• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Spider Vein

50ml Voiteet | Voide pinnallisille verisuonille
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Pinnalliset katkenneet verisuonet verisuonet ovat ohuita, yleensä sinertävän, punertavan tai purppuran värisiä verkkomaisia verisuonia, jotka ovat havaittavissa ihon alla, lähellä ihon pintaa. Katkenneita verisuonia kutsutaan usein hämähäkki verisuoniksi. Nämä ohuet, laajentuneet ja katkenneet verisuonet muistuttavat tyypiltään hieman suonikohjuja, mutta ovat huomattavasti sirompia, eivät ilmene muhkuraisena kudoksena ihon pinnalla, eivätkä näin ollen ole suonikohjujen tapaan käsin tunnusteltavissa. Kosmetologien kehittämä Remescar Spider Veins voide auttaa hoitamaan näkyviä pinnallisia verisuonia ja ehkäisee uusien vaurioiden muodostumista.

 • Kehitetty pinnallisia verisuonia varten
 • Tarkoin kehitetty koostumus hoitaa katkenneet verisuonet
 • Näkyviä tuloksia
 • Soveltuu sekä kasvoille että iholle

Kosmetologien kehittämä Remescar Spider Veins voide auttaa hoitamaan näkyviä pinnallisia verisuonia ja ehkäisee uusien vaurioiden muodostumista.

Remescar Spider Veins voide

Remescar spider Veins voide auttaa kehoa korjaamaan heikkoa ja vaurioitunutta suonikudosta. Voide korjaa myös ihon värivirheitä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä. Voiteen sisältämät mikrokristallit saavat ihon näyttämään sileämmältä ja virheettömämmältä. Vaikka huomattavat muutokset ovat yleensä havaittavissa noin kahden tai kolmen kuukauden sisällä säännöllisen käytön aloittamisesta, useat käyttäjät ovat havainneet muun muassa ongelma-alueen punoituksen vähentyneen jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen.

Miten Remescar Spider Veins voide vaikuttaa?

Remescar Spider Veins muodostaa vahvan ja suojaavan kalvomaisen kerroksen ihon pinnalle. Ainutlaatuinen, silikonia sisältävä koostumus suojelee ihoa pitkäkestoisesti vapailta radikaaleilta sekä muilta haitallisilta ympäristötekijöiltä ja ehkäisee uusien verisuonivaurioiden syntymistä. Säännöllisesti käytettynä voide vilkastuttaa ihon mikroverenkiertoa ja rauhoittaa sekä vahvistaa vaurioituneita hämähäkki verisuonia.

Miten Remescar Spider Veins voidetta käytetään?

Pese kädet huolellisesti ja levitä voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle, helliä, pyöriviä liikkeitä käyttäen. Jatka hieromista kunnes voide on kokonaan imeytynyt. Vältä kuitenkin liian kovia hankausliikkeitä. Kova hankaaminen ei tehosta tuotteen vaikutusta, vaan saattaa päin vastoin pahimmillaan ärsyttää katkenneita pinnallisia verisuonia entisestään. Saadaksesi parhaat tulokset, käytä voidetta päivittäin kahdesti päivässä 2-3 kuukauden ajan.

Millaisia tuloksia voin odottaa?

Ensimmäisten käyttökertojen jälkeen on jo mahdollista havaita muutoksia ihon ulkonäössä. Tulet huomaaman, että iho alkaa pikkuhiljaa muuttua terveemmän ja kauniimman näköiseksi, kun käytät voidetta aktiivisesti päivittäin. Näkyvien pinnallisten verisuonten määrä voi vähentyä huomattavasti jo kahden tai kolmen kuukauden aktiivisen käytön jälkeen ja tulet myös huomaamaan, että jatkossa katkeilleita verisuonia ei enää synny yhtä helposti Remescar Spider veins voiteen suojaavan koostumuksen ansiosta.

Mitä vaikuttavia ainesosia Remescar Spider Veins sisältää?

Remescar Spide Veins voide sisältää tehokkaan sekoituksen hoitavia, luonnollisia ainesosia, jotka yhdessä muodostavat yhden parhaista hämähäkki verisuonten hoitoon tarkoitetuista lääkevoiteista.

Kapryyli / kapriinihapon triglyseridi
Kookosöljystä ja glyseriinistä johdettu kapryyli / kapriinihapon triglyseridi tunnetaan laajalti ihon uusiutumista ja paranemista edistävistä vaikutuksistaan. Auttaa kosteuttamaan ja palauttamaan ihon luonnollisen hehkun.
Polyhydroxystearic Acid
Aineosaa käytetään kaikissa huippu-kosmetiikassa. Se auttaa tasapainottamaan valmisteen koostumusta, saaden aikaan tasaisen vaikutuksen aineosille.
Natrium askorbyylipalmitaatti
Aineosa sisältää samat suotuisat vaikutukset kuin C vitamiini. Tämä vitamiini on ihmisille elintärkeä ja suora ihoaltistus auttaa ravitsemaan ihoa. Aineosa ravitsee ja rauhoittaa tehokkaasti.
Natriumhyaluronaatti
Hyaluronihapon natriumsuola, jota oma kehomme tuottaa luonnollisesti. Tämän ansioista natriumhyaluronaatti on luonnonmukaisessa kosmetiikassa yksi suosituimmista ihon kosteustasapainoa ylläpitävistä ainesosista.

Luonnollisesti tehokas

Remescar Spider veins voide sisältää vain luonnonmukaisia ainesosia, eikä tuotteen käytön ole todettu aiheuttavan minkäänlaisia ikäviä sivuvaikutuksia. Ennen käytön aloittamista on kuitenkin suositeltavaa tutustua huolellisesti ainesosaluetteloon mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi.