevat lähes puolihuomaamattomasti. Olet näin kumppanillesi maskuliinisempi, seksuaalinen mielihyvä suorastaan tähdissä ja elämä terveellisempää.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa