Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat
Kuvaava kuva kategoriaan Remescar

Remescar

Suodattimet

Tyyppi
Hinta
24€31€
Tähdet
 
Lajittele

Mikä on arpi?

Arpi on näkyvä jälki iholla, mikä on aiheutunut esimerkiksi onnettomuuden, leikkauksen, palovamman tai aknen aiheuttaman haavan parannuttua. Uusi kudos muodostuu iholle rakenteeltaan erilaisena kuin alkuperäinen. Siksi se näyttää erilaiselta. Mitä enemmän iho on vahingoittunut, sitä kauemmin sillä kestää parantua ja sitä suuremmalla riskillä siitä jää arpi. Yleensä arpi on punertava ja paksu ja hälvenee ajan kanssa itsestään.

Noin 80% ihmisistä kärsii jonkin näköisestä arvesta ja 95% niistä, jotka kärsivä aknesta, saavat siitä arpia. Tämän lisäksi yli 75% raskaana olevista naisista tulevat kohtaamaan raskausarpia. Raskausarvet aiheutuvat äkillisestä ihon venymisestä.

Vallankumouksellinen arpien hoito, joka lupaa häivyttää näkyviä valkoisia raitoja jopa puoleen alkuperäisestä alle kuukaudessa, on rantautunut markkinoille. Belgialaisten tiedemiesten kehittelemä Remescar toimii peittämällä arven ohuella ja näkymättömällä silikonikalvolla. Tämä kalvo suojaa ihon pintakerrosta sen omassa ”mikroympäristössä” säilyttäen kosteuden ja auttaen stimuloimaan kollageenin tuotantoa, mikä nopeuttaa arven paranemista.

Tuotevalikoima Remescar

Remescar hoito, joka on saatavilla joko voiteena tai kätevänä deodoranttipuikkona, sisältää beetaglukaania, jolla on todettu olevan suojaava ja kosteuttava vaikutus haavoihin, sekä SPF 15 UV -suodattimen suojaamaan auringon haittavaikutuksilta.

Kliinisesti todistettu teho

Kliinisissä tutkimuksissa, ne, jotka levittivät Remescar voidetta raskausarpiinsa kaksi kertaa päivässä, huomasivat juovien vähentyneen puoleen alkuperäisestä jo 28 päivän kuluessa. Koehenkilöt, joilla oli pienen leikkauksen, palovamman, aknen tai onnettomuuden aiheuttamia uusia ja vanhoja arpia, totesivat myös arpiensa pituuden ja paksuuden pienentyneen. He myös huomasivat Remescar hoitotuotteiden auttavan palauttamaan ihon normaalin värin ja koostumuksen, auttaen arpia haalistumaan ja pienenemään. Arpien aiheuttama polttava tunne, pistely ja kutina olivat myös vähentyneet.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi