ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Aurinkokapselit - Rusketu nopeammin aurinkokapselien avulla

Aurinkokapselit auttavat savuttamaan hehkuvan ja luonnollisen näköisen rusketuksen, ilman liiallista altistusta auringon haitallisille säteille. Ravintolisät suojaavat ihoa palamiselta ja auttavat saavuttamaan halutun rusketuksen nopeammin.

Aurinkokapselit

Koko vuoden läpi kestävä terve, hehkuva, luonnollinen ja kevyt päivetys tai syväpigmenttinen rusketus ovat yksilöllisistä makumieltymyksistä kiinni, mutta varmasti jollain tasolla lähes kaikkien meidän unelma. Suomessa asuville sää ei kuitenkaan ole vuoden jokaisena päivänä suotuisa ruskettumiselle ja auringonvalo on talvisin lähes olematon. Rusketustuotteilla voitkin nyt saavuttaa tuloksia, jotka eivät ole riippuvaisia auringonvalosta! Erilaiset aurinkokapselit, itseruskettavat sekä rusketusta tehostavat ravintolisät ovat helppo ja turvallinen tapa saavuttaa päivettynyt ja hehkuva olemus, jota on mahdollista pitää yllä vuoden jokaisena päivänä.

Itseruskettavat tuotteet ja rusketusvoiteet antavat ihollesi kauniin päivetyksen tai rusketuksen niin kesällä kuin talvellakin. Halusitpa saada itsellesi vaalean tai tummemman rusketuksen on jokaiselle tarjolla jotakin markkinoiden lukuisista eri vaihtoehdoista. Kotikonstein saavutettu rusketus ilman auringon haittavaikutuksia tai esimerkiksi solariumin ongelmia voi myös ehkäistä erinäisiä auringosta johtuvia sairauksia. Nuorilla aikuisilla yksi yleisimmistä ihosyövistä on melanooma, jonka syntyminen liittyy suoraan ihon palamiseen. Ihon toistuva palaminen alle 35-vuotiailla lisää melanooman riskiä peräti 75 prosenttia. Moni kuvittelee, että solariumin tarjoama rusketus suojaa ihoa palamiselta ulkoilmassa, mutta näin ei kuitenkaan aina ole. UV-säteily vaurioittaa ihon DNA:ta, mikä puolestaan altistaa ihon myöhemmin ihosyövän synnylle. Pohjoismaalaiselle herkälle ja vaalealle iholle solariumin erittäin voimakas UV-säteily on usein liikaa ja lisää tutkitusti ihosyöpäriskiä.

Pohjoismaalainen iho ei ole päivetyksen kannalta otollisin, vaikka jotkut meistä saavatkin tasaisen ja syvän rusketuksen vain muutaman auringonottominuutin jälkeen. Suurin osa suomalaisista ihotyypeistä on kuitenkin huonosti päivettyviä ja siksi erilaiset itseruskettavat voiteet, pillerit tai lisäravinteet voivat olla juuri tarvitsemasi apu. Auringottomasta rusketuksesta on myös tullut entistä suositumpaa, etenkin kun uusia tutkimuksia UV-säteilyn haittavaikutuksista, erinäisistä iho-ongelmista ja allergisista reaktioista auringonoton jälkeen julkaistaan ja löydetään yhä enemmän. Auringonottoon liittyy paljon erilaisia riskejä, joita auringottoman ruskettumisen avulla voi helposti välttää. Luonnollisen ja kauniin ruskettuneen ihon saavuttaminen ei pitäisi missään nimessä olla terveysriski ja siksi aurinkokapselit sekä rusketusvoiteet ovat erinomainen vaihtoehto päivittäiseen elämään Pohjoismaissa. Markkinoilla on tarjolla runsaasti erilaisia tapoja, joilla miehet ja naiset voivat saavuttaa pitkäkestoisen sekä luonnollisen rusketuksen häiritsemättä päivittäisiä rutiineja. Rusketussuihkeet ja -kapselit ovat suosittuja ympäri maailman, niin erilaisilla klinikoilla kuin kotikäytössä, ja miljoonat ihmiset nauttivat luonnollisen rusketuksen hyödyistä joka vuosi.

Miten aurinkokapselit toimivat?

Aurinkokapselit on tarkoitettu vahvistamaan ihon valmistautumista auringonottoon. Kapselit ovat toimiva ravintolisä ja niiden käytön voit helposti yhdistää päivittäiseen arkirytmiisi nauttien niiden tuottamista tuloksista pitkään. Muun muassa runsaasti vitamiineja, beetakaroteenia sekä antioksidantteja sisältävät aurinkokapselit ovat erinomainen apu saavuttaaksesi vuosittain syvemmän ja terveemmän rusketuksen, joka myös kestää pidempään. Ravintolisät estävät tehokkaasti myös ikääntymisen merkkejä sekä erinäisiä pigmenttivaurioita ja niiden 100% luonnonmukaiset ainesosat ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä iholle ja elimistölle elintärkeitä kivennäisaineita.

Aurinkokapselit on tarkoitettu niille miehille ja naisille, jotka haluavat upean ja hehkuvan rusketuksen ilman UV-säteilyn tuomia haittavaikutuksia. Aurinkokapselit ja ravintolisäpillerit on kehitelty juuri sinulle, joka haluat nauttia auringonsäteistä mutta tehdä sen turvallisesti ja terveellisesti ja välttäen ihon ennenaikaista vanhentumista, ryppyjä, pigmenttivirheitä tai muuta ihon laikukkuutta. Voit viedä aurinkokapseleiden avulla ruskettumisen aivan uudelle tasolle ja saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia luonnonmukaisin keinoin.

Ruskettuminen on aina ollut suosiossa, mutta se on räjähdysmäisesti kasvanut populaarikulttuurin ja sosiaalisen median ansiosta. Kaikki haluamme näyttää ruskettuneilta ja terveiltä mutta uudet tutkimukset auringonsäteiden tuomasta ihosyöpävaarasta tuskin miellyttävät ketään. Melanoomariski kasvaa, mitä enemmän iho palaa auringossa ja usein unohdammekin huolehtia tarpeeksi tehokkaasta suojautumisesta juuri UV-säteilyn haittavaikutuksia vastaan. On turha riskeerata terveyttä vain täydellisen rusketuksen saamiseksi ja siksi ihoa onkin erittäin oleellista suojata tehokkaasti sekä sisältä että ulkoa. Aurinkokapseleiden tarkoitus on tarjota vaihtoehtoinen mutta edelleen yhtä tehokas tapa saavuttaa haluamasi päivetys, mutta tehden sen turvallisesti. Haitalliset solariumit sekä vahvoin kemikaalein varustetut itseruskettavat ovat nostattaneet suosiotaan kuluttajien keskuudessa, mutta ne eivät missään nimessä ole turvallisia. Etenkin solariumiin liittyy vahvasti riski palamisesta, ihottumista, ihosyövästä sekä erilaisista infektioista, joille huono hygienia tai huonosti hoidettu iho usein altistavat elimistömme. Vaihtoehtoinen ja täysin luonnonmukainen tuote näille ovat aurinkokapselit sekä erinäiset rusketusta tehostavat ravintolisät, jotka ovat turvallisia mutta tehokkaita lisäravinteita päivittäiseen käyttöön. Lisäksi tasainen rusketus ei enää aiheuta päänvaivaa eikä sinun tarvitse pelätä oransseja laikkuja tai muuten epätasaista ja raidallista ihoa. Iho ruskettuu syvästi ja tasapuolisesti sekä tuntuu ja näyttää terveemmältä.

Aurinkokapseleiden tarkoituksena on tehostaa kehon omaa luonnollista melaniinituotantoa, jotta rusketuksestasi tulisi mahdollisimman tasainen sekä syvä. Aurinkokapselit ovat täysin luonnonmukainen tuote ja siten niistä ei koidu haitallisia sivuvaikutuksia kehollesi. Tasainen rusketus syntyy hetkessä, eikä sinun tarvitse maata auringossa tunteja ja riskeerata siten ihon palamista tai sen turhaa kuivumista. Jo pieni päivetys syntyy hetkessä ilman turhia riskejä. Usein aurinkokapselit ovat myös huomattavasti riittoisampia kuin esimerkiksi itseruskettavat voiteet, geelit ja vaahdot sekä niiden tulokset ovat pitkäkestoisempia. Aurinkokapselit voit nauttia helposti esimerkiksi ennen ruokailua eikä päivittäisestä arkirytmistä tarvitse varata tunteja voiteiden levittämiseen tai auringossa makoiluun vaan aikaa jää myös muulle!

Aurinkokapseleiden vaikutus rusketukseen

Aurinkokapseleiden runsaat eri vitamiinit, öljyt, luontaistuotteet sekä luonnolliset antioksidantit ovat beetakaroteenin ohella vaikuttavia ainesosia. Ne pitävät yllä ihon kosteutta, hidastavat ikääntymisprosesseja sekä suojaavat ihoa palovaaralta. Kapselit ovat helppokäyttöisiä ja ne täytyy vain muistaa ottaa päivittäin, muuta vaivaa niiden eteen ei tarvitse nähdä. Käyttämällä aurinkokapseleita tai muita rusketusta tehostavia ravintolisiä tai pillereitä suojaat ihoasi UV-säteilyltä ja tehostat rusketustasi vähentämällä kuitenkin auringossa viettämääsi haitallista aikaa. Auringon säteilystä saatavat D-vitamiinipitoisuudet kannattaa hankkia lisäravinteilla myös auringonoton ulkopuolella, sillä etenkin Suomessa edes kesäisin auringonvalo ei riitä tarjoamaan tarpeeksi D-vitamiinia kun mietitään esimerkiksi ulkoista, kuten hiusten ja ihon hyvinvointia. Voit myös lisätä D-vitamiineja sisältäviä ruoka-aineita kuten esimerkiksi kalaa, maitovalmisteita, sieniä sekä kananmunia päivittäiseen ruokavalioosi, mutta harvoin niilläkään pystytään täysin korvaamaan etenkään talven D-vitamiinivajetta.

Aurinkokapselit sisältävät juuri näitä kehollesi oleellisia vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita, mutta lisäksi niiden yhdistelmä on suunniteltu takaamaan sinulle terve ja tasainen rusketus ympäri vuoden. Markkinoilla on runsaasti eri vaihtoehtoja mutta suosittelemme valitsemaan täysin luonnonmukaiset aurinkokapselit, joissa ei ole lisättyjä kemikaaleja ja jotka takaavat nopean rusketuksen luonnollisesti sekä tehokkaasti. Lähtökohtaisesti sinun tulisi valita tuote, josta saat mahdollisimman paljon positiivisia terveysvaikutuksia myös pidemmällä aikavälillä. Aurinkokapselit toimivat sisäisesti nautittuna ihosi parhaaksi ikään kuin tehokkaana vitamiini- ja ravintolisäkapselina. Ihanteellinen ihonhoito vaatii kaksi asiaa: sisäisen hyvinvoinnin sekä ulkoisen huollon. Sisäiset kehon muutokset ovat sellaisia, joita perusvoiteet ja muut ulkoiset tuotteet eivät tavoita ja hyvinvointi lähtee etenkin aurinkokapseleiden periaatteiden mukaan sisältä. Ravinto- ja ruokavaliomuutoksilla voit tukea aurinkokapseleiden vaikutusta tehokkaasti ja nauttia tuloksista pitkään.

Aurinkokapseleiden vaikuttavat ainesosat

Aurinkokapseleilla ja aurinkovitamiineilla on ihoon tutkitusti yli kaksinkertainen vaikutus normaaliin auringonottoon nähden ja lyhyemmässä ajassa. Vitamiineista esimerkiksi aurinkokapseleissa usein esiintyvä sinkki auttaa ihoa pysymään hyväkuntoisena ja beetakaroteeni parantaa elimistön puolustuskykyä, suojelee UV-säteiltä sekä pienentää todennäköisyyttä sairastua syöpään. Vaikka aurinkokapseli ei korvaakaan aurinkovoidetta, etenkin UV-säteilyn ollessa erittäin voimakasta, on siitä kuitenkin lukuisia terveyshyötyjä säännöllisessä käytössä. Aurinkokapseleilla on suojaava vaikutus, sillä ne sisältävät muun muassa E-vitamiinia sekä seleeniä, joka auttaa soluja suojautumaan auringon aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Suojaava vaikutus ei ole usein silmillä havaittavaa, mutta sen voi huomata yleisesti auringonoton jälkeen, jolloin iho on kimmoisampi ja hyvin kosteutettu, eikä kuiva tai laikukas.

Etenkin suomalaiselle ja pohjoismaalaiselle kalpealle iholle, joka ei altistu auringonvalolle kuin muutaman kuukauden vuodessa, aurinkokapseli on erinomainen lisä päivittäiseen elämään. Päivettyneen ihon voi nyt saada huomattavasti nopeammin ja helpommin ilman ihon tuhoutumisen tai syöpäriskin vaaraa. Kapseleiden pigmenttipitoisuuden on todettu vievän iholta sen luonnollinen kalpeus ja etenkin pohjoismaisen ihon “läpikuultavuus” ja sen tarkoitus onkin auttaa ihoa suojautumaan etenkin niissä tilanteissa joissa aurinkovoiteen laittaminen on kiireen tai muun syyn takia unohtunut. Jos syöt kapseleita hyvissä ajoin sekä ennen että jälkeen auringolle altistumisen voit taata pitkäaikaisen, kestävän ja terveen rusketuksen ihollesi.

Beetakaroteeni sekä karotenoidit

Karotenoideihin kuuluvaa beetakaroteenia saadaan luonnonmukaisista lähteistä kuten porkkanasta, tomaatista, paprikasta, mansikasta tai esimerkiksi pinaatista. Siksi terveelliseen ruokavalioon beetakaroteenin lähteenä tulee kiinnittää huomiota, joskin usein karoteenimäärät ovat vihanneksissa kovin pienet ja silloin ravintolisät voivat tuoda toivottuja ja tarpeellisia ratkaisuja pitoisuuksien lisäämiseksi. Karotenoidien tarkoitus on vahvistaa ihon luonnollista suojaa auringon UV-säteitä vastaan, ravita ihoa ennen ja jälkeen auringonoton, syventää ihon rusketusta ja pidentää rusketuksen kestoa. Lisäksi karotenoidit soveltuvat rakennusaineeksi uusien ihosolujen muodostumiselle sekä kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Beetakaroteenin käyttö on toivottavaa etenkin auringonoton yhteydessä mutta myös sitä ennen ja sen jälkeen. Rusketus tarttuu nopeammin, sen sävy on usein tummempi ja se säilyy huomattavasti pidempään, jos beetakaroteenilisiä käyttää oikein, jopa koko vuoden ympäri. Beetakaroteeni suojaa ihoa auringon epätoivotuilta haittavaikutuksilta ja auttaa syvän rusketuksen hankkimisessa, mutta sen on todettu toimivan myös hiusten ja kynsien hoidossa sekä ihon limakalvojen ja ihosolujen toiminnassa ja uudistumisessa.

Karotenoidit ja beetakaroteeni ovat siis luonnollisia kasvipigmenttejä, joita saat kasvikunnan tuotteista ja siten jo valmiiksi terveellisestä ruokavaliosta. Karotenoideista löytyy myös elimistölle elintärkeitä ravintoaineita kuten A-vitamiinia sekä erinäisiä terveydelle tarpeellisia antioksidantteja. A-vitamiini on välttämätön immuniteetille, näölle sekä normaalille solujen ja kudosten kasvulle. Antioksidantit taas kuuluvat elimistön omiin puolustus- ja suojausmekanismeihin ja toimivat elimistön hapettumisenestoaineena sekä auttavat esimerkiksi elimistöä palautumaan rasituksen ja liikunnan jälkeen.

