Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Raskausarvet

Raskausarvet ovat monille tuttuja, ja niitä ilmestyy useimmille naisille jossain vaiheessa elämää. Hailakan pinkit arvet eivät ole vaarallisia, ja aiheuttavat ainoastaan kosmeettista haittaa. Raskausarpia voi ilmestyä joko yksitellen, tai pienissä rykelmissä tietylle ihoalueelle. Monissa tapauksissa raskausarvet tuntuvat pienenä epätasaisuutena ihon pinnalla, tai iho saattaa tuntua aralta. Raskausarpien aiheuttaja on ihon venyminen, ja toisinaan näitä arpia kutsutaan myös nimellä venymisarvet. Muun muassa raskausaika tai painonvaihtelu voivat aiheuttaa näitä arpia, joista niin monet tahtovat päästä eroon.

Raskausarvista eroon pääseminen tai niiden häivyttäminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta se on kuitenkin mahdollista. Prosessia voi nopeuttaa itsehoidon avulla, ja käyttämällä laadukkaita hoitotuotteita. Erilaiset seerumit ja voiteet on suunniteltu häivyttämään raskausarpien näkyvyyttä.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Raskausarvet ovat varsin tyypillisiä ihon pieniä kauneusvirheitä, ne voivat olla hailakan pinkkejä tai haaleampia. Usein raskausarvet ovat myös hieman koholla tai ne tuntuvat epätasaisuutena ihon pinnalla, joskus tätä aluetta voi myös kutista tai tämä ihoalue voi olla arka sekä kipeä. Ihon venyminen aiheuttaa raskausarpia, joita kutsutaan myös venymisarviksi - yleisin aiheuttaja on nopea painonnousu tai laihtuminen. Voiko raskausarpia sitten ehkäistä tai voiko raskausarpia poistaa? Tarjolla on monenlaisia tuotteita seerumeja ja voiteita, jotka pyrkivät häivyttämään raskausarpien näkyvyyttä.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.