Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Retinolin hyödyt

Taistelussa ryppyjä ja ihon epäkohtia vastaan, emme ole vielä löytänyt parempaa ratkaisua! Retinoli on turvallinen ratkaisu jota kauneuden ammattilaiset ja dermatologit pitävät täydellisen ihon graalin maljana. Vuonna 2020 Retinoli tekee vahvaa paluuta; epävarmoina aikoina luotamme tuttuihin ratkaisuihin!

Ideaali taistelussa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan: ryppyjä ja hienoja ihovirheitä

Lukuisat tutkimukset ovat keskittyneet retinolin ryppyjen vastaisiin ominaisuuksiin. Se on A vitamiinista pohjautuva aine, joka vaikuttaa ihoon kahdella tavalla. Ensimmäiseksi se edistää kuolleiden ja vanhojen ihosolujen poistoa orvaskesi:sta parantaen solujen uusiutumiskykyä. Toiseksi se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Retinol pohjaiset voiteet ovat siitä syystä suositeltuja taistelussa ihon ikääntymistä vastaan. Ryppyyntymisen esto voiteet ovat usein sopivia kaikille ihotyypeille.

Poistaa ruskeat läiskät

Tietyssä iässä liian pitkät päivät auringossa alkavat tuntua kasvoillasi. Tämä johtuu siitä että auringon säteet vaikuttavat ihosi pigmenttiin ja aiheuttaa siitä syystä ruskeita läiskiä ja luomia. Retinoli taistelee tätä ilmiötä vastaan sen A-vitamiinien antamien ominaisuuksien ansiosta. Se vaikuttaa suoraan melaniiniin palauttaen ihosi yhtenäisyyden ja poistamalla ruskeita läiskiä.

Tehokas hoito aknelle

Retinoli auttaa myös nuoria ihmisiä. Akne vaikuttaa sekä nuoriin että vanhoihin ihmisiin ja sitä hoidetaan tämän aineen avulla. Retinolia käytetään siksi ihoa vaurioittavien finnien poistamiseen. Se on kykenevä siihen sen ihosoluja uudistavan ominaisuuden ansiosta. Sen avulla iho saa takaisin loisteensa ja palautuu täysin sileäksi.

Nämä kaikki ominaisuudet huomioon ottaen, yhdistää retinolin helposti samaksi aineeksi kuin A vitamiini tai beetakarotiiniin. Näillä kolmella aineella on kuitenkin eroja. Retinoli taistelee aknea vastaan tehokkaasti. Sillä on kuoriva vaikutus joka auttaa puhdistamaan tukkeutumia iho huokosissa. Se säätelee lisäksi keratiinin tuotantoa ja vähentää aknen aiheuttaman arpien jälkiä.

Retinoli yhdessä A vitamiinin kanssa on oleellinen ihon terveydelle ja se on erittäin tehokas hoito lukuisille eri iho-ongelmille. Yksi A-vitamiinin hyödyistä akne iholle on sen silmin nähtävä ihon puhdistus ja sileytys. Tämä tehokas vitamiini korjaa myös solu rakenteita, hidastaa talin tuotantoa ja hälventää arpia ja pigmentti virheitä. Kaiken lisäksi, retinoli auttaa finnien vähentämisessä vaikuttamalla talin tuotantoon ja estäen tiiviin talin jumiutumisen ihohuokosiin. Talin vähentyessä, bakteerit eivät voi lisääntyä ja aiheuttaa kauneusvirheitä.

Sopii kaikille ihotyypeille

Vastoin yleistä luuloa, Retinoli ei ole sopimaton herkälle iholle. Tähän asti herkän ihon hoito retinolin avulla on ollut kiellettyä sen ihoa ärsyttävien vaikutusten takia. Ihoa voi punoittaa ja kirvellä. Lyhyesti, ei siis varsin mukavaa varsinkin kun herkkäihoisten määrä on lisääntynyt viime aikoina. Esimerkiksi Ranskassa jopa 50% ihmisistä pitävät ihoaan herkkänä. Moni laboratorio on tutkinut herkkää ihoa jotta Retinolia voitaisiin tarjota myös herkkäihoisille ja nykyään Retinoli on käytettävissä myös heille. Nykyajan Retinol tuotteet on muokattu uudelleen ja niissä on anti-inflammatorisia aineita ja ennen kaikkea aktiivisia kosteuttavia ainesosia. Retinolia kaikille ihotyypeille? Kyllä vain!

Se on korvaamaton tuote ilta rutiineissa

Jos et säästele puhdistus, ja kosteutus voiteissa aamuisin saatat olla laiskempi illalla. Retinolia suositellaan käyttämään iltaisin, mutta älä pelkää, se on erittäin nopea ja helppokäyttöinen iltarutiinien ohelle. Sitä suositellaan käyttämään iltaisin sillä solujen uusiutuminen on aktiivisempaa yön aikana. Tuote on usein herkkä auringon valolle ja sen välttäminen on helppoa yön aikana. Anna Retinolin vaikuttaa väsyneeseen ihoosi koko yön ajan ja herää säteilevään ihoon aamulla!

Retinoli VS Hyaluronihappo

Taistelu jonka ei tarvitse enää jatkua kiitos ShytoBuy:n ja Retinol Seerumin, joka koostuu Retinolista (tottakai), mutta sisältää myös Hyaluronihappoa. Siinä on uniikki sekoitus luonnollisia aineita ja kosteuttajia. Tuote on suunniteltu auttamaan sinua vasustamaan ikääntymisen merkkejä, olivat ne sitten rypyt, kauneusvirheet, merkit tai muut epäkohdat. Se sopii kaikille ihotyypeille: normaali, öljyinen, kuiva ja herkkä.

Klikkaa linkkiä ja lue lisää Retinol Seerumista: https://www.shytobuy.fi/eco-masters-retinoli-seerumi.html

Tuote joka on riippumaton

Kauneuden maailma on yksinkertainen. Retinol parantaa akne-ihoa, vähentää ryppyjä ja kauneusvirheitä, parantaa ihon monimutkaisuutta, tasoittaa ja sileyttää tekstuuria, valaisee epidermistä ja puhdistaa ihohuokosia.. Mitä jos huomenna löydämme uusia, yllättäviä ominaisuuksia

Lyhyesti, ei tarvitse lisätä uutta kerrosta, retinoli on vain… ihmeellistä!

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa