Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Rintojen suurennus ja kohottaminen ilman leikkausta

Jos toiveenasi on suuremmat rinnat, et todellakaan ole yksin! Useat tutkimukset osoittavat, että jopa yli 65% naisista haluaisi suuremmat rinnat. Rintojen suurennus on asia, johon on nykyisin tarjolla runsaasti eri vaihtoehtoja. Suosituimpia ovat rintojen suurennusleikkaukset sekä luontaisvalmisteet, joilla naiset ovat saavuttaneet yllättävän hyviä tuloksia.

Rintojen suurennus ilman leikkausta — näin se onnistuu

Kun ajatellaan rintojen suurennusta, monen ensimmäinen mielikuva on kirurginen operaatio, rintaimplantit tai tuttavallisemmin ‘silarit’. Rintojen suurennukseen on kuitenkin myös luonnollisempia keinoja, kuten erilaiset voiteet, pillerit, lisäravinteet tai stimulointihoidot. Toive suuremmista rinnoista on nykyään helppo toteuttaa.

Luonnolliset keinot rintojen suurennukselle ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, koska niiden riskit ja hinnat ovat pienempiä kuin kirurgisten operaatioiden.

Rintojen suurennus kirurgin veitsen avulla on edelleen yksi suosituimpia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, mutta vaihtoehtoisten rinnansuurennushoitojen suosio on samalla kasvanut. Moni nainen päättää hankkia suuremmat rinnat ja paremman olon ilman riskiä sivuvaikutuksista ja tuhansien eurojen menoeriä.

Rintojen kasvattaminen ilman leikkausta onnistuu helposti luonnollisista ainesosista valmistettujen voiteiden ja pillereiden avulla. Myös ruokavaliolla ja urheilulla voi vaikuttaa rintojen kokoon. Vallankumouksellinen rintojen sähköstimulaatiohoito tehostaa rintakudosta ja kasvattaa siten kuppikokoa ilman sivuvaikutuksia.

Naiset ovat tyytymättömiä rintoihin kaavio. Yleisimmät rintojen suurennus menetelmät grafiikka.

Mitkä asiat vaikuttavat rintojen kokoon?

Rintojen kehitykseen vaikuttavat muun muassa geenit, hormonit ja paino. Jos haaveilet suuremmista rinnoista, on hyvä tietää, johtuuko rintojen pienikokoisuus geeneistä vai hormoneista.

Jos pienet rinnat ovat perua geeneistä, niiden kokoon on hankalampi vaikuttaa ilman plastiikkakirurgiaa. Jos taas pienirintaisuus johtuu hormonitoiminnasta, voi luonnollinen rintojen suurennus olla helpommin toteutettavissa.

Hormonitoiminnan epätasapainoisuus saattaa aiheuttaa pienirintaisuutta. Estrogeeni ja progesteroni aiheuttavat rintojen kasvua; mikäli niiden tasot ovat matalat, rintojen koko on pienempi.

Myös erittäin nopea aineenvaihdunta saattaa aiheuttaa pienirintaisuutta. Jos rasvaprosenttisi on matala ja aineenvaihdunta nopea, sinun on vaikeampi saada suuria rintoja; rinnathan koostuvat rasvasta.

Rinnoilla on yllättävän suuri psykologinen merkitys

Rintojen koko ja muoto vaikuttavat monien naisten minäkuvaan ja itsetuntoon yllättävänkin paljon. International Journal of Sexual Health-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan jopa 70% naisista on tyytymättömiä rintojensa kokoon. Sitä vastoin kyselyyn vastanneilla miehillä oli kumppaneidensa rinnoista pelkkää positiivista sanottavaa.

Kun puhutaan yhteiskunnassa vallitsevista ulkonäköpaineista, rinnoilla on varsin keskeinen rooli. Koska rintoihin kohdistuu niin suuria, jopa mahdottomia, odotuksia, monet naiset pettyvät omaan vartalotyyppiinsä.

Etenkin murrosiässä rintojen kasvaminen saattaa tuntua elämää mullistavalta asialta. Yhdysvalloissa 3 prosenttia rintoihin kohdistuvasta plastiikkakirurgiasta tehdäänkin teini-ikäisille.

Rintoihin kohdistuva tyytymättömyys saattaa altistaa myös laaja-alaisemmille ongelmille. Tutkimusten mukaan tytöt, joiden rinnat kehittyvät aikaisin tai ovat erittäin suuret tai epäsymmetriset, kärsivät muita todennäköisemmin esimerkiksi masennuksesta ja syömishäiriöistä.

Rintojen kehittyminen varhain altistaa seksuaaliselle huomauttelulle, joka voi tuntua ahdistavalta. Myös pienirintaiset tytöt saattavat kärsiä heikosta itsetunnosta ja ikätovereiden negatiivisesta huomauttelusta.

Plastiikkakirurgialla on yhteys mielenterveysongelmiin

Rintoihin kohdistuva plastiikkakirurgia tai muut rintojen suurennuskeinot saattavat auttaa, mikäli omiin rintoihin kohdistuva tyytymättömyys haittaa elämää. Heikkoa itsetuntoa ei kuitenkaan voi korjata leikkauksella, vaan samanaikaisesti pitäisi kiinnittää huomiota itsetuntemukseen ja yrittää rakentaa parempaa minäkuvaa.

Yksi plastiikkakirurginen operaatio johtaa helposti toiseen, ja moni joutuu kauneusleikkausten kierteeseen yrittäessään tavoitella aina parempaa minää. Plastiikkakirurgian kierteeseen joutuneet ihmiset kärsivät usein dysformisesta ruumiinkuvan häiriöstä, joka vaatisi pitkällistä minäkuvan hoitoa eikä yhä uusia leikkauksia.

Mikäli tuntee tyytymättömyyttä omaa kehoaan kohtaan, on turvallisempaa pysyttäytyä luonnollisissa keinoissa kuin altistaa itseään loppumattomalle plastiikkakirurgian kierteelle. Tärkeintä on aina tuntea itsensä ja kuunnella omaa kehoaan.

Plastiikkakirurgia on tehokas mutta riskialtis operaatio

Plastiikkakirurginen rintojen suurennus sisältää monia riskejä. Silikonirinnat saattavat kohottaa itsetuntoa, mutta niihin liittyy varjopuolia. Leikkauksesta saadut arvet ja rintakehän epämuodostumat saattavat pysyä näkyvillä koko loppuelämän.

Plastiikkakirurginen rintojen suurennus saattaa myös aiheuttaa kipua ja epämukavuutta. Rintaimplantit saattavat estää imetyksen ja heikentää tuntoaistia rintojen alueella. Plastiikkakirurgiaan kuluu myös runsaasti rahaa ja toipumisaikaa.

Joillekin naisille plastiikkakirurgia saattaa olla ainoa keino saada suuremmat rinnat. Mikäli muita vaihtoehtoja on, on hyvä harkita tarkkaan, haluaako mennä kirurgin veitsen alle.

Useimmissa tapauksissa lopputulos on tyydyttävä: plastiikkakirurgia on eittämättä tehokas tapa saavuttaa suurempi kuppikoko. Sen mahdolliset sivuvaikutukset on kuitenkin hyvä pitää mielessä päätöstä tehdessä.

Haluan suuremmat rinnat ilman leikkausta — mitä vaihtoehtoja minulla on?

Luonnollinen rintojen suurennus vaatii kärsivällisyyttä, mutta on mahdollista useiden eri keinojen avulla.

Rintojen suurennus voiteilla, lisäravinteilla ja pillereillä ovat mahdollisia tapoja saavuttaa suurempi kuppikoko. Myös tiettyjen yrttien ja ruoka-aineiden käyttäminen saattaa lisätä estrogeenin tuotantoa ja siten kasvattaa rintoja.

Vallankumouksellinen uusi metodi on rintojen hieronta sähköstimulaatiolla, joka vahvistaa rintakehän lihaksia, edistää hormonitoimintaa ja siten kasvattaa kuppikokoa ilman sivuvaikutuksia.

Rintojen suurentaminen luonnollisin keinoin on hyvä vaihtoehto myös siksi, että muutos tapahtuu asteittain. Lähipiirisi ei huomaa yhtäkkistä muutosta, joten vältyt negatiivisilta kommenteilta ja ihmettelyltä. Kyseessä on täysin luonnollinen prosessi, jonka toteutat omaan tahtiin.

Asteittainen rintojen suurentaminen ilman leikkausta on positiivisempi vaihtoehto minäkuvalle. Rintaimplanttien ottaminen on yhtäkkinen muutos, ja voi viedä aikaa ennen kuin siihen tottuu psykologisesti. Rintaimplanttien ottamisen jälkeen ympärillä olevat ihmiset kuitenkin huomaavat heti muutoksen.

Voi tuntua vaikealta suhtautua kommentteihin suuremmista rinnoista, kun on itsekin vasta totuttelemassa uuteen kehoon. Luonnollinen rintojen suurentaminen ei ole psykologisesti samalla tavalla haastava prosessi.

Jos olet hyvin hoikka, muista että lisäkilot kasvattavat myös rintoja

Mikäli olet hyvin hoikka ja rasvaprosenttisi on matala, suurempien rintojen saavuttaminen on vaikeaa, koska rinnat koostuvat rasvasta. Jos olet turhautunut olemaan hoikka ja litteärintainen, voit nostaa hyvien rasvojen osuutta ruokavaliossasi ja samalla rasvaprosenttiasi.

Naisten luonnollinen rasvaprosentti on korkeampi kuin miesten, mikä johtuu pitkälti siitä, että rintoihin on varastoitu runsaasti rasvakudosta. Naisen rasvaprosentin tulisi olla vähintään 20, jotta hormonitoiminta on ihanteellisella tasolla ja rinnat saavuttavat täyden kokonsa. Mikäli rasvaprosenttia nostetaan alhaiselta tasolta, rintojen lisäksi myös lantio, reidet ja muut kehonosat muuttuvat naisellisen pehmeiksi.

Treenaamalla suuremmat rinnat?

Urheilu ei varsinaisesti suurenna rintoja, mutta rintalihasten harjoittaminen voi saada rinnat näyttämään suuremmilta, koska niiden alla sijaitsevat lihakset kasvavat. Esimerkiksi punnerrukset ja käsipainoharjoitukset voivat kasvattaa rintalihaksia ja siten saada rinnat vaikuttamaan suuremmilta.

Rintalihaksia treenaamalla saavutettu lopputulos voi olla yhtä hyvä kuin plastiikkakirurgisten rintaimplanttien ottamisen jälkeen. Rintojen ulkonäkö muuttuu ulkonevammaksi ja kiinteämmäksi. Samalla voit nauttia paremmasta kunnosta ja energisemmästä olosta. Rintalihasten kunto-ohjelman voi myös kätevästi sisällyttää osaksi laajempaa koko kehon remonttia.

Rintalihasten treenaaminen voi auttaa sinua saavuttamaan suuremmat ja kiinteämmät rinnat. Treenaaminen myös ehkäisee löysää, ‘roikkuvaa’ kudosta rintojen alueella — urheilemalla voit säilyttää terhakat ja kimmoisat rinnat iän karttuessakin.

Rintojen suurentaminen treenaamalla on luonnollinen ja turvallinen tapa saavuttaa suurempi kuppikoko. Kunhan harjoittelee sopivilla painoilla ja muistaa myös levätä, urheiluun ei liity juurikaan sivuvaikutuksia, vaan päinvastoin voit samalla edistää kokonaisterveyttäsi. Plastiikkakirurgiaan verrattuna urheileminen on myös edullista.

Miten treenaan rinnat suuremmiksi?

Jos rintakehän alueen lihakset ovat heikot tai rinnan alueella on liikaa ylimääräistä rasvakudosta, rinnat vaikuttavat roikkuvilta. Treenaamalla pääset eroon ylimääräisestä rasvakudoksesta ja vahvistat lihaksia.

Jos haluat saavuttaa suuremmat rinnat treenaamalla, on parasta toimia suunnitelmallisesti ja tehdä rintalihasten harjoitusohjelma. Myös ruokavalioon on kiinnitettävä huomiota, koska kyse on kokonaisuudesta.

Rintakehän lihasten lisäksi myös keskivartalon lihasten, käsivarsien, olkapäiden ja selkälihasten treenaaminen auttaa kiinteyttämään ja muotoilemaan rintaa. Kiinnitä huomiota siihen, että teet voimaharjoitukset varmasti oikein.

Oikeanlainen asento ja ryhti ovat ensisijaisen tärkeitä, jos haluat treenata tehokkaasti ja turvallisesti. Toistojen tekeminen väärässä asennossa aiheuttaa keholle enemmän haittaa kuin hyötyä. Kiinnitä myös huomiota siihen, että teet toistoja riittävän pitkään ja keskittyneesti. Sarjojen nopea läpi räpiköiminen ei anna täyttä hyötyä lihaksille ja kehonhallinnalle. Kuuntele kehoasi ja ota oma aikasi.

Rintojen suurentaminen treenaamalla on helpointa kevyillä painoilla ja runsaalla toistolla. Tavoitteena on turhan rasvan polttaminen ilman massiivisten lihasten kasvattamista. Lopputuloksen pitäisi olla linjakas ja hoikka vartalo, jossa rinnat erottuvat mahdollisimman selkeästi.

Nämä ruoka-aineet voivat kasvattaa kuppikokoa

Tietyt yrtit voivat suurentaa rintojen kokoa. Yrttivalmisteiden nauttiminen on turvallinen ja luonnollinen tapa suurentaa rintoja. Niiden käyttö on osa vanhaa kansanviisautta ja perinnelääketiedettä ympäri maailmaa.

Dong Quai eli ‘feminiininen ginseng’ ja Pueraria mirifica eli ovat Aasiassa kasvavia yrttejä, joita on käytetty naistenvaivojen hoitoon, hedelmällisyyttä parantamaan ja rintojen kasvua tehostamaan jo vuosisatoja. Näitä yrttejä käytetään nykyään monien pillereiden ja voiteiden ainesosina.

Perinteisessä Thai-lääketieteessä Pueraria mirifica-yrttiä sekoitetaan lehmänmaitoon, ja näin valmistettavan juoman uskotaan muun muassa edistävän rintojen kasvua, muistia ja näkökykyä. Kyseessä on siis todellinen ihmeyrtti.

Dong Quai puolestaan tunnetaan erityisesti perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä rintojen kasvua edistävistä ja vaihdevuosien oireita helpottavista ominaisuuksistaan. Dong Quai-yrtin nauttimista ei suositella raskaana oleville naisille, koska se saattaa vaikuttaa kohdun lihaksistoon. Muille tämä ‘feminiininen ginseng’ voi auttaa pienirintaisuuteen ja moniin muihin vaivoihin.

Sarviapilan siemenet suurentavat rintoja, koska ne vaikuttavat elimistössä samalla tavoin kuin imetyksen aikana vapautuvat hormonit. Myös karvasohdakkeella on samankaltainen vaikutus.

Fenkolinsiemenet stimuloivat estrogeenintuotantoa kehossa. Sahapalmun uute puolestaan estää testosteronin tuotantoa ja siten edistää estrogeenin vapautumista elimistössä.

Yrtit kannattaa nauttia tuoreena, teen tai voiteen muodossa, jotta niiden vaikutus olisi mahdollisimman tehokas.

Myös soijatuotteet saattavat avittaa rintojen kasvua, sillä ne sisältävät runsaasti estrogeeniä. Kokeile vaihtaa maitotuotteet soijavalmisteisiin ja lisää tofua ruokavalioosi.

Rintoja kasvattavat voiteet

Rintoja suurentavien voiteiden käyttö on turvallinen ja helppo tapa kasvattaa povea. Rintoja kasvattavat voiteet tehostavat rintojen rasvakudoksen kasvua ja hormonitoimintaa. Voiteita on saatavilla useita erilaisia. Rintoja kasvattavat voiteet yksinkertaisesti levitetään rintojen iholle ja annetaan imeytyä.

Voiteiden vaikutus on yksilöllinen, ja markkinoilla olevat voiteet toimivat eri tavoin. Parhaat voiteet kuitenkin muistuttavat yleensä toisiaan. Parhaat rintojen suurennusvoiteet koostuvat luonnollisista ainesosista, jotka stimuloivat rintakudoksessa luonnollista kasvua.

Rintoja suurentavat voiteet sisältävät usein myös kollageenia ja hyaluronaania. Nämä aineet pääsevät ihon läpi vaikuttamaan syvälle rintakudokseen, missä ne kiinteyttävät ja uudistavat ihosoluja.

Luonnollisia aineita, jotka stimuloivat rintojen kasvua, ovat esimerkiksi sarviapilauute, thaimaalainen Pueraria mirifica-uute sekä Dong Quai-uute eli ‘feminiininen ginseng’. Nämä ainesosat tehostavat naisen sukupuolihormonien, lähinnä estrogeenin, tuotantoa.

Estrogeenin tuotanto saa rinnat kasvamaan murrosiässä. Mikäli murrosiän aikainen estrogeenintuotanto ei kuitenkaan ehtinyt avittaa rintoja kasvamaan täyteen mittaansa, voi estrogeenintuotantoa kiihdyttää vielä aikuisiässäkin.

Voiteista apua myös roikkuviin rintoihin ja raskausarpiin

Myöhemmin elämässä rinnoissa voi myös tapahtua muutoksia, jotka muuttavat niiden kokoa tai ulkonäköä ei-toivottuun suuntaan. Näissäkin tapauksissa rinnoille levitettävistä voiteista voi olla apua.

Myös roikkuva iho, raskausarvet ja rypyt silottuvat rinnoille tarkoitettuja voiteita käyttämällä. Rintoja kasvattavat voiteet eivät sovellu ainoastaan heille, jotka haaveilevat suuremmasta povesta, vaan myös naisille joilla on epämukavan suuret tai roikkuvat rinnat.

Rintoihin levitettävät voiteet saattavat auttaa myös menopaussin tai raskauden jälkeiseen rintojen roikkumiseen. Monia voiteiden ainesosista, kuten Pueraria mirificaa ja sarviapilaa, on käytetty jo vuosisatojen ajan hoitamaan naistenvaivoihin kuten kuukautiskiertoon, PMS:ään ja vaihdevuosiin liittyviä oireita.

Voiteita voidaan käyttää yhdessä muiden luonnollisten rinnansuurennuskeinojen avulla optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Luonnollisia yrttejä sisältävät pillerit auttavat rintojen suurentamisessa

Rintoja kasvattavat pillerit ja lisäravinteet avittavat luonnonmukaisessa rintojensuurennuksessa. Pillerit toimivat samalla periaatteella kuin muutkin rintojen luonnolliset suurennusmetodit: ne tehostavat kehon luonnollista estrogeenintuotantoa turvallisten kasvipohjaisten ainesosien avulla.

Rintoja suurentavat pillerit sisältävät yleensä hormoneita, kuten luonnollisia fytoestrogeenejä. Fytoestrogeenit vaikuttavat kehossa samalla tavoin kuin kehon tuottama estrogeeni. Tietyillä yrteillä on erityisen estrogeenisiä vaikutuksia.

Rintoja kasvattajat pillerit sisältävät yleensä myös antioksidentteja, auttavat tasapainottamaan hormonitoimintaa sekä tehostavat verenkiertoa.

Rintojen kokoon vaikuttavat myös geenit ja ruumiinrakenne, joten voiteiden vaikutus on rajallinen. Vaikutus on yksilöllinen, mutta joka tapauksessa rintojen suurennusvoiteella voit saavuttaa täyden potentiaalisi!

Mitä rintoja kasvattavat pillerit sisältävät?

Rintoja suurentavat pillerit sisältävät yleensä ainesosia joita on käytetty itämaisessa lääketieteessä jo vuosisatoja edistämään naisten terveyttä. Yleisiä ainesosia ovat Dong Quai, fenkolinsiemen, jamssin juuriuute sekä karvasohdake.

Monet pillerit sisältävät sekä estrogeenisiä että antioksidantteja sisältävä ainesosia. Esimerkiksi vesikrassi, merilevä ja sarviapila sisältävät sekä fytoestrogeenejä että antioksidantteja. Dong Quai, E-vitamiini ja I-tyrosiini puolestaan kasvattavat libidoa ja helpottavat PMS-oireita.

Kumpi on tehokkaampi vaihtoehto, rintoja suurentavat pillerit vai voiteet?

Pillerit tehoavat usein nopeammin, kun taas voiteet tekevät ihosta erityisen sileän. Koska rintoja suurentavien pillereiden ja voiteiden ainesosat ovat usein samankaltaisia, niitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä.

Usein lisäravinteet myydäänkin yhdessä samaa sarjaa olevien voiteiden kanssa, jolloin optimaalinen lopputulos on helpointa saavuttaa.

Sekä rintoja kasvattavat pillerit että voiteet ovat helppo ja turvallinen tapa kasvattaa rintoja. Kummatkin toimivat parhaiten osana terveellistä ruokavaliota, joka edistää kehon estrogeenintuotantoa.

Rintojen hieronta kiihdyttää hormonitoimintaa ja rintojen kasvua

Rintahieronta stimuloi hormonituotantoa ja lisää rintojen kokoa ja kiinteyttä. Hieronta nopeuttaa verenkiertoa, mikä puolestaan tehostaa veren mukana kulkeutuvan estrogeenin leviämistä rintakehään. Samalla tehostunut verenkierto lisää hapen ja ravintoaineiden kulkeutumista rintakehän soluihin.

Rintakehän hieronta myös vapauttaa prolaktiini-maitohormonia, joka kasvattaa rintoja. Prolaktiinia muodostuu, kun rintakudosta tai nännejä stimuloidaan käsihieronnan tai sähköhoidon avulla.

Sähköstimulaatiohoito kasvattaa rintoja

Rintojensuurennuslaitteet käyttävät sähköstimulaatiota suurentamaan ja kiinteyttämään rintakehää. Toimintaperiaate on sama kuin rintojen käsihieronnassa.

Stimulaatio nopeuttaa verenkiertoa ja tehostaa solujen uusiutumista ja hormonintuotantoa. Lopputuloksena on rintojen suurentuminen.

Sähköstimulaatiolaitetta tulee käyttää noin puoli tuntia päivässä, neljänä tai viitenä päivänä viikossa. Stimulaatiohoito on kivutonta ja itse asiassa rentouttavaa. Ennen hoidon aloittamista kannattaa levittää rintakehälle geeliä, joka saa stimulaation tuntumaan miellyttävältä.

Kuinka nopeasti voin suurentaa rintojani ilman leikkausta?

Rintojen suurennus ilman leikkausta on yksilöllinen prosessi. Siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten vartalotyyppi ja elämäntapa. Rintojen luonnollinen suurentaminen on asteittain etenevä prosessi, jota voidaan nopeuttaa käyttämällä monia metodeja samanaikaisesti.

Rintojen suurentaminen voimaharjoittelun avulla johtaa rintakehän suurenemisen lisäksi myös parempaan kokonaisterveyteen ja energisempään olotilaan. Tämä muutos on pysyvä, ja saat nauttia nuoremmasta ja timmimmästä olemuksesta myös tulevaisuudessa — täysin luonnollisesti, ilman mitään sivuvaikutuksia.

Useimmissa tapauksissa näkyvien tulosten saavuttamiseen menee muutama kuukausi. Ihanteellinen tulos on saavutettavissa noin puolen vuoden kuluttua aloittamisesta. Koska kyseessä on luonnollinen muutos eikä kirurginen operaatio, voit saavuttaa suuremman ja kiinteämmän version omista luonnollisista rinnoistasi.

Merkki
Tyyppi Voide perustuu Volufilineen™ Voide perustuu bioPetideen Sähköstimulaatiota hyödyntävä laite
Käyttö 2 kertaa päivässä 2-3 kertaa päivässä 4-5 kertaa viikossa
Vaikutus
  • Stimuloi rintojen rasvasoluja
  • Voi lisätä rintojen kokoa ja täyteläisyyttä
  • Luonnollinen rintojen kiinteytys ja kohotus
  • Parantaa kollageenin tuotantoa ja ihon kimmoisuutta
  • Käyttää sähköstimulaatiota rintojen suurentamiseen
  • Luonnollinen rintojen kiinteytys
Tulokset Voi lisätä rintojen kokoa 8,4% muutamassa kuukaudessa

Nopeavaikutteiset ainesosat

Tuloksia voidaan saavuttaa muutamassa kuukaudessa
Koko 89 ml. 50 ml.
Lue lisää Lue lisää Lue lisää

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa