• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Silicone Scar

5.4g Puikko | Silikonipohjainen arpivoidepuikko - sisältää aurinkosuojan SPF 15
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Remescar Puikko Arpia Vastaan yhdistää lääketieteen ja kosmetiikan yhteen tuotteeseen. Helppokäyttöinen silikonipuikko stimuloi arpia parantaen niitä ja saaden ihon näyttämään jälleen pehmeältä ja tasaiselta. Puikko jättää näkymättömän kalvon iholle ja sitä voidaan käyttää päivittäisen meikin alla.

 • Remescar puikko häivyttää uusia ja vanhoja arpia
 • Tasoittaa ihon sävyä
 • Uudistaa ihon kerroksia ja kompensoi sävyeroja
 • Vähentää polttelua, pistelyä ja kutinaa
 • Helppokäyttöinen asetin
 • Sopii kasvoille ja vartalolle
 • Aknearpien vaalentaminen, palovammojen vaalennus, raskausrpien häivytys ja leikkausarpien vaalentaminen
 • Levityksen jälkeen näkymätön

Remescar puikon vaikutus on kliinisesti todistettu. Se toimii silikonisuodattimen tavoin suojaten ihoa. Lisäksi se sisältää beetaglukaania ja UV-suodattimen antaen iholle riittävää suojaa. Sitä voidaan käyttää kasvoilla ja vartaloilla tasapainottamaan ihon värieroja.

Mikä on Remescar Puikko Arpia Vastaan?

Kun viillät omenan kuorijalla sormeasi, ei ensimmäisenä varmaan ole mielessä haavan jättämä arpi. Meidän orvaskesi (iho) korjaa pieniä vammoja itse ja käyttää tähän soluja, jotka voivat jakautua nopeasti. Joten jos haava suljetaan nopeasti, iho uusiutuu jättämättä jälkiä. Jos haava, esimerkiksi onnettomuuden tai leikkauksen jälkeen, on erittäin syvä, ihon oma korjausprosessi ei pysty sitä täysin häivyttämään. Tällöin voi Remescar puikosta olla korvaamaton apu arven vaalentamisessa ja häivyttämisessä.

Arpi jää näkyviin, kun ihon osat, jotka olisivat olleet välttämättömiä ihon uudistumiselle, ovat tuhoutuneet. Tässä tilanteessa tämä tehtävä jää sidekudokselle, jolloin haava paranee, mutta paksumpana ja kovempana jättäen jälkeensä arven. Jos arpi on suuri ja näkyvä, voi se olla joillekin erittäin epämiellyttävä - etenkin, jos sitä on vaikea saada piiloon.

Tämä puikko voi vapauttaa sinut ikäviltä arvilta! Olipa kyseessä sitten raskausarpi, venytysjuova, , aknearpi, leikkausarpi tai palovamma, Remescar Puikko Arpia Vastaan on tarpeeksi tehokas edistämään arven parantumista ja tasoittamaan ihon värieroja. Se asettaa iholle silikonikalvon, joka voi uudistaa ihon kerroksia ja antaa iholle suojaa esimerkiksi auringon aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Tekniikka

Remescar Puikko Arpia Vastaan koostuu kolmesta aineosasta, jotka voivat tehokkaasti häivyttää arpia:

 • Silikonikalvo asettuu iholle kosteuttaen, suojaten ja uudistaen ihon ulompia kerroksia stimuloiden samalla kollageenin tuotantoa. Se myös lievittää arven punoitusta ja kutinaa.
 • Beetaglukaani rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Se voi myös edistää arven paranemista. Remescar puikko sisältää myös UV-suodattimen, joka suojaa liialta auringonvalolta. Tämä suodatin suojaa haitalliselta UV- ja UVB -säteilyltä.

Remescar puikko voi hoitaa arpia suoraan ja kivuttomasti. Ei tarvetta laserhoidolle. Puikossa on ainutlaatuinen levitysmenetelmä, joka tuskin vaikuttaa vaikuttaa arkirutiineihisi. Se on erittäin helppo levittää, se kuivuu nopeasti ja voidaan jättää jopa päivittäisen meikin alle.

Käyttö

Remescar puikkoa saa käyttää vain suljetuissa, puhtaissa ja kuivissa arvissa. Levitä ainetta kevyesti hoidettavalle alueelle. Puikkoa käytetään kaksi kertaa päivässä 2-3 kuukautta.

Helppo tilata

Remescar puikon tilaaminen ShytoBuylta on turvallista ja huomaamatonta. Valitse vain ”lisää ostoskoriin” ja seuraa helppoja ohjeita tilauksen viimeistelyyn. Aloita ostaminen jo tänään.