Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Regaine ® 5% Tehokas Minoksidiili vaahto

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Uudistunut Foligain 2017 tuotevalikoima, vaihda minoksidiili trioxidiiliin

Voimakas Rogaine® 5% Minoksidiili vaahto on Johnson & Johnsonin valmistama Minoksidiilivalmiste. Se tarjoaa yhden parhaista ja ylistetyimmistä 3-kuukauden minoksidiilihoidoista maailmassa kaljuuntumiseen. Tämä minoksidiilivaahto on niille, jotka haluavat lopettaa hiustenlähdön ja edistää hiusten kasvua turvallisesti ja tehokkaasti. Minoksidiili ehkäisee hiustenlähtöä ja edistää uusien hiusten kasvua henkilöillä, joilla esiintyy perinnöllistä (miestyyppistä) hiustenlähtöä.

 • Johnson & Johnsonin valmistama tuote
 • Kliinisesti todistettu teho
 • Sisältää 5% minoksidiilia tehokkaaseen vaikutukseen
 • Suunniteltu erityisesti miehille
 • Helppo käyttää
 • 9/10 miehestä koki merkittävää hiustenkasvua jo 4 kuukaudessa
 • Kätevä multipakkaus sisältää 3- kuukauden annostuksen

Tämä Minoksidiilihoito Johnson & Johnsonilta voi auttaa palauttamaan hiustesi tuuheuden. Se on käynyt läpi useita kliinisiä kokeita, ja on julistettu yhdeksi johtavista valmisteista - eikä syyttä! Sano hyvästi kaljuuntimiselle ja hiustenlähdölle, aloita matka kohti terveitä hiuksia Rogaine® vaahdon avulla tilaamalle tuote jo tänään!

*Regaine & Rogaine on molemmat Johnson & Johnsonin tuotemerkkejä. Tuote on sisällötään täysin sama, haluamme taata nopean toimituksen, joten toimittamamme tuotemerkki riippuu täysin varastotilanteestamme.

Lue lisää

Mikä on Rogaine ® 5% Minoksidiili?

Rogaine® auttaa herättämään lepotilassa olevat karvatupet, ja edistää tutkitusti uusien hiusten kasvua. Minoksidiilivalmiste tuo uutta eloa kutistuneille karvatupeille, niin että ne ajan mittaan elpyvät ja parantavat toimivuuttaan. Tämä lisää niiden kykyä kasvattaa uusia hiuksia.

Ensisijainen syy minoksidiilin valintaan tämän tuotteen aktiiviseksi ainesosaksi on sen monissa kliinisissä tutkimuksissa osoitettu teho. Aine auttaa antamaan välttämättömiä ravintoaineita karvatuppeen, joten hiukset voivat jälleen kasvaa terveinä.

Miten Rogaine® 5% Minoksidiili toimii?

Rogaine-vaahto miehille tuo välttämättömiä ravintoaineita hiuksiin, niin että ne voivat jälleen kasvaa. Rogaine- vaahto auttaa selättämään alkavan pälvikalju ja kaljuuntumisen. Se pysäyttää etenevän hiustenlähdön, mutta voi sännöllisesti käytettynä edistää uutta ja tervettä hiustenkasvua. Hoitojakson aikana voit odottaa seuraavia tuloksia:

 • Ensimmäisten viikkojen aikana ei ole epätavallista, jos hiukset ohenevat, ja saatat jopa menettää joitain hiuksia. Tämä on hyvä ja terve merkki, kun vanhat hiukset, jotka eivät ole enää kasvuvaiheessa, putoavat pois ja tekevät tietä uusille ja paremmille hiuksille.
 • Kun vanhat hiukset putoavat pois, alkaa uusi hius ensin kasvamaan ohuena ja pehmeänä haituvana.
 • Rogaine -vaahtoa johdonmukaisesti käyttämällä tulet huomaamaan, että uudet hiukset muistuttavat yhä enemmän vanhoja hiuksiasi - väriltään, paksuudeltaan ja ulkonäöltään.
 • Suosittelemme jatkamaan hoitoa vähintään 6 kuukautta. Tämä johtuu hiusten luonnollisesta kasvuvaiheesta, jotta hiukset saavat optimaaliset olosuhteet uuteen kasvuun.

Miten käytän Rogaine® 5% Minoksidiilia?

Kuten jokaista hiustenlähtöä hoitavaa tuotetta, myös Rogainen kohdalla on tärkeää, että sitä käytetään johdonmukaisesti ja osana jokapäiväistä rutiinia. Ilman säännöllistä käyttöä, et todennäköisesti näe pysyviä tuloksia. Sinun tulee käyttää vaahtoa kaksi kertaa päivässä, kerran aamulla ja kerran illalla. Lue ohjeemme alta:

AAMULLA
Varmista, että hiukset ja päänahka on kuivat. Pidä Rogaine® pulloa ylösalaisin ja paina annostelijaa saadaksesi vaahtoa (puoli korkillista) kämmenellesi. Hiero vaahto päänahkaan ja anna vaahdon tunkeutua ihoon ja kuivua. Hiero vaahto kevyesti sormin hiuspohjan kohtiin, joissa hiukset ovat harventuneet. Pese kädet välittömästi sen jälkeen, kun olet levittänyt vaahdon.
ILLALLA
Iltaisin Rogainea® käytetään samalla tavoin kuin aamuisin. Huomaathan kuitenkin, että on suositeltavaa käyttää Rogaine® Minoksidiilia hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa, jotta vaahto ehtii kuivua päänahkaan. Kun Regain® on ehtinyt kuivua päänahkaan, voit turvallisesti käyttää hiusten muotoilutuotteita. Tärkeintä on, että päänahka on kuiva ennen muotoilutuotteiden käyttöä.

Milloin voin odottaa tuloksia?

Käyttäessäsi hoitotuotetta säännöllisesti, voit odottaa suurta parannusta jo 4 kuukauden kuluttua käytön aloittamisesta. 9 / 10 miestä, jotka ovat käyttäneet Rogainea neljän kuukauden ajan, kokivat huomattavaa parannusta hiusten kasvussa. Jos et havaitse merkittäviä tuloksia 4 kuukauden kuluessa, älä anna periksi. Vaahdoin valmistaja, Johnson & Johnson, suosittelee vähintään 6 kuukauden käyttöä, jotta hiustesi luonnollinen kasvusykli tulisi käytyä läpi. Vie aikaa, ennen kuin vanhat ja ”kuluneet” karvatupet korvautuvat uudella, vahvalla ja terveellä karvatupella.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Ihan kuranttia ja aitoa J&J tavaraa tuli postissa, tätä käytin kun olin ulkomaankomennuksella. Kiva että löytyi viimeinkin. Nopea toimitus kun valitsi sen nopeamman posti kurriirin.
 • * Tuote tuli nopeasti, kesti jonkin aikaa että aloin saamaan näkyviä tuloksia. Vaahto oli miellyttävä käyttää ja kesän jälkeen omat hiukset näyttää jo todella tuuheille. Suosittelen tuotetta lämpimästi! Tilaan varmasti uuden paketin myös syksyä varten.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi