Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Eye Bags & Dark Circles Voide 8ml Voide | Silmänympärysvoide tummille silmänalusille

Remescar

28.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Remescar™ silmänympärysvoide tummille silmänalusille auttaa sinua pääsemään eroon silmäpusseista ja tummista silmänalusista nopeasti ja tehokkaasti. Vallankumouksellisen EYESYL-teknologian ja korkealaatuisten ainesosiensa ansiosta Remescar-voide lievittää tummia silmänalusia ja silmäpusseja pikaisesti ja tehokkaasti, johtuivatpa oireet sitten iästä, väsymyksestä tai stressistä.

  • Auttaa pääsemään eroon silmäpusseista ja tummista silmänalusista
  • Toimii välittömästi
  • Hyödyntää vallankumouksellista EYESYL-teknologiaa
  • Parantaa silmiä ympäröivän ihon terveyttä ja ulkonäköä
  • Helppokäyttöinen

Remescar silmänympärysvoide tummille silmänalusille on erikoisasiantuntijoiden laboratoriotutkimuksessa kehitetty tuote. Se on erityisesti suunniteltu hoitamaan tummat silmänaluset pois luonnollisella ja turvallisella tavalla. Remescar voide tummiin silmänalusiin auttaa sinua pääsemään eroon silmäpusseista ja tummista silmänalusista, joita helposti kertyy iän ja stressin myötä.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 8 ml

Mikä on Remescar silmänympärysvoide?

Remescar on voide tummiin silmänalusiin ja silmäpusseihin. Voide levitetään suoraan ihoalueelle ja toimii välittömästi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Voit havaita silmiä ympäröivän ihon parantuneen huomattavasti jo ensikokeilulla! Tämän mullistavan muutoksen mahdollistavat EYESYL-teknologia sekä voiteen valmistuksessa käytetyt ensiluokkaiset ainesosat

Remescar silmänympärysvoide tummille silmänalusille on alan parhaiden erikoisasiantuntijoiden Belgiassa kehittämä tuote. Kuten kaikki Remescar-tuotteet, voiteen ovat suunnitelleet kosmeettisten tuotteiden asiantuntijat, ja sen turvallisuus on testattu läpikotaisesti.

Remescar silmänympärysvoide on täysin turvallinen käyttää, ja sivuvaikutusten mahdollisuus on käytännössä olematon. Remescar on kehitetty korkeita laatustandardeja silmällä pitäen. Se on täydellisen tehokas tuote, mikäli haluat saada tummat silmänaluset ja silmäpussit pois kotikonstein.

Miten Remescar-silmänympärysvoidetta käytetään?

Remescar-voiteen käyttö on hyvin helppoa. Aloita pesemällä kasvot lämpimällä vedellä ja kuivaamalla ne huolellisesti. Levitä sitten pieni, noin riisinjyvän kokoinen määrä voidetta kasvojen iholle. Hiero voide hellävaraisesti ihoon silmien alla, silmän sisäkulmasta ulospäin, kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon. Anna voiteen imeytyä ihoon noin 2-3 minuutin ajan parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi. Mikäli ihollasi on yhä valkoisia jäämiä voiteesta, voit puhdistaa ihon kostealla pyyhkeellä ja käyttää seuraavalla hoitokerralla hieman vähemmän voidetta.

Remescar-hoito ei ehkäise meikin käyttöä, mutta voidetta tulee aina käyttää puhtailla kasvoilla ennen meikin levittämistä. Huomaa, että rasvaisten meikkituotteiden käyttö saattaa heikentää Remescar-voiteen tehokkuutta.

Onko Remescar-voidetta turvallista käyttää?

Remescar silmänympärysvoide tummille silmänalusille on täysin turvallinen käyttää, ja sivuvaikutusten mahdollisuus on häviävän pieni. On kuitenkin aina suositeltavaa tarkistaa ainesosaluettelo ennen käyttöä ja varmistaa, ettei tuote sisällä allergisoivia aineita.

Remescar voide tummiin silmänalusiin on valmistettu laboratorio-olosuhteissa Euroopan Unionin korkeita laatuvaatimuksia noudattaen.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Yllätyin:tuote todella toimii vaikka hieman epäilinkin. Tuotetta tulee levittää ohjeen mukaan ja lopputulos on luvatun mukainen!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi