Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Semenax

120 kpl | Miehisen Kliimaksin Voimistava Ravintolisä

Yhteenveto

Semenax ravintolisää on valmistettu jo yli 15 vuoden ajan miehille, jotka etsivät lisäpontta viriiliydensä lisäämiseen. Tuote sisältää hienoimpia yrttejä sekä kasviuutteita. Jokainen ainesosa on huolellisesti valittu ja tuotteen koostumus on muotoiltu täydelliseksi jokaisen miehen ulottuville. Suunniteltu miehille suorituskyvyn lisäämiseen makuuhuoneessa ja se auttaa voimistamaan miehistä kliimaksia juuri oikealla hetkellä. On jo pitkään tiedetty, että useille miehille voimakkuus näyttelee suurta roolia makuuhuoneen puolella tapahtuvassa tyydytyksessä. Nykyään kuka tahansa moderni mies haluaa panostaa itsevarmuuteensa ja lisätä omaa suorituskykyään. Nykyisin halutaan lisäksi pitäytyä luonnollisissa ainesosissa ja jättää synteettiset kemikaalit kaupan hyllylle. Tämä tuote sisältää nämä molemmat ominaisuudet joten ala parantamaan suorituskykyäsi helpon ravinteemme avulla!

  • Auttaa miehiä käyttämään koko kapasiteetin!
  • Suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja voimistamaan kliimaksia
  • Sisältää Macaa, Sinkkiä sekä L-karnitiinia
  • Helposti nieltävät kapselit
  • Huomaamaton pakkaus ja toimitus
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher

Siittiöt

Siittiöt elävät varastoituneina miesten lisäkiveksissä. Siittiöiden varsinainen tuotanto tapahtuu kiveksissä olevissa lohkoissa sekä niissä olevissa pienissä tiehyeissä. Kun siittiöt ovat tarpeeksi kypsiä, siirtyvät ne kivesten pinnalla sijaitseviin, varastona toimiviin lisäkiveksiin. Siemensyöksyssä siittiöt purkautuvat lisäkiveksistä ja matkaavat siemenjohtimia pitkin kohti virtsaputkea.

Kysymys voimakkuudesta

Miehisyydessä on kysymys monista tekijöistä, mutta yksi niistä on ehdottomasti voimakkuus ja se risteilee monen miehen mielessä. Kyse ei ole pienestä asiasta, sillä monet miehet uskovat voimakkuuden olevan yhteydessä heidän suorituskykyynsä makuuhuoneessa. Suurempi intensiteetti merkitsee miehen olevan viriilimpi. Miehisen kliimaksin nimissä tiedät varmasti, että orgasmi syntyy, kun peniksen lihakset jäykistyvät ja rentotuvat yhtäkkisesti. Mielihyvän tunne sen sijaan kestää vain pienen. Uskotaan, että mitä voimakkaampi orgasmi ja suorituskyky sitä nautinnollisempia hetkiä mies viettää vällyjen välissä. Ei ole parempaa tapaa voimistaa suorituskykyä kuin luonnollisen ravintolisän avulla. Monille miehille on normaalia valita luonnollinen ravintolisä nautinnon ja viriiliyden lisäämiseen.

Semenax

Semenax on niittänyt mainettaan luotettuna tuotteena yli vuosikymmenen. Lisäksi huolellisesti valitut ainesosat ympäri maailman tekevät Semenax ravintolisästä laadukkaan tuotteen. Tuotteen ainesosien yhdistelmä on juuri se joka tekee tästä tällä hetkellä ainutlaatuisimman markkinoilla olevan tuotteen. Ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia yrttejä auttaa miehiä latautumaan täysillä heidän suoritukseensa sekä saamaan itsevarmuuden täysin uudelle tasolle.

Semenax ainesosat

Semenax on ainutlaatuinen sen ainesosien sekä oikeassa suhteessa toteutetun annostelun vuoksi. Alla on lueteltu ainesosia jotka tekevät tästä tuotteesta uniikin:

Semanax sisältää aktiivisia ainesosia - E-Vitamiini, Sinkkisitraatti 20%, L-karnitiini, Butea Superba, Macajuuri, Pine Bark, L- arginiini, L- lysiini, Chrysin, Maca, Rohtosarviapila, Pihlajanmarja, Karpalouute PE, Avena Sativa uute PE, Sarsaparilla juuripulveri, Ruotsalaisten kukkien siitepöly, Kurpitsansiemenjauhe.

Muut ainesosat - Selluloosa, Gelatiini, Kasvisten Stearaatti, Piidioksidi.

Käyttö

Ota neljä tablettia päivittäin ruokailun yhteydessä. Suosittelemme otettavaksi kaksi tablettia lounaan yhteydessä ja kaksi tablettia päivällisen yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Mikäli käytät muita ravintolisiä, suosittelemme tarkistamaan ainesosat ennen käyttöä mahdollisten allergioiden vuoksi. Semenax on luonnollinen ravintolisä ja on siitä syystä turvallinen käyttää eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia.

Ostetaan usein yhdessä

Semenax
Semenax

120 kpl | Miehisen Kliimaksin Voimistava Ravintolisä

43.99€

+
 Volume500
Volume500

30 kpl | Lisäravinne määrän lisäämiseen

41.99€

+
SizeGain Plus
SizeGain Plus

30 kpl | Miehistä mittaa parantavat kapselit

37.99€

1 Tuote(tta)

43.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuote toimii kerrotulla tavalla :)

R Raimo M
Verified Purchase

Minulla toiminut ensimmäinen erä hyvin ja tilasin lisää :)

R Raimo M
Verified Purchase

Oma laukeaminen voimistua huomattavasti ja lastin määrä kasvoi mukavasti.

M Masa
Verified Purchase

Vaimo tykkää kun laukean isosti sen sisään, tämän avulla määrä on enemmän kuin taattu. Suosittelen.

K Kristian
Verified Purchase

Toimii! Todella laadukas tuote!

T Teuvo
Verified Purchase

Tyttöystävä totesi eron sperman määrässä, että kai se sitten toimii

L Late
Verified Purchase

Aika paljon piti ottaa, mutta toimi kyllä itsellä pienen ajan jälkee. Tuntuu huikealta!

J Jaakko
Verified Purchase

Tyttöystävä tykkää...

S Sauli
Verified Purchase

Ostin tätä poikaystävälle vaikka se ei aluksi halunnut ottaa mutta nyt nautitaan kyllä hedelmistä yhdessä

L Lissu
Verified Purchase

Ehdoton lahjasuositus poikaystävälle tai miehelle.

S Saija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä