Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

PyratineXR Rasva Rasva | Voide - Ruusfinni, akne ja ekseema

Tuotemerkki PyratineXR®

62.95€
:


Koko

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

PyratineXR Lotion on lääketieteellisesti testattu ja kivuton tuote, jolla on kolme hyödyllistä ominaisuutta. Se hoitaa ruusufinnin ja ekseeman oireita, helpottaa aknea ja tarjoaa myös ikääntymisen merkkejä vähentäviä ominaisuuksia. Tämä nopeasti imeytyvä ja kevyt voide on täydellinen ratkaisu niille, joilla on rasvainen ihon tyyppi.

  • Reseptivapaa ratkaisu, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän ruusufinnin oireita
  • Jopa 86% parantunut karkea, kuiva tai epätasainen iho
  • Useita etuja yhdessä pullossa, joten voit korvata kolme tuotetta yhdellä
  • Käytä kaksi kertaa päivässä ja voit nähdä ensimmäisiä tuloksia jo 4 viikon kuluttua
  • Erinomainen miehille, jotka haluavat rauhoittaa parranajon jälkeistä ärsytystä
  • Naiset suosivat tätä, sillä se imeytyy nopeasti ja sitä voidaan käyttää meikin alla

Vaikka PyratineXR Lotion ei voi parantaa ruusufinniä kokonaan, on se tarjonnut noin 15 miljoonalle ruusufinnistä kärsineelle nopean ja kivuttoman tavan vähentää tämän ihosairauden oireita. Toisin kuin monet muut tuotteet, tämän kevyen voiteen käyttämät kasviuutteet varmistavat, että tätä tuotetta voidaan käyttää jatkuvasti pitäen oireet kurissa pitkään.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kosteusemulsio
Koko: 30/60 ml

Mikä on PyratineXR Lotion?

PyratineXR Lotion on all-in-one-voide, jonka on kliinisesti todistettu auttavan niitä, joilla on ruusufinni, akne, ekseema ja auringon polttama iho parantaen ihon tekstuuri. Tämä voide ei vaadi reseptiä, ja sen on osoitettu kivuttomasti vähentävän punoitusta, aknea ja hämähäkkisuonia tekemättä ihoa öljyiseksi tai kuivaksi.

Tämä kevyt voide sisältää kehittynyttä sytokiniini-tekniikkaa, ja se on kehitetty ehkäisevän tulehdusta ja tarjoavan elintärkeää kosteutusta iholle. Mikä parasta, se voi pienentää ryppyjä ja juonteita iholla sen ikääntymisen merkkejä poistavan ominaisuutensa ansiosta.

Muiden ruusufinnin hoitotuotteiden on taipumus olla vahingollisia iholle, etenkin jos niitä käytetään pitkän aikaa, sillä en voivat sisältää ihoa ärsyttäviä happoja. PyratineXR Lotion on suunniteltu hapottomaksi eli sitä voidaan käyttää jatkuvasti.

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Mitkä ovat lääketieteen ammattilaiset sanovat PyratineXR Lotionista?

”Tämä on ensimmäinen tutkimus, jossa sytokiniineilla on osoitettu olevