Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Semenax Kapselia 120 Kapselia | Miehisen Kliimaksin Voimistava Ravintolisä

Tuotemerkki LEM

49.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Semenax ravintolisää on valmistettu jo yli 15 vuoden ajan miehille, jotka etsivät lisäpontta viriiliydensä lisäämiseen. Tuote sisältää hienoimpia yrttejä sekä kasviuutteita. Jokainen ainesosa on huolellisesti valittu ja tuotteen koostumus on muotoiltu täydelliseksi jokaisen miehen ulottuville. Suunniteltu miehille suorituskyvyn lisäämiseen makuuhuoneessa ja se auttaa voimistamaan miehistä kliimaksia juuri oikealla hetkellä.

  • Auttaa miehiä käyttämään koko kapasiteetin!
  • Suunniteltu parantamaan suorituskykyä ja voimistamaan kliimaksia
  • Sisältää siitepölyä ruotsalaisista kukista
  • Sisältää lisäksi Macaa, Sinkkiä sekä L-karnitiinia
  • Helposti nieltävät kapselit
  • Huomaamaton pakkaus ja toimitus

On jo pitkään tiedetty, että useille miehille voimakkuus näyttelee suurta roolia makuuhuoneen puolella tapahtuvassa tyydytyksessä. Nykyään kuka tahansa moderni mies haluaa panostaa itsevarmuuteensa ja lisätä omaa suorituskykyään. Nykyisin halutaan lisäksi pitäytyä luonnollisissa ainesosissa ja jättää synteettiset kemikaalit kaupan hyllylle.

Lue lisää

Siittiöt

Siittiöt elävät varastoituneina miesten lisäkiveksissä. Siittiöiden varsinainen tuotanto tapahtuu kiveksissä olevissa lohkoissa sekä niissä olevissa pienissä tiehyeissä. Kun siittiöt ovat tarpeeksi kypsiä, siirtyvät ne kivesten pinnalla sijaitseviin, varastona toimiviin lisäkiveksiin. Siemensyöksyssä siittiöt purkautuvat lisäkiveksistä ja matkaavat siemenjohtimia pitkin kohti virtsaputkea.

Kysymys voimakkuudesta

Miehisyydessä on kysymys monista tekijöistä, mutta yksi niistä on ehdottomasti voimakkuus ja se risteilee monen miehen mielessä. Kyse ei ole pienestä asiasta, sillä monet miehet uskovat voimakkuuden olevan yhteydessä heidän suorituskykyynsä makuuhuoneessa. Suurempi intensiteetti merkitsee miehen olevan viriilimpi. Miehisen kliimaksin nimissä tiedät varmasti, että orgasmi syntyy, kun peniksen lihakset jäykistyvät ja rentotuvat yhtäkkisesti. Mielihyvän tunne sen sijaan kestää vain pienen. Uskotaan, että mitä voimakkaampi orgasmi ja suorituskyky sitä nautinnollisempia hetkiä mies viettää vällyjen välissä. Ei ole parempaa tapaa voimistaa suorituskykyä kuin luonnollisen ravintolisän avulla. Monille miehille on normaalia valita luonnollinen ravintolisä nautinnon ja viriiliyden lisäämiseen.

Semenax

Semenax on niittänyt mainettaan luotettuna tuotteena yli vuosikymmenen. Lisäksi huolellisesti valitut ainesosat ympäri maailman tekevät Semenax ravintolisästä laadukkaan tuotteen. Tuotteen ainesosien yhdistelmä on juuri se joka tekee tästä tällä hetkellä ainutlaatuisimman markkinoilla olevan tuotteen. Ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia yrttejä auttaa miehiä latautumaan täysillä heidän suoritukseensa sekä saamaan itsevarmuuden täysin uudelle tasolle.

Semenax ainesosat

Semenax on ainutlaatuinen sen ainesosien sekä oikeassa suhteessa toteutetun annostelun vuoksi. Alla on lueteltu ainesosia jotka tekevät tästä tuotteesta uniikin:

Sinnkisitraatti kuva
Sinkkisitraatti 20%
Yksi hyödyllisimmistä mineraaleista miehille. Sinkin tiedetään auttavan tukemaan normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymiskykyä. Se auttaa myös tasapainottamaan testosteronitasoja. Sinkkisitraatti on sinkistä saatu suola, joka on vastaavasti eristetty aspartaamiaminohaposta.
Maca kuva
Maca
Perinteinen ja luonnollinen ainesosa Andien vuoristossa. Maca ainesosana on täynnä historiaa. Vain muutama vuosituhat sitten Maca oli arvokas kasvi ja vielä nykyäänkin Maca on arvostettu. Tutkimukset osoittavat Macan auttavan lisäämään halua erityisesti miehillä. Voit lukea lisätietoja täältä.
E-vitamiini kuva
E-vitamiini
E-vitamiini on kehon avainvitamiini ja sen tiedetään suojaavan soluja hapetusstressiltä. Tutkimukset osoittavat, että E-vitamiini hillitsee stressitekijöitä ja auttaa näin torjumaan stressin haittavaikutuksia lisääntymiskykyyn. Voit lukea lisätietoja täältä.
Rohtosarviapila kuva
Rohtosarviapila
Kasvaa luonnonvaraisena eteläisessä Euroopassa sekä läntisessä Aasiassa. Rohtosarviapila on erittäin vakuuttava ainesosa monista syistä; sen sanotaan lisäävän erityisesti miesten halua sekä mieskuntoa yleisesti. Voit lukea lisätietoja täältä.

Semanax sisältää aktiivisia ainesosia - E-Vitamiini, Sinkkisitraatti 20%, L-karnitiini, Butea Superba, Macajuuri, Pine Bark, L- arginiini, L- lysiini, Chrysin, Maca, Rohtosarviapila, Pihlajanmarja, Karpalouute PE, Avena Sativa uute PE, Sarsaparilla juuripulveri, Ruotsalaisten kukkien siitepöly, Kurpitsansiemenjauhe.

Muut ainesosat - Selluloosa, Gelatiini, Kasvisten Stearaatti, Piidioksidi.

Käyttö

Ota neljä tablettia päivittäin ruokailun yhteydessä. Suosittelemme otettavaksi kaksi tablettia lounaan yhteydessä ja kaksi tablettia päivällisen yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Mikäli käytät muita ravintolisiä, suosittelemme tarkistamaan ainesosat ennen käyttöä mahdollisten allergioiden vuoksi. Semenax on luonnollinen ravintolisä ja on siitä syystä turvallinen käyttää eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (95% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Oma laukeaminen voimistua huomattavasti ja lastin määrä kasvoi mukavasti.
  • * Vaimo tykkää kun laukean isosti sen sisään, tämän avulla määrä on enemmän kuin taattu. Suosittelen.
  • * Toimii! Todella laadukas tuote!
  • * Tyttöystävä totesi eron sperman määrässä, että kai se sitten toimii
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi