Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Rintojen kiinteytys

Jos toiveenasi on suuremmat rinnat, et todellakaan ole yksin! Useat tutkimukset osoittavat, että jopa yli 65% naisista haluaisi suuremmat rinnat. Vallalla oleva kauneusihanne käsittää kurvikkaan naisvartalon, joka ei kuitenkaan ole kaikille itsestäänselvä asia. Kurveja haetaankin rintoja suurentavista tai kohentavista operaatioista kaikkialla maailmassa - leikkaustoimenpiteiden riskeistä ja mahdollisista komplikaatioista huolimatta, ja hinnasta puhumattakaan. Rintoja voi korostaa helposti erilaisten muotoilevien alusasujen avulla, mutta myös erilaisten luonnollisten valmisteiden, kuten rintageelien tai -voiteiden avulla. Markkinoilta löytyy myös tähän tarkoitukseen suunniteltuja lisäravinteita.

ShytoBuyn valikoimasta voit löytää useita rintojen kauneutta hoitavia tuotteita - kokeile niitä rohkeasti, ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Monet naiset ovat saavuttaneet luontaistuotteiden avulla yllättävän hyviä tuloksia!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Kurvikasta vartaloa on pidetty kauan aikaa naisihanteena, mutta kaikki eivät ole synnynnäisesti kurvikkaita. Rintoja kohentavat operaatiot ja toimenpiteet ovatkin hurjan suosittuja kaikkialla maailmassa. Nämä toimenpiteet eivät missään nimessä ole riskittömiä ja ne vaativat kaiken lisäksi suurta rahallista panostusta. Rintojen kohotukseen ja poven ehostamiseen on tarjolla myös monia luontaisia valmisteita, kuten erilaisia rinta geelejä sekä voiteita ja myös ravintolisiä on tarjolla. Kokeile rohkeasti olisiko jokin tuotteista sopiva valinta juuri sinun elämäntyyliin ja päivittäiseen käyttöön.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.