ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Resveratroli-kapselit

250 mg 60 kpl | Punaviiniuute-valmiste

Punaviinillä on kohtuullisesti käytettynä monia positiivisia terveysvaikutuksia, mutta monikaan meistä ei pysty päivittäiseen viininjuomiseen. On kuitenkin olemassa keino nauttia punaviinin terveysvaikutuksista ilman kaloreita tai krapulaa! Resveratrol 500mg Punaviinivalmiste sisältää voimakkaan pitoisuuden punaviinissä luonnollisesti esiintyvää resveratroli-fenolia, ja tarjoaa kaikki viinin terveydelle edulliset vaikutukset ilman sen haittoja.

  • Tehostaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa rasvan palamista
  • Täynnä oleellisia antioksidantteja, jotka suojaavat elimistöä vapailta radikaaleilta
  • Voimakas 500mg pitoisuus resveratrolia
  • Sisältää korkealaatuista punaviiniuutetta
  • Vegaaninen ja gluteeniton

Resveratrol Punaviinivalmiste-kapselit sisältävät resveratrolirikasta punaviiniuutetta, joka tehostaa aineenvaihduntaasi ja auttaa polttamaan rasvaa tehokkaammin. Resveratrolilla on myös antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Resveratrol Punaviinivalmiste on valmistettu korkealaatuisesta punaviiniuutteesta eikä sisällä keinotekoisia lisäaineita.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • Maidoton
29.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä on Resveratrol?

Resveratroli on luonnossa esiintyvä kasvihormoni eli fenoli, jota löytyy vihanneksista, hedelmistä, tummasta suklaasta sekä pähkinöistä. Etenkin tummat viinirypäleet sisältävät runsaasti resveratrolia. Tämä luonnollinen fenoli on voimakas antioksidantti, jonka uskotaan myös kiihdyttävän painonpudotusta, ehkäisevän rasvasolujen suurenemista, puhdistavan kehoa sekä vähentävän ikääntymisen merkkejä. Resveratrolin antioksidanttiset ja anti-inflammatoriset ominaisuudet auttavat ylläpitämään kehon kokonaisterveyttä.

Koska tummat viinirypäleet sisältävät runsaasti resveratrolia, punaviinin resveratrolipitoisuus on luonnollisesti korkea. Tämä korkealaatuisesta punaviiniuutteesta valmistettu lisäravinne sisältää kaikki punaviinin terveydelle hyödylliset ominaisuudet ilman kaloreita tai krapulaa. Resveratrol 500mg Punaviinivalmiste on 100% luonnollinen, vegaaninen, gluteeniton ja laktoositon, joten kaikki voivat nauttia sen terveydelle edullisista vaikutuksista.

Resveratrol-kapseleiden hyödyt

Vähentää rasvan imeytymistä kehoon

Tehostaa aineenvaihduntaa ja rasvan palamista

Puhdistaa ihoa ja kehoa epäpuhtauksista

Resveratrol-valmisteen käyttö

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi Resveratrol punaviinivalmistetta tulee ottaa kahdesti päivässä. Ota ensimmäinen kapseli ennen illallista ja toinen kapseli myöhemmin illalla, mieluiten vesilasillisen kera. Älä ota molempia pillereitä samaan aikaan äläkä ylitä suositeltua päiväannostusta. Suosittelemme 3 kuukauden Resveratrol-kuuria parhaiden lopputulosten takaamiseksi - ajan kuluessa keho mukautuu korkeampaan resveratrolipitoisuuteen, ja kapseleiden teho paranee etenkin 2 kuukauden käytön jälkeen. Muista, että lisävinteita tulee käyttää osana monipuolista ruokavaliota, eikä Resveratrol punaviinivalmiste korvaa urheilua tai terveellisiä aterioita.

Ainesosat:

2 pillerin päiväannostus sisältää 500mg (50%) Resveratrolia. 20mg punaviiniuutetta. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai säilöntäaineita. Soveltuu vegaaneille ja kasvissyöjille. Gluteeniton ja laktoositon.

Onko Resveratrol-punaviinivalmisteella sivuvaikutuksia?

Resveratrol-lisäravinne on valmistettu 100% luonnollisesta punaviiniuutteesta, joten sillä ei pitäisi olla sivuvaikutuksia. Mikäli sinulla on olemassaolevia terveysongelmia ja epäilet tuotteen soveltuvuutta, keskustele asiasta lääkärisi kanssa. Tarkista ainesosaluettelo allergisoivien aineiden varalta ennen käyttöä.

Lue lisää
Resveratroli-kapselit 250 mg 60 kpl | Punaviiniuute-valmiste

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Täydellinen tuote minulle, rakastan punaviiniä!!!

H Helena
Verified Purchase

Hyvä laatu ja nopea toimitus.

H Hilma
Verified Purchase

Saan tästä paljon enemmän energiaa

T Teijo
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös