• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan Rintojen kiinteytys

Rintojen kiinteytys

Suodattimet

Tyyppi
Hinta
14€121€
Tuotemerkit
Tähdet
Kategoria
Emättimen kiinteytys (4) Naisen haluttomuus (11) Rintojen kiinteytys (10) Takapuolen kiinteytys (1) Vaihdevuodet (2) Virtsatiet (1)
 
Jos toiveenasi on suuremmat rinnat, et todellakaan ole yksin! Useat tutkimukset osoittavat, että jopa yli 65% naisista haluaisi suuremmat rinnat. Rintojen suurennus on asia, johon on nykyisin tarjolla runsaasti eri vaihtoehtoja. Suosituimpia ovat rintojen suurennusleikkaukset sekä luontaisvalmisteet, joilla naiset ovat saavuttaneet yllättävän hyviä tuloksia.

Suodattimet

Kurvikasta vartaloa on pidetty kauan aikaa naisihanteena, mutta kaikki eivät ole synnynnäisesti kurvikkaita. Rintoja kohentavat operaatiot ja toimenpiteet ovatkin hurjan suosittuja kaikkialla maailmassa. Nämä toimenpiteet eivät missään nimessä ole riskittömiä ja ne vaativat kaiken lisäksi suurta rahallista panostusta. Rintojen kohotukseen ja poven ehostamiseen on tarjolla myös monia luontaisia valmisteita, kuten erilaisia rinta geelejä sekä voiteita ja myös ravintolisiä on tarjolla. Kokeile rohkeasti olisiko jokin tuotteista sopiva valinta juuri sinun elämäntyyliin ja päivittäiseen käyttöön.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.