Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Revivogen Hoitoaine Hiustenlähtöön 360 ml

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Revivogen hoitoaineen avulla voit nauttia terveemmistä, paksummista ja kiiltävämmistä hiuksista. Tämä mullistava tuote on hiusalan ammattilaisten suunnittelema, ja se sisältää vain huolellisesti valittuja, luonnollisia ainesosia, jotka tekevät hiuksistasi vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät!

 • Vahvistaa hiuksia jo viikkojen kuluessa
 • Kliinisesti todistettu tehokkuus
 • Ihotautilääkärien suunnittelema koostumus
 • Sopii sekä naisille että miehille
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Voidaan käyttää yhdessä muiden hiustenlähtöön tarkoitettujen hoitojen kanssa
 • 100 % luonnollisia ainesosia – ei sivuvaikutuksia

Revivogen hoitoaine toimii nopeasti, ja useat käyttäjät raportoivat hiusten kunnon parantuneen merkittävästi jo ensimmäisten käyttökertojen aikana. Jo tuhannet tyytyväiset naiset ja miehet ovat käyttäneet tuotetta taistelussaan hiusten ohenemista vastaan. Liity heidän joukkoonsa, ja tilaa tämä upea tuote jo tänään!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Hoitoaine
Koko: 360 ml

Mikä Revivogen hoitoaine on?

Tuote on osa Revivogenin oheneville hiuksille tarkoitettua tuoteperhettä. Tuotteen luonnollinen koostumus on monien vuosien lääketieteellisen tutkimustyön ja kliinisen testauksen tulos. Ihotautilääkärit ovat todenneet, että tuotteen jokaisella aineosalla on hiustuppia vahvistavia ominaisuuksia, jotka hidastavat hiusten ohenemista. Tuotetta voidaan käyttää tavallisen hoitoaineen tilalla, ja se myös toimii samalla tavalla tarjoten tuloksia jo muutamassa viikossa. Tuotetta voidaan käyttää muiden oheneville hiuksille tarkoitettujen tuotteiden kanssa yhdessä, ja siten voit maksimoida hiustesi tuuheuden.

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Miten nopeasti tulokset näkyvät?

Tämä oheneville hiuksille tarkoitettu tuote tarjoaa tuloksia sekä lyhyellä että pitkällä aikajänteellä. Monet käyttäjät raportoivat hiusten vahvistuneen näkyvästi jo muutamien viikkojen käytön jälkeen. Tuotteen käytön jatkaminen on edelleen parantanut tuloksia 4-12 kuukaudessa. Saavuttaaksesi vielä parempia tuloksia, käytä tuotetta yhdessä Revivogenin Scalp Therapyn kanssa.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Revivogen hoitoaineella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan aineosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä ja varmistamaan, että et ole allerginen jollekin tuotteen ainesosista.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Tuote sopii kaikille hiustyypeille, ja sen ainesosat ylläpitävät hiusten tuuheutta ja vahvuutta. Ainesosat: deionisoitu vesi, setrimoniumbromidi, didekyylidimetyyliammoniumkloridi, setrimoniumkloridi, setyylialkoholi, allantoiini, biotiini, aloe vera, vehnäproteiini, soijaproteiini, hydrolysoitu keratiini, pantenoli, silkkiproteiini, dimethicone copolyol, jojobaöljy, manteliöljy, dimetikonoli, rosmariini, raunioyrttiuute, bentsofenoni-4, mentoli, piparminttuöljy, timjamiuute, metyyliparabeeni, propyyliparabeeni, sitruunahappo.

Miten voin tilata tuotteen?

Tuotteen tilaaminen on helppoa, huomaamatonta ja turvallista. Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (94.29% pohjautuen 7 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Hyvä tuote! Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että parhaat tulokset tulee kun käyttää myös revivogen shampoota
 • * Shampoon kanssa toimii todella hyvin.
 • * Olen erittäin tarkka hiuksistani. Sain melkein kohtauksen kun huomasin, että hiuksiani alkoi lähteä normaalia enemmän. Tätä shampoota ja hoitoainetta suositeltiin minulle.
 • * eron tunis jo ekan käyttökerran jälkeen. hyvä ostos!
 • * Kiitos hvyästä palvelusta
 • * Käytän tätä revivogen shampoon jälkeen. En vaihda enää muihin hiusten pesuaineisiin. Hinnan arvoinen. Omat hiukseni ovat tuuhentuneet silmissä
 • * Revivogen-tuotteet ovat todella laadukkaita. Täältä sai hyvään hintaan ja hyvällä toimituksella
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.