Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Siemenneste

Tiesitkö, että siemennesteen määrä on yksi yleisimmistä miesten seksuaalisista huolenaiheista. Sen lisäksi, että sperman määrä ja laatu määrittelevät miehen hedelmällisyyttä, on laukeaminen eli siemensyöksy monelle miehelle seksuaalisen nautinnon huipentuma. Siemennesteen määrään ja laatuun vaikuttavat lukuisat eri osatekijät, kuten muun muassa elämäntavat, ruokavalio, perimä sekä hormonit. Kannattaa siis ensi tilassa keskittyä elämäntapojen kohentamiseen, sillä jotkut esimerkiksi uskovat, että runsas veden juonti ja sitrushedelmien syönti voi auttaa parantamaan siemennesteen määrää ja makua. Myös tupakointi voi vaikuttaa siemennesteen makuun.

Saatavilla on myös paljon erilaisia tuotteita ja lisäravinteita, jotka voivat tarjota tukea siemennesteen määrästä tai laadusta huolehtiville. Tutustu valikoimaamme, ja poimi ostoskoriin itsellesi parhaiten sopivat tuotteet.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Moni mies yhdistää seksuaalisen nautinnon ja huipentuman siemensyöksyyn, sperman määrä ja laatu kertoo myös lisääntymis kyvystä. Siemennesteen laatu voi huolestuttaa monia parisuhteessa olevia, etenkin kun on aika lisääntyä. Sperman määrään ja laatuun vaikuttaa moni tekijä, siemennesteen laatu on kiinni hormoneista, perintötekijöistä, elämäntavoista, ruokavaliosta ja myös ympäristötekijöistä. Jos haluat kasvattaa sperman määrää, voit kokeilla toisiko paremmat elintavat lisää spermaa. Tarjolla on myös laaja valikoima tuotteita, joiden avulla normaalia sperman tuotantoa voi tukea. Sperman maku on myös asia joka askarruttaa monia, voiko sperman makua parantaa? Sperman makuun vaikuttaa monet ruoka-aineet ja esimerkiksi myös tupakointi.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.