Karotenoidit ja beetakaroteeni vaikuttavat rusketukseen, sillä ne aktivoivat melaniinin tuotantoa sekä suojaavat UV-säteiltä. Kapselimuodossa vaikuttava beetakaroteeni on erinomainen ravintolisä rusketusta tavoittelevalle, jos porkkanan päivittäinen nauttiminen suurissa määrin ei innosta. Beetakaroteenin tarkoituksena on aktivoida pigmentin muodostusta ja nopeuttaa rusketusta luonnollisella ja turvallisella tavalla. Tällöin auringonottokin jää vähemmälle, sillä tulokset näkyvät nopeammin eikä ihoa tarvitse palamiseen asti ruskettaa. Kapseleiden tarkoituksena on myös suojata ihoa ja taistella sen ennenaikaista vanhenemista vastaan kosteuttamalla ihoa sisältäpäin ja tasapainoittamalla sitä luonnollisin keinoin. Luonnon beetakaroteeni sisältää myös paljon elimistölle tärkeätä E-vitamiinia sekä hyödyllisiä rasvahappoja ja sen tarkoitus on auttaa rusketustasi pysymään ihollasi pidempään. Ihon omia luonnollisia pigmenttejä aktivoivat aurinkokapselit ja ravintolisät ehkäisevät solujen ennenaikaista vanhenemista ja hoitavat ihosolujasi antioksidanttipitoisuuksien ja runsaiden elimistöäsi hellivien vitamiinipitoisuuksiensa puolesta.

Kuinka maksimoida aurinkokapseleiden vaikutus kotikeinoin?

Itseruskettavat pillerit sekä ruokavalion lisäravinteet ovat yksi tapa saada täyteläisesti ja tasaisen syvästi ruskettunut iho. Koska ihon palaminen on ihosyöpäriski, on palamista koitettava estää mahdollisimman tehokkaasti. Ihon pigmentoitumiseen voi vaikuttaa kotikeinoin ja ravintolisien ja aurinkokapseleiden vaikutusta tehostaa vielä lisää kotonakin. Täysin luonnonmukaiset aurinkokapselit tehostavat rusketusprosessia sisältäpäin ja koostuvat keholle hyödyllisistä ainesosista ja auttavat kroppaamme olemaan alttiimpia suojaavan melaniinin tuotannolle auringonvalossa koko vuoden.

Suurimmaksi osaksi aurinkokapseleiden tehokkuutta voit lisätä keskittymällä sekä kehon sisäiseen että ulkoiseen hyvinvointiin. Erinäisillä ruokavaliomuutoksilla tehostat muun muassa kehon luonnollista vastustuskykyä sekä esimerkiksi hyvää aineenvaihduntaa, jotka johtavat suoraan ihon sekä hiusten hyvinvointiin. Runsas nesteiden juonti, erilaiset detoksit sekä terveellisen ruokavalion luontaisia ravintoaineita tehostavia superfoodeja suositellaan käytettävän beetakaroteeni- tai karotenoidiravintolisien kanssa. Vaikka voitkin kosteuttaa ihoasi sisältä, suositeltavaa on kuitenkin keskittyä myös ihon ja hiusten huoltoon ulkoapäin. Tasainen ja terve, kiinteä ja hyvin kosteutettu iho näyttää paremmalta ja saa sinut tuntemaan olosi terveemmäksi ja viehättävämmäksi. Sekä naiset että miehet etenkin Pohjoismaissa haaveilevat ruskettuneemmasta ihosta, koska mielikuva yhdistetään yleiseen hyvinvointiin ja saa näyttämään terveeltä. Itseruskettavat pillerit sekä aurinkokapselit ovat erinomainen keino tehostaa auringonvalon vaikutusta ja tehdä se turvallisesti, mutta myös ihon kosteuttamista erilaisilla rusketusvoiteilla ja itseruskettavilla tuotteilla on suositeltavaa. Muista myös kuoria iho säännöllisesti ja kiinnittää erityistä huomiota kasvojen ja dekolteen iholle, sillä nämä ovat usein herkät ja vaativat erityistä kosteuttamista.

Rusketusvinkit

Useammat tutkimustulokset todistavat, että rusketumme nopeammin ja turvallisemmin aurinkokapseleiden ja erilaisten beetakaroteeni- ja karotenoidiravintolisien avulla. Tuloksia saadaan kuitenkin tehostettua entisestään, jos muistamme kiinnittää huomiota myös päivittäiseen elämäämme ja muokata arkeamme terveellisemmäksi sekä ruokavaliota ja elämäntapojamme paremmiksi. Näin voimme saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia ja saada terveen ja hyvinvoivan ihon ympäri vuoden.

Ruokavaliolla on suuri merkitys aurinkokapseleiden tehokkuutta edistettäessä, ovathan suurin osa ravintolisistä täysin luonnonmukaisia tuotteita joiden ravintoaineet on johdettu luonnosta ja etenkin kasveista ja hedelmistä. Aurinkokapseleita on hyvä nauttia aina silloin kun olet altistunut auringonvalolle ja usein vielä sen jälkeenkin. Karotenoidit tehostavat ihon pigmentoitumista ja antavat ihollesi terveen sekä elinvoimaisen hehkun. Beetakaroteenia saat etenkin porkkanasta, mutta kaikki A- ja E-vitamiinipitoiset hedelmät ja vihannekset ovat suositeltavia päivittäisessä ravinnossa. A-vitamiinia sellaisenaan löydät muun muassa maitotuotteista ja kananmunan keltuaisesta ja karotenoidimuodossa sitä saat porkkanan lisäksi etenkin keltaisista hedelmistä, bataatista sekä punakeltaisista vihanneksista. E-vitamiinia taas löytyy etenkin siemenistä ja pähkinöistä, eniten auringonkukansiemenistä sekä manteleista ja hasselpähkinöistä. E-vitamiini on antioksidantti ja siten auttaa rusketuksessa muun muassa uudelleenrakentamalla soluja sekä tehostamalla ihon luontaista hyvinvointia ja kosteustasapainon pysymistä.

Tasaisen rusketuksen saamiseksi on myös hyvä kuoria ja kosteuttaa iho ulkoisesti hyvin ennen kuin sen altistaa auringon UV-säteilylle. Mitä pehmeämpi, kosteampi ja sileämpi iho sitä kestävämpi ja tasaisempi myös rusketuksesi tulee olemaan. Luonnonmukaiset kuorinnat ovat tehokkain tapa saada ihostasi niin sanotusti valmis auringolle, koska nämä poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja tehostavat ihosi kimmoisuutta, sillä hyvän kuorinnan jälkeen myös kosteusvoide imeytyy tehokkaammin. Myös kuivaharjausta suositellaan ennen suihkuun menemistä, sillä silloin kuollut ihosolukko saadaan varmasti pois, ja rusketuskin muuttuu tasaisemmaksi. Tällaiselle iholle myös aurinkorasva levittyy tasaisemmin. Suosi rasvaa jossa on rusketusta tehostavia ainesosia kuten juuri beetakaroteenia tai karotenoideja.

Itseruskettavista voiteista on myös apua etenkin ennen auringonvalolle altistumista tai lomamatkan alkua. Myös suihkurusketus on tehokas ja turvallinen keino saavuttaa ruskettuneempi iho ympäri vuoden. Rusketusta tehostaa hyvin hoidettu iho, sillä myös asteittain ruskettavat seerumit, yövoiteet sekä mousset toimivat paremmin, jos pohjatyö on kunnossa. Laikukkuus tai oranssi pigmentti tuskin on kenenkään tavoite, mutta usein itseruskettavien käytössä unohtuu kropan valmistelu: harvoin talvisen ja aurinkoa viimeksi puoli vuotta sitten nähneen kropan saa vain yhtä tuotetta levittämällä kauniiksi päivässä. Täten myös auringonoton jälkeen on syytä kosteuttaa iho tehokkaasti ja kuoria sitä säännöllisesti. Rusketus muuttuu syvemmäksi ja kestää pidempään, jos se ei aina tartu vain ihon kuolleeseen pintasolukkoon. Ihonhoito on rutiini ja se on hyvä aloittaa jo paljon aikaisemmin kuin kesäkausi etenkin Pohjoismaissa alkaa.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa