Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Silicone Stretch Marks Voide

100ml Voide | Silikonipohjainen raskausarpivoide

Remescar

24.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Remescar voide raskausarpien hoitoon on raskausarpivoide, joka voi häivyttää kaikenlaisia ihon venytysjälkiä tehokkaasti. Sen vaikuttavat aineet korjaavat vaurioitunutta ihoa ja antavat ihollesi riittävästi kosteutta. Kokeile nyt, ja nautit pian sileästä ja kauniista ihosta:

 • Remescar raskausarpivoide voi vähentää kaikenlaisia venytysarpia
 • Mullistava voide raskausarpiin perustuu lääketieteessä käytettyyn silikonipohjaan
 • Raskausarpivoide tekee ihosta taas vahvemman ja elinvoimaisemman
 • Voide raskausarpiin estää uusien venytysarpien muodostumista
 • Välitön ja pitkäaikainen ihon kosteutus ja raikastus antaa iholle uutta elinvoimaa
 • Voi parantaa ihoa näkyvästi
 • Jättää ihon vahvemmaksi ja kestävämmäksi
 • Tämä voide raskausarpiin on erityisesti suunniteltu venytysarvillle

Remescar raskausarpivoide hyödyntää silikonikalvoa, joka levittyy raskausarpien päälle ja parantaen niitä hellävaraisesti. Remescar raskausarpivoidetta voidaan käyttää myös ennen arpien syntymistä, tavoitteena vahvistaa ihoa ja lisätä ihon vastustuskykyä raskausarpia vastaan.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 100 ml

Raskausarpivoide Remescar - Tehokas voide raskausarpia vastaan

Remescar on silikonipohjainen raskausarpivoide, joka pystyy hoitamaan kaikenlaisia venytysarpia. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että 28 päivän Remescar voiteen käyttö vähensi venytysarpia vatsalla, lantiolla ja jaloissa jopa 50 %.

Levittäessä Remescar voidetta iholle, se muodostaa arven päälle ja sitä ympäröivälle iholle ohuen silikonikalvon. Näin se estää tulehdusta ja pitää myös ihon suojattuna auringon tuomilta vahingoilta. Sen ainesosat myös kosteuttavat ihoa ja tuovat takaisin ihon oman kosteustasapainon. Kiitos fosfolipidien, voide imeytyy hyvin ihon pintaan ja kannustaa sitä parantumaan.

Remescar voide raskausarpiin voi suojata ihoa myös UV-säteilyltä ja bakteereilta edistäen siten rumien arpien paranemista.

Millä tavalla Remescar raskausarpivoide toimii raskausarpia vastaan?

Venytysarvet tai venytysjuovat johtuvat yleensä verinahan äkillisestä venymisestä. Tämä tapahtuu esimerkiksi kasvupyrähdysten, painonnousun tai raskauden yhteydessä. Raskausarvet ovat usein sinertäviä juovia, jotka sijaitsevat lähekkäin. Useimmiten niitä ilmestyy vatsaan, lonkkiin, pakaroihin ja rintoihin. Remescar raskausarpivoide hoitaa kaikenlaisia venytysarpia. Remescar Voide Raskausarpia Vastaan häivyttää kaikenlaisia venytysjuovia. Ajan myötä arvet voivat hävitä itsellään, mutta eivät kuitenkaan kokonaan. Lisäksi venytysarvet voivat aiheuttaa kutinaa, tulehduksia ja kipua.

Raskausarpivoiteen käyttö

Ennen kuin levität Remescar voidetta iholle, varmista, että iho on puhdas ja kuiva. Levitä voidetta ihoon hoidettavalle alueelle ja hiero kevyesti, kunnes voide on täysin imeytynyt. Suosittelemme, että käytät voidetta suihkun jälkeen, jolloin huokoset ovat avoimempia ja ovat vastaanottavaisempia.

Levitä Remescar raskausarpivoidetta kahdesti päivässä 2-3 kuukauden ajan. Voit käyttää sitä ennaltaehkäisevästi toisesta raskauskuukaudesta alkaen, ja vähentää arpien syntymisen riskiä.

Helppo tilata

Remescar voiteen tilaaminen ShytoBuylta on turvallista ja huomaamatonta. Valitse vain ”lisää ostoskoriin” ja seuraa helppoja ohjeita tilauksen viimeistelyyn. Aloita ostaminen jo tänään.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (92% pohjautuen 10 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

 • * Häivytti masussa olevia arpia huomattavasti, todella tyytyväinen lopputulokseen.
 • * Pepussa olleet arvet hälveni jonkin verran, en osaa vielä sanoa miten paljon arvet hälvenevät sillä olen käyttänyt voidetta vain viikon ajan.
 • * Kolme lasta jätti jäljet vatsaan ja taas voi nauttia bikinikeleistä. Suosittelen
 • * Laihdutin 40kg ja siitä jäi venytysarpia reilusti. Tilasin Remescarin ihan kokeeksi ja vaikuttaa ihan lupaavalta.
 • * Kaveri suositteli, joten tilasin kokeeksi. Toimitus tuli nopeasti, en ehtinyt vielä testaamaan.
 • * Laihdutin 20kg ja siitä jäi reisiin raskausarpia. Iho on kyllä sileämpi tämän käytön jälkeen, mutta en tiedä onko vaikutus pysyvää
 • * Kiva kauppa. Toimitus oli nopea.
 • * Pehmentää ihoa kivasti, arvet tuntuu katoavan kunhan muistaa käyttää säännöllisesti
 • * Käytin tätä ekan vauvan syntymän jälkeen, toimi silloin hyvin. Tilasin uudestaan kun odotin toista lastani. Kiva tuote, tykkään. Hieman kallis jos käyttää säännöllisesti.
 • * Tuntuuhan tuo helpottavan läskin lähdön tulleita raskausarpia, ihan kokeilemisen arvoinen tuote. Toimitus oli nopea.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi