Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Selluliitti

Vaikka selluliitti eli niin sanottu "appelsiini-iho" on todella tavallista, vaivaa sen ilmestyminen monia naisia ja jopa miehiä. Selluliitti on ei-toivottu vieras, josta tahdotaan päästä eroon mahdollisimman nopeasti, mutta löytyykö tätä varten oikeasti keinoja? Erilaiset hierontahoidot voivat muun muassa tukea kehon lymfakiertoa ja hoitaa ihoalueita, mutta tehokkain hoitomuoto löytyy tietenkin plastiikkakirurgin veitsen alta. Onneksi olemassa on myös monia hellävaraisempia keinoja selluliitin hoitoon. Kotona käytettävät selluliittivoiteet voivat auttaa häivyttämään selluliittia, erityisesti yhdistelmähoitona vaikkapa säännöllisen hieronnan kanssa.

Selluliittia esiintyy yleensä jaloissa, reisissä ja lantiolla. Vaikka selluliitin syntymisen tarkkoja syitä ei tiedetä, voi siihen löytyä apua. Kokeile erilaisia hierovia hoitotuotteita, joiden avulla voit päästä nauttimaan sileämmästä ihosta.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ei hakutuloksia
Emme valitettavasti löytäneet yhtään tuotetta käyttämilläsi suodattimilla. Ole hyvä nollaa suodattimet ja yritä rajata hakua uudelleen

Selluliittia kutsutaan myös appelsiini ihoksi sen ulkonäön takia, ja se on yleinen vaiva monella miehellä ja naisella. Usein selluliitista halutaan päästä eroon nopeasti. Yleisesti käytettyjä keinoja on verrattain kallis yksityshieronta. Mutta auttaako hieronta pääsemään eroon selluliitista? Selluliittivoiteet ovat oiva ratkaisu, jos etsit ratkaisua kotikäyttöön. Ne ovatkin suosituimpia tuotteita tässä kategoriassa.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.