ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Rypyt

Vaikka tiedämme, että ikääntymisen myötä ryppyjä ilmestyy meille kaikille, suuri osa tahtoisi hidastaa biologisen kellon toimintaa ja ehkäistä ryppyjen syntymistä. Kiireinen arki, stressi, yksipuolinen ruokavalio ja huonosti nukutut yöunet ovat kaikki osatekijöitä, jotka sen sijaan vauhdittavat uurteiden ja ryppyjen piirtymistä iholle. Nuorekasta ulkomuotoa kannattaakin etsiä ensin elämäntaparemontin kautta, mutta lisäksi markkinoilta löytyy huikea määrä erilaisia toimenpiteitä sekä tehotuotteita, joiden avulla ryppyjen häivytys onnistuu. Seerumit, voiteet ja lisäravinteet voivat auttaa ihon kosteuttamisessa ja ravitsemisessa, jolloin ryppyjä ei ilmesty niin helposti. Ryppyvoiteita on tarjolla runsas valikoima sekä miehille että naisille.

Rypyt ja ovat väistämätön osa elämää suurimmalle osalle meistä, mutta niistä ei kannata kärsiä turhaan. Voit pyrkiä silottamaan ryppyjä, ja saada nuorekkaamman ihon tilaamalla luonnolliset ja laadukkaat ryppyjenpoistotuotteet ja ryppyvoiteet ShytoBuy.fi verkkokaupasta.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Rypyt ovat normaali osa ikääntymistä, ja usein niiden syntymiseen vaikuttaa myös liiallinen stressi, kiireinen elämäntapa, huono ruokavalio ja liian vähäinen unen saanti. Tarjolla on kuitenkin useita ryppyvoiteita, joiden avulla ryppyjen näkyvyyttä voi häivyttää. Ryppyihin on suunniteltuja tuotetyyppejä on erilaiset voiteet, seerumit ja kapselit sekä tarjolla on myös eräänlaisia iho laastareita. Tuotteet ovat usein suunniteltu käytettäväksi paikallisesti esimerkiksi kasvoissa silmänalueelle, poskiin tai otsaan. Tarjolla on myös ryppyvoiteita sekä miehille että naisille - näin molemmat sukupuolet voivat tarttua tähän kiusalliseen vaivaan.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.