Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Rusketus

Kaunis ja luonnollinen rusketus on monen toivelistalla, sillä se saa ihomme hehkumaan ja tuo olemukseen elinvoimaista hehkua. Kaikille rusketuksen hankkiminen ei ole kuitenkaan helppoa, vaan aikaa ja rahaa kuluu sekä ihon suojausta, että itse auringossa löhöilyä varten - tasainen rusketus koko vartalolle ei nimittäin synny aivan hetkessä. Lomamatkat rankaisevat lompakkoa, ja iholle haitalliseksi todettu solarium ei enää vedä ihmisiä puoleensa niin kuin ennen. Suosittuja tuotteita ovat nykyisin erilaiset itseruskettavat voiteet, suihkurusketus sekä sisäisesti nautittavat aurinkokapselit. Kapseleiden sisältämä beetakaroteeni voi tehostaa ihon ruskettumista.

Aurinkokapselit auttavat savuttamaan hehkuvan ja luonnollisen näköisen rusketuksen, ilman liiallista altistusta auringon haitallisille säteille. Ravintolisät voivat tukea sinua matkallasi kohti kauniisti ruskettunutta vartaloa.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kukapa ei haluaisi kaunista rusketusta, se saa meidät näyttämään hyvinvoivilta. Rusketuksen saanti voi olla kuitenkin hankalaa ja jopa kallista, auringonotto vaatii aikaa ja jotta se olisi turvallista riittävän tehokkaan suojaavan SPF aurinkovoiteen käyttöä. Lomamatka aurinkorannalle voi käydä kukkarolle kalliiksi ja aiemmin monet turvautuivat solariumin käyttöön, jota ei kuitenkaan enää suositella sen ihosairauksia nostavan riskin vuoksi. Itseruskettavat voiteet, suihkurusketus ja aurinkokapselit ovatkin saavuttaneet valtavan suosion viime vuosina. Beetakaroteeni auttaa sinua ruskettumisen hankkimisessa, aurinkokapselit sisältävät usein beetakaroteenia.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.