ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Water Away

60 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

Max Medix ™ Water Away on uusi ja mullistava nesteenpoistaja, joka ehkäisee turvotusta ja nesteen kertymistä. Max Medix ™ Water Away on 100% luonnollinen valmiste Max Medixiltä. Tämä nesteenpoistaja auttaa pääsemään eroon kehon kertyneestä ylimääräisestä nesteestä, varmistaen oikean elektrolyytti ja kivennäisaine tasapainon säilymisen kehossa. Diureettinen Max Medix ™ Water Away auttaa sinua pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä ja turvotuksesta luonnollisesti ja turvallisesti.

  • Vähentää tehokkaasti kehon nestekertymää
  • 100% luonnolliset ainesosat - ei sivuvaikutuksia
  • Ehkäisee ja hoitaa turvotusta
  • Valmiste tukee kehon nesteenpoistoa, varmistaen munuaisten toiminnan riittävällä määrällä elektrolyyttejä ja kivennäisaineita
  • Nesteenpoisto vähentää turvotusta ja tuo kehon luonnolliset muodot takaisin

Max Medix ™ Water Away on diureetti, mikä poistaa ylimääräistä nestettä ja kuona-aineita kehosta. Tämä saavutetaan ainutlaatuisella yhdistelmällä luonnollisia nesteenpoistajia, jotka sisältävät nesteenpoistossa elintärkeitä vitamiineja ja ravinteita. Nesteenpoiston aikana kehosta poistuu paljon tärkeitä hivenaineita ja mineraaleja, Max Medix ™ Water Away pyrkii korvaamaan tämän hävikin nesteenpoiston aikana.

  • Vegaaninen
  • GMP
  • Maidoton
  • Gluteeniton
17.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Diureettinen Max Medix ™ Water Away on tehokas nesteenpoistaja

Max Medix ™ Water Away on luonnollinen diureetti, joka vähentää tehokkaasti nesteen kertymistä kehoon ja lievittää turvotusta. Nestekertymän aiheuttamaa turvotusta voi esiintyä kasvoissa, käsissä ja jaloissa. Kehoon voi kertyä jopa noin 4,5 litraa ylimääräistä nestettä- se saa olon tuntumaan helposti paisuneeksi, ja joskus sekä kipeäksi että turvonneeksi.

Max Medix ™ Water Away sisältää yksitoista tehokasta nestettä poistavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, jotka kaikki toimivat yhdessä poistaakseen ylimääräistä nestettä kehosta. Nämä diureetit tukevat hellävaraisesti myös munuaisten normaalia toimintaa. Jos koet olosi turvonneeksi ja kipeäksi, tai haluat vain pudottaa painoa ja parantaa lihasten erottuvuutta on Max Medix ™ Water Away luonnollisesti hyvä valinta.

*Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Mitä ainesosia Max Medix ™ Water Away sisältää?

Katajanmarjat
Katajanmarjoja käytetään pääasiassa parantamaan virtsatieinfektioita, kuten kystiittiä, mutta marja voi hoitaa myös turvotusta.
Buchun lehdet
Tämä nesteenpoistaja kasvi on peräisin Afrikasta, jossa sen lehtiä on jo pitkään käytetty kroonisten sairauksien hoitoon. Lehdet puhdistavat kehon myrkyistä ja ylimääräisestä nesteestä.
Voikukka
Voikukkaa käytetään usein hoitamaan munuaissairautta, sillä sen vitamiinit ja kivennäisaineet huuhtelevat nesteen ja suolan pois munuaisista ja tarjoavat samalla terveellisen määrän kaliumia. Voikukka auttaa näin vähentämään käsien ja jalkojen turvotusta.
B6-Vitamiini
Auttaa elimistöä poistamaan ylimääräistä nestettä ja on ihanteellinen vitamiini ja ainesosa, joka on osallisena elimistön aineenvaihdunnassa.
Vihreä tee
Vihreä tee on peräisin Aasiasta, jossa sitä kutsutaan Detox-ihmelääkkeeksi ja kehon puhdistajaksi. Vihreä tee lisää kehon puhdistusta ja nopeuttaa aineenvaihduntaa, mikä hoitaa nopeasti ja tehokkaasti turvotusta.
Vesimeloni
Vesimeloni sisältää sitrulliinia, joka lisää nesteen poistumista ja näin puhdistaa kehoa. Melonien sisältämät aineet auttavat myös ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa, mikä estää virtsarakon ongelmia.
Omenaviinietikka
Omenaviinietikka vakauttaa kaliumia ja puhdistaa tehokkaasti kehon ylimääräisestä nesteestä. Omenaviinietikka on siis yksi tehokkaimmista luonnollisista diureetti-aineksista, joten se on luonnollisesti tärkeä osa Max Medix ™ Water Away nesteenpoistaja pillereitä.

Miten Max Medix ™ Water Away toimii?

Max Medix ™ Water Away on helppo ottaa osaksi jokapäiväistä rutiinia. Ota 1-2 kapselia päivässä vesilasillisen kera. Tämän luonnollisen nesteenpoistajan aktiiviset ainesosat toimivat jo muutaman viikon käytön jälkeen auttaen sinua menettämään nesteen painoa kehostasi. Suosittelemme ottamaan lisäravinnetta vähintään 2 kuukauden ajan, jos sinulla on turvotusta. Jos haluat yksinkertaisesti vähentää nestettä kehostasi, pitäisi 1 kuukauden käytön riittää.

Lue lisää
Water Away 60 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

74.29% pohjautuen 7 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Tuote ei ainakaan mulla toimi niinkuin ajattelin. Ylimääräinen neste ei poistu vaan edelleen on turvotusta paljon.

L Laura S
Verified Purchase

kuukauden käyttö riitti ainakin minulla poistamaan ylimääräisen nesteen kehosta

H Helena
Verified Purchase

Turvotus ja pöhötys on kadonnut. olo on mahtava!!

R Riikka
Verified Purchase

en ole todennut haittavaikutuksia, pelkkää hyvää

P Pauliina P.
Verified Purchase

Hyvä diureetti

M Martti_
Verified Purchase

Toimi ainakin minulla. Kasvojeni turvotus lieveni ihan mukavasti muutaman viikon kuurin jälkeen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

E Emmi
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös