ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Rypyt pois - Näin ryppyvoide häivyttää juonteita ja ryppyjä

Rypyt ja ryppyjen poisto ovat väistämätön osa elämää suurimmalle osalle meistä, mutta niistä ei kannata kärsiä turhaan. Voit siloittaa rypyt ja saada nuorekkaamman ihon tilaamalla luonnolliset ja laadukkaat ryppyjen poisto tuotteet ja ryppyvoiteet ShytoBuy.fi verkkokaupasta.

Ryppyjen siloittaminen ja vanhenevan ihon kauneudenhoito

Iho on elimistösi suurin elin, joten sinun tulisi pitää siitä hyvää huolta syömällä terveellisesti ja nukkumalla riittävät yöunet. Yleisen uskomuksen vastaisesti, ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa ryppyjen poistoa. Voit saada raikkaan ja rypyttömän ihon käyttämällä laadukkaita luonnon omia ainesosia sisältäviä ryppyjen poisto tuotteita ja ryppyvoiteita. Pienillä elämäntapamuutoksilla ja ottamalla laadukkaat ryppyjen poisto tuotteet ja ryppyvoiteet osaksi normaalia kauneudenhoitorutiinia voit nähdä eron ihollasi jopa kuukaudessa.

Mitä iholle tapahtuu ihmisen vanhetessa?

Ikä ja eletty elämä jättävät merkkinsä ihoon. Ihmisen vanhetessa ihon paksuus, kimmoisuus, kosteus ja vastustuskyky heikkenevät. Ryppyjä ja hienoja juonteita ilmaantuu erityisesti alueille, jotka altistuvat auringonvalolle. Kasvojen, kaulan, käsien, rinnan ja olkavarren iho ovat usein ensimmäisiä paikkoja, joihin juonteita ilmestyy. Kasvojen alueen niin kutsutut ilmerypyt syntyvät vuosien mittaan, kun tunnemme ja viestimme asioita ihmisille ympärillämme.

Eletty elämä näkyy usein iholla myös muina merkkeinä. Juonteiden ja ryppyjen lisäksi iholla ovi olla arpia, velttoutta, tummia läikkiä ja silmänaluset voivat tummua. Tummat läikät kannattaa varmuuden vuoksi käydä näyttämässä lääkärille, mutta muuten nämä kaikki ovat osa luonnollista ikääntymisprosessia, jonka kaikki käymme läpi.

Miksi minulla näyttää olevan enemmän ryppyjä kuin ystävälläni/sisarellani?

Taipumus ryppyjen syntymiseen on jokaisella yksilöllinen. Suomalainen vaalea ihotyyppi, niin kaunis kuin onkin, on usein melko altis vanhenemisen merkeille ja rypyille. Geenitekijöillä on myös vaikutusta, ja jopa sisaruksilla voi olla aivan erilainen ihotyyppi. Onkin lopulta osin luonnon sanelemaa, kuinka iho vanhenee. Onneksi ryppyjen syntyyn voi kuitenkin vaikuttaa myös terveillä elämäntavoilla. Lisäksi nykyään on monia upeita tuotteita, joilla juonteita ja ryppyjä voi ennaltaehkäistä, silottaa ja hoitaa. Oikeilla tuotteilla sinunkaan ei tarvitse kärsiä väsähtäneen näköisestä peilikuvasta!

Miten voin suojata ihoani vanhenemisen merkkejä vastaan?

Ikääntyvän ihon hyvinvoinnista voi ja kannattaa huolehtia. Koska iho on yksi elin muiden joukossa, kauniin ihon salat ovat oikeastaan pitkälti samat kuin terveen kehon ja mielen. Monipuolinen ravinto , liikunta, vedenjuonti, raitis ilma, hyvät yöunet, ja ihmissuhteet ovat herkkua niin keholle, mielelle kuin ihollekin. Lisäksi aurinkoisina päivinä kannattaa aina muistaa peittävät vaatteet, hattu ja vahvan suojakertoimen aurinkovoide. Tupakointi vähentää kasvojen verenkiertoa ja alkoholi kuivattaa ihoa, joten ihostaan välittävän kannattaa ehdottomasti välttää sauhuttelua ja kilistellä vain kohtuudella.

Terveellinen ruokavalio on yksi tärkeimmistä tekijöistä ihon ennenaikaisen rypistymisen ehkäisyssä. Ihoa hellivät trendikkäät superfoodit eivät ole kalliita eivätkä kaukaisia. Esimerkiksi mantelit, mustikat ja tomaatit sisältävät huikeita määriä ihoa suojaavia ja uudistavia ainesosia ja auttavat taistelussa ryppyjä vastaan. Muista siis napsia näitä pikkuherkkuja säännöllisesti – ja ihosi kiittää!

Apua! Minulla on ryppyjä, maksaläiskiä ja tummat silmäpussit. Onko mitään tehtävissä?

On toki, paljonkin!
Luonnon omista ainesosista ammentava anti age -kosmetiikka ja -teknologia ovat uudella vuosituhannella ottaneet huimia edistysaskeleita, suorastaan jättiharppauksia eteenpäin. Tämä jännittävä tuotekehitys merkitsee sitä, että jokaisella, jota vanhenemisen merkit häiritsevät, on nyt ulottuvillaan erittäin tehokkaita, luonnon ainesosiin perustuvia keinoja ihon ja nuorekkaan ulkonäön ylläpitoon. Näkyviä tuloksia saadaksesi sinun ei todellakaan tarvitse lähteä kosmetologin tai kirurgin vastaanotolle. Ihonhoidon vallankumous on tuonut tehokkaat ja hellävaraiset anti age -tuotteet jokaisen ulottuville!

En halua rasittaa ihoani turhilla myrkyillä ja kemikaaleilla. Mitä luonnollisia vaihtoehtoja vanhenevan ihon kauneudenhoitoon on tarjolla?

Luonnollisuus on kosmetiikka-alalla varsinainen megatrendi, ja hyvä niin! Laatutietoiset kuluttajat vaativat nyt luonnonmukaisuutta, hellävaraisuutta ja turvallisuutta kauneudenhoitotuotteiltaan. Nykypäivänä voimmekin valita turvallisia, uusimpaan tutkimukseen pohjaavia tehotuotteita riippuen ihotyypistämme ja siitä, mihin ongelmaan etsimme apua.

Voimme kirkastaa tummaa silmänalusihoa, silottaa kaulan ja kasvojen ryppyjä, kiinteyttää ihoamme ja tasoittaa sen värisävyä, häivyttää arpia ja tehostaa kollageenintuotantoa sekä ihon verenkiertoa ja kirkastaa ihoamme— kaikki luonnonmukaisesti! Ihonhoito onnistuu myös paremmin hintansa puolesta nyt, kun jokainen voi tehdä sen kotonaan. Jos siis peilikuvasi näyttää aavistuksen vanhemmalta kuin miksi itsesi tunnet, sinulla on nyt tehokkaita ja luotettavia vaihtoehtoja ulottuvillasi enemmän kuin koskaan ennen.

Miten valita oikeat tuotteet ikääntyvän ihon kauneudenhoitoon?

Tämän päivän kuluttajalle vaikeuksia tuottaa ehkä eniten monista ihanista ja ylellisistä anti age -tuotteista valitseminen. Meiltä kysytään usein, mitä tuotetta suosittelisimme mihinkin kauneuspulmaan. Päätimme helpottaa tuoteviidakon valinnanvaikeutta keräämällä tehokkaimmat ja suosituimmat, luonnonmukaiset anti age -tuotteet yhdelle ja samalle listalle. Listan tuotteet tarjoavat testattuja ja toimiviksi havaittuja turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja kaikkiin ikääntyvän ihon pieniin ja suurempiin pulmiin. Niitä voit huoletta kokeilla ja valita, mikä tuotteista sopii parhaiten juuri sinulle.

Koska ihosi ja sen tarpeet ovat yksilöllisiä, suosittelemme kokeilemaan muutamaa erilaista tuotetta ennen kuin valitset oman suosikkisi. Listaltamme löytyy monta vaihtoehtoa niin perinteisen kauneudenhoidon ystäville kuin rohkeille edelläkävijöillekin ja kaikenlaisiin ihon pulmiin. Uusimmat teknologiatuotteet tuovat uusia mahdollisuuksia kotikauneudenhoidon piiriin, mutta laadukkailla voiteilla ja seerumeillakin saadaan upeita tuloksia! Parhaat tulokset saat tietysti yhdistämällä teknologian ja päivittäiskosmetiikan mahdollisuudet. Etsi listaltamme sinulle sopivimmat tuotteet kasvoillesi, kaulallesi, silmänympärysihollesi ja nuorekkaan ihon ylläpitämiseen!

20 PARASTA TUOTETTA IKÄÄNTYVÄN IHON KAUNEUDENHOITOON JA RYPPYJEN SILOTTAMISEEN

Etsitkö tehokkaita, luonnonmukaisia ja turvallisia tuotteita ikääntyvän ihon hoitoon? Tämä lista auttaa sinut tielle kohti hehkuvaa, nuorekasta ihoa!

Tehokkaimmat ryppyvoiteet silottavat ihoa hellävaraisesti

Onko sinulla haussa ryppyvoide, joka todella toimii? Kaipaatko lisää nuorekasta hehkua kasvojen ja kaulan iholle? Nämä tehokkaat luonnon ainesosiin pohjaavat anti-age -voiteet nuorentavat ja raikastavat kypsään ikään ehtineen ihoa luonnollisen hellävaraisesti. Löydä oma suosikkisi tänään!

 • Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide hellii usein unohdettua kaulan ihoa ja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Kaulavoide sisältää huolella valitun sekoituksen ainesosia, jotka on suunniteltu erityisesti kiristämään, virkistämään, kiinteyttämään ja nuorentamaan ihoa.
 • Ihon omaa kollageenin tuotantoa stimuloiva Skinception Kollagen Intensiv™ -kasvovoide ehkäisee ryppyjen syntymistä, elvyttää ja virkistää ihoa. Ylellisten luonnollisten ainesosien ansiosta ihosi pysyy nuorekkaan ja eloisan näköisenä pitkään. Ei sisällä kemikaaleja eikä parabeeneja!

Parhaat ryppyseerumit kirkastavat ja silottavat ihoa

Ryppyseerumit ovat erittäin tehokas tapa taistella ihon ikääntymistä vastaa. Adrian Londonin seerumit ovat tehokkuudessaan omia suosikkejamme.

 • Adrian London Miracle Lift kiinteyttävä seerumi suojelee ihoa haitallisilta ympäristön vaikutuksilta ja edistää samalla solujen uusiutumista. Ihanan ylellisen tuntuinen, kasvipohjainen seerumi ylläpitää ihon kosteutta, vähentää ryppyjä ja vahvistaa ihon kimmoisuutta. Näin voit nauttia nuorekkaasta ja raikkaasta ihosta pitkään.
 • Adrian London Moisture Repair -seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka vahvistaa soluja ja kiinteyttää ihoa. Seerumi voi myös vähentää oksidatiivista stressiä soluissa ja antaa iholle näin enemmän kimmoisuutta ja kosteutta.

Nämä silmänympärystuotteet hävittävät tummat silmäpussit

Silmänympäryksen iho on ohutta ja siksi väsymyksen ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä helposti. Tälle alueelle kannattaakin kiinnittää erityistä huomiota taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Skin Doctors -ihonhoitosarjasta löytyy tehokkaita vaihtoehtoja katseen kirkastamiseen niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja luonnollisuutta ihonhoidossa.

 • Luonnon tehopaketti Skin Doctors Eye Tuck -silmänympärysvoide sopii niille, jotka haluavat eroon roikkuvasta, turvonneesta ja pussittavasta ihosta silmien ympärillä. Huolellisesti valitut luonnon ainesosat vaikuttavat 15 päivässä häivyttäen turvotusta ja tummia silmänalusia.
 • Arvostetun Beauty Awards -palkinnon-voittaja Skin Doctors Instant Eyelift on meikin alla käytettävä silmänympärysalueen pikakaunistaja vailla vertaa. Se tukee ja kosteuttaa silmänympärysihoa vähentäen hetkessä väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä.
 • Onko ongelmasi silmänympärysihon värimuutokset? Skin Doctors Eye Circle -silmänympärysvoiteen yhdeksän aktiivista ainesosaa auttavat taistelemaan ihon värivirheitä sekä hiussuonten vaurioita ja katkeamista vastaan.

Ongelmana silmäpussit ja kuiva kasvojen iho?

Jos tarvitset hoitavaa kosteutusta silmille sekä kasvoille, suosittelemme tätä ihanaa kahden tuotteen pakettia.

 • Työkaverukset Proto-col Colleagen Technology Eye Filler & kosteuttava kasvogeeli stimuloivat kollageenin tuotantoa ja lisäävät ihon elastisuutta. Silmägeeli auttaa häivyttämään silmänympärysihon hienoja juonteita ja kosteuttava kasvogeeli jättää ihon ihanan raikkaaksi.

Tehokkaimmat tuotteet, joilla saat maksaläiskät pois

Tummia läiskiä voi koettaa ehkäistä suojaamalla aurinkoisina päivinä iho korkeilla suojakertoimilla. Jos niitä on päässyt jo syntymään, ryppyvoiteelta vaaditaan myös kykyä tasoittaa ihon värisävyä luonnollisin keinoin. Tässä meidän suosikkimme!

 • Sveitsissä kehitetty Makari Caviar - voide sopii hyvin niille, joiden iholla on kuivia alueita, punoitusta tai tummia läiskiä. Voiteen kevyt ja ihastuttava, luonnollinen koostumus on helppo levittää. Kaviaariuute auttaa talintuotannon säätelyssä ja ihosi on puhtaampi ja terveempi jo viikon kuluttua!
 • Toinen ryppyjen ja tummien täplien poistoon tehokas ase on South Beach™. Uusinta Insta-Brite™ -teknologiaa soveltava, täysin luonnonmukainen tuote tarjoaa turvallisen ja hellävaraisen kirkastuksen ihollesi, jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.
 • Makari ihoa korjaava ja kirkastava seerumi on täydellinen tuote häivyttämään ryppyjä ja juonteita sekä ihon punoitusta, pigmenttiläiskiä, aknearpia ja muita epätasaisuuksia.

Kasvojenkohotus ilman leikkausta – Kyllä kiitos!

Haaveiletko sinäkin salaa kasvojenkohotuksesta, muttet halua leikkaukseen? Hanki heti arsenaaliisi ainakin yksi näistä salaisista aseista!

 • Skin Doctors Instant Facelift yhdistää kolme erilaista ihon kiristys- ja kohotustekniikkaa helposti levittyvän voiteen muodossa. Tämä ihmeellinen ryppyvoide kiristää, muotoilee ja kiinteyttää ihoasi 5 minuutissa, ja sen vaikutus kestää jopa 8 tuntia.
 • Silk’n Face Tite on lempeä kasvojenkohotusmenetelmä, jota voit käyttää oman kotisi rauhassa. Erittäin helppokäyttöinen laite auttaa häivyttämään auringon ja iän jättämiä jälkiä ihollasi. Laite yhdistää kolme tehokasta valoteknologiaa, joiden avulla pääset parhaisiin tuloksiin!
 • Eroon kaksoisleuasta ilman leikkausta? Tämän lempituotteen teho on tieteellisestikin todistettu! Vexum.SL ™ on luonnollinen uutesekoitus, joka kiinteyttää leuan ja kaulan rasvaa. Tuotteen avulla voit kiinteyttää kasvojasi ympäröivää ihoa ilman kalliita ja kivuliaita kirurgisia toimenpiteitä.

Arpien poistaminen on helppoa uudella teknologialla

Harva meistä selviää elämästä ilman arpia. Onneksi aknearpien, raskausarpien ja tummien läiskien kanssa ei tarvitse kärvistellä ikuisesti! Ikääntyvän ihon omat pelastajat löytyvät tästä:

 • Mikroneulaus on tehokas hoito ryppyjen, arpien, ikääntyneen ihon, raksausarpien ja auringon vahingoittaman ihon hoitoon. Eco Masters ™ Titaani Mikroneulaustela - Derma Roller stimuloi ihon verenkiertoa, häivyttää arpia ja ryppyjä ja antaa ihollesi uutta elinvoimaa. Puolen millimetrin pituinen neula on tehokas ja hellävarainen ja laite helppo käyttää. Tuloksena silkinpehmeä iho!
 • Monipuolisen Silk’n ReVit Essential -kasvohoidon teho perustuu hellävaraiseen mikrohiontaan. Se sopii hyvin herkälle iholle ja auttaa poistamaan ryppyjä, aknearpia, tummia läiskiä ja muita ikääntymisen merkkejä. Hoito, joka oli aiemmin saatavilla vain kalliina palveluna, on vihdoin tarjolla kotikäyttöön. Sileämpi ja nuorekkaampi iho hetkessä!
 • Skin Doctors Powerbrasion™ tuo ihonhoidon ammattilaisten tekniikat sinunkin käyttöösi! Laitteen käyttämä yhdistelmä mikrohiontaa ja gamma hydroksi -kuorintaa tarjoaa nopeita tuloksia, jättäen ihosi sileäksi ja raikkaaksi. Vähentää sisäänkasvaneita ihokarvoja, ryppyjä, auringon aiheuttamia ihovaurioita sekä elävöittää kuivaa tai rasvaista ihoa.

Kollageenikapseleista apu ryppyihin

Haluatko vähentää ryppyjä ilman laitteita, voiteita ja emulsioita? Striagen-DS Anti-Age -kapselit ovat juuri sinulle! Näiden helppojen ja turvallisten kapseleiden avulla voit vähentää ryppyjä ja muita ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä huomattavasti. Yksi kapseli kaksi kertaa päivässä riittää, ja olet tiellä kohti nuorekkaampaa ihoa!

Teknologiaa tehokkaaseen ryppyjen poistoon

 • Saisiko olla valoterapiaa väsyneelle iholle? Skin Lite elvyttävä kasvohoitolaite stimuloi ihosolujasi, lisää kollageenin ja elastiinin määrää jättäen ihosi kiinteämmäksi, tasaisemmaksi ja säteilevämmäksi. Tämä upea laite on oikotie virheettömän, nuorekkaan ja hehkuvan ihon saavuttamiseen, ja luonnollinen kauneutesi pääsee taas valloilleen!
 • Ärsyttävätkö ajatusuurteet otsalla? Wrinkle MD Brow HA infuusiojärjestelmän korkealuokkainen anti-age -teknologia auttaa taistelussa otsan juonteita ja uurteita vastaan sekä edistää ihon kosteuden säilymistä ja nuoremman, pehmeämmän ihon saavuttamista.
 • Silk’n Face FX kasvojen kiinteytyslaite vähentää ihon hienoja juonteita ja ryppyjä LED-valoterapian ja lämpöteknologian avulla. Tämän mainion laitteen avulla sinunkin ihosi voi näyttää nuoremmalta!
 • Kuinka tehokasta ryppyjen poistaminen voikaan olla – ilman leikkausta! WrinkleMD™ Eye HA infuusiosysteemi ja laastarit sopivat kaikille kasvoille ja silottavat rypyt kuin huomaamatta. Tämä vallankumouksellinen tuote tarjoaa pitkäkestoisen helpotuksen ryppyjen ja juonteiden aiheuttamaan ärsytykseen kasvojesi herkillä alueilla. Vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä jopa huikeat 73%!

Teknologiaa tehokkaaseen ryppyjen poistoon

Valitsitpa millaisen hoidon tahansa normaalin ryppyjen hoito rutiinin lisäksi sinun tulisi myös säännöllisesti kosteuttaa ihoasi tehohoidoilla, joista intensiivisemmät levitetään kasvolle tunti ennen nukkumaanmenoa. Kehosi korjaa toimintojaan öisin klo 23-4 välisenä aikana, joten intensiivisten ryppyvoiteiden käyttö ennen nukkumaanmenoa tehostaa vaikutuksia ja tuottaa parempia tuloksia

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa