Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Lash XLR8 Seerumi 9ml Seerumi | Ripsiseerumi

29.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Haluatko ripsiisi ja kulmakarvoihisi enemmän volyymia. Lash XLR8 ripsiseerumi & kulmaväri auttaa saavuttamaan täyteläisemmät ripset ja kulmakarvat. Tarkasti valitut ainesosat on valittu huolella, jotta juuri sinä voisit olla tyrmäävän näköinen! Ripsiseerumi ei sisällä parabeeneja tai hajusteita.

 • Lash XLR8 ripsiseerumi voi parantaa ripsiesi ja kulmakarvojesi ulkonäköä
 • Kosteuttaa ja vahvistaa
 • Pysyviä tuloksia jo 4-6 viikossa
 • Ripsiseerumi ja kulmaväri yhdessä
 • Parabeeniton ja hajusteeton
 • Turvallinen myös jos käytät piilolinsseille
 • Dermatologisesti testattu
 • Ei testattu eläimillä

Tämä yhdistelmä kulma- ja ripsiväriä tukee ripsiesi luonnollista kasvua, se myös vahvistaa nykyisiä silmä- ja kulmakarvojasi. Ripsiseerumin tehokkuus on ihotautilääkäreiden testaama.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Seerumi
Koko: 9 ml

Mikä on Lash XLR8 ripsiseerumi?

Näyttävät ripset

Tämä helppokäyttöinen ja hyvä ripsiseerumi voi muuttaa silmäripsiesi ja kulmakarvojesi ulkonäköä jo 4-6 viikon kuluessa. Sen kuusi tehokasta ainesosaa vahvistavat karvoja, mikä takaa lumoavan ja nuorekkaan ulkonäön.

Lash XLR8 ripsiseerumia voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Sen mieto koostumus on parabeeniton ja hajusteeton sekä ihotautilääkäreiden testaama. Ripsiseerumia voidaan käyttää myös tekoripsien kanssa.

Ripset ennen ja jälkeen ripsiväriä Lash XLR8

Ripsiseerumin vaikuttavat aineet

Lash XLR8 ripsiseerumi silmäripsille ja kulmakarvoille koostuu kuudesta eri ainesosasta, jotka kaikki yhdessä muodostavat Hexatein 1 -yhdistelmän. Säännöllisellä käytöllä tämä neste vahvistaa karvoja, jolloin pudonneiden karvojen tilalle kasvavat entistä vahvemmat ja terveemmän näköiset karvat. Alla on luettelo ripsiseerumin vaikuttavista aineista ja niiden toimintavoista.

 • Nano Peptidit - Aminohapot suojaavat karvaa katkeamiselta vahvistamalla niitä. Aminohapot auttavat myös tuomaan lisää volyymia.
 • Biotiini tunnetaan myös provitamiini B7:nä tai H-vitamiinina. Se on tärkeä tekijä terveennäköisten ja kauniiden kulmakarvojen ja ripsien saavuttamisessa.
 • Pantenoli, jota kutsutaan myös B5-vitamiinina, tuo karvoille kosteutta ja tekee niistä kauniimmat. Lash XLR8 Ripsiseerumi parantaa ripsien ja kulmakarvojen ulkonäköä ja vastustuskykyä.
 • Keratin Ylläpitää tervettä ulkonäköä varmistamalla riittävän proteiinin saannin
 • Ruskolevä Laminaria digitata Lash XLR8 ripsiseerumin tärkein ainesosa, ruskolevää on käytetty kauan vahvistamaan hiusta ja nopeuttamaan kasvuprosessia
 • Ruskolevä Pelvetia canaliculata Tasapainottaa, pehmittää ja kosteuttaa

Lash XLR8 ripsiseerumin ainesosat on täysin luonnonmukaisia ja tuote on dermatologisesti testattu. Ihotautilääkärit ovat todenneet ihoystävällisyyden. Ainesosat, kuten biotiini, ovat välttämättömiä yksittäisten karvojen terveydelle. Kokeile Lash XLR8 ripsiseerumia ja tulet hämmästymään, kuinka ripsesi ja kulmakarvasi ovat muuttuneet jo kuukauden kuluttua.

Paras ripsiseerumin käyttötapa

Viehkeä katse

Lash XLR8 ripsiseerumin käyttö on erittäin yksinkertaista ja vie vain hetken. Ennen tipsiseerumin levittämistä varmista, että silmien alue on puhdas ja meikitön tai voiteeton. Levitä sitten aktiivista yhdistelmää suoraan silmäripsien juureen sisältä ulospäin, aivan kuin normaalia maskaraa. Vältä aineen joutumista silmiin. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä aamuin illoin, voit turvallisin mielin levittää Lash XLR8 ennen nukkumaan menoa ja antaa ripseille luonnollisesti hyvien ripsiseerumin ainesosien vaikuttaa myös yön yli.

Ripsivärin käyttö
Lisää volyymia ripsiisi
Valloittava katse
Viehkeän katseen salaisuus

Helppo tilata

Tilaus verkkokaupastamme on helppoa, tilaa se paras ripsiseerumi Lash XLR8 klikkaamalla ”Lisää ostoskoriin” vaihtoehtoa, muista että yli 50€ tilaukset toimitamme ilman postikuluja! Jos kaipaat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tervetuloa ostoksille!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (95% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

 • * WAU. Sain aivan uskomatonta tuuheutta ripsiini. Kannattaa kyllä kokeilla!
 • * Toimii
 • * olen käyttänyt muutaman viikon. Huomaan tulokset etenkin ripsiväriä laittaessa. On kuin ripset vaan jatkuisivat ja jatkuisivat. Hyvä tuote!
 • * Ripset näyttää tuuheammilta. En ole käyttänyt kulmakarvoihin mutta tulee varmaan sitäkin kokeiltua
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi