• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

SD White & Bright

50ml Voide | Vaalentava voide pigmenttiläiskille

Skin Doctors

34.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skin Doctors SD White & Bright on ihoa vaalentava voide, joka vaalentaa pisamia ja ihon pigmenttihäiriöitä. Tuotteella on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä, jotka ovat menestyksekkäästi käyttäneet sitä ja nauttivat nyt kirkkaammasta, heleämmästä ja sileämmästä ihosta.

 • Vaalentaa pisamia ja ihon pigmenttihäiriöitä
 • Luonnollinen koostumus, kliinisesti todistettu teho
 • Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa
 • Tuotteen anti-ageing -ominaisuuksien avulla näytät vuosia nuoremmalta
 • Auttaa saavuttamaan heleän ja kirkkaan ihon
 • Suojelee ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamaa ikääntymistä vastaan

Toisin kuin monet muut ihoa vaalentavat tuotteet, Skin Doctors SD White & Bright ei valkaise ihoasi, vaan auttaa sitä taistelemaan hyperpigmentaatiota vastaan. Tämän tuotteen avulla voit saada kirkkaamman ja heleämmän ihon mukavasti omassa kodissasi!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 50 ml

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Mitä Skin Doctors SD White & Bright on?

Skin Doctors SD White & Bright on ihoa vaalentava voide, joka on suunniteltu taistelemaan ikääntymisen ja auringon aiheuttamia ihon pigmenttihäiriöitä vastaan. Voide vaalentaa pisamia ja ihon pigmenttihäiriöitä. Tämän mahtavan tuotteen ainesosat palauttavat ihosi kirkkauden ja hehkun. Skin Doctors SD White & Bright sisältää myös antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa, suojelevat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja vähentävät merkittävästi näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Miten tuote toimii?

Skin Doctors SD White & Bright auttaa ehkäisemään hyperpigmentaatiota ja aktiivisesti vaalentaa tummentuneita alueita estämällä melaniinin muodostumista. Ihon tummat läiskät ovat melaniinin aiheuttamia. Tuotteen säännöllinen käyttö auttaa saavuttamaan kirkkaan ja vaaleamman ihon ilman kalliita ja kivuliaita toimenpiteitä.

Skin Doctors SD White & Bright on ihoa vaalentava voide, ja sen tärkein vaikuttava ainesosa on phyllanthus emblica, luonnollinen kasviuute, joka auttaa vähentämään pigmenttihäiriöitä ja suojelee ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksilta.

Skin Doctors SD White & Bright -voide sisältää myös maitohappoa, jonka on todettu lisäävän ihon kykyä säilyttää itsessään vettä ja siten vähentävän ihon hienojen uurteiden ja ryppyjen näkymistä. Ihosi näyttää selvästi raikkammalta ja hehkuvammalta, ja näytät vuosia nuoremmalta!

Miten nopeasti tuote toimii?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään Skin Doctors SD White & Bright -voidetta kaksi kertaa päivässä. Tuotteen säännöllisen käytön on todistettu merkittävästi vähentävän ihon pigmenttihäiriöitä 6–8 viikossa, ja voit nauttia nuoremmasta ihosta helposti ja kätevästi! Muista kuitenkin, että tulokset vaihtelevat käyttäjästä toiseen ja riippuvat käyttäjän luonnollisesta ihonväristä.

Miten käytän tuotetta?

Tämä tehokas ihoa vaalentava voide on myös helppokäyttöinen – päästäksesi nauttimaan Skin Doctors SD White & Bright -voiteen vaikutuksista sinun tarvitsee vain hieroa hellävaraisesti pieni määrä voidetta kasvoillesi kahdesti päivässä. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja suuhun. Jos tuotetta joutuu silmiin tai suuhun, huuhtele alue huolellisesti lämpimällä vedellä.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Jos sinulla on herkkä iho, suosittelemme ennen käyttöä testaamaan voidetta vähemmän herkälle ihoalueelle, esimerkiksi ranteeseen. Mahdollisten allergisten reaktioiden havaitsemiseksi suosittelemme odottamaan 24 tuntia. Jos havaitset ärsytystä, punaisuutta tai ihottumaa, lopeta tuotteen käyttö ja tarvittaessa hakeudu lääkärin hoitoon.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Vesi (aqua), butyleeniglykoli, etyyliheksyylimetoksisinnamaatti, C12-15 alkyylibentsoaatti, sorbitaanistearaatti, dimetikoni, hydroksietyyliakrylaatti/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, ceteareth-20, skvalaani, butyl methoxydibenzoylmethane, hydrogenated lecithinoligopeptide-68, natriumoleaatti, dinatrium EDTA, setyylialkoholi, polysorbaatti 60, caprylyl glycol, tokoferyyliasetaatti, syklopentasiloksaani, fenoksietanoli, natriumhydroksidi, hajuste (parfum), sitronelloli, heksyylisinnamaali, linaloli, butylphenyl methylpropional.

Miten tilaan tuotteen?

Skin Doctors SD White & Bright -voiteen ostaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa – tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Aloita tilaaminen klikkaamalla ‘Lisää ostoskoriin’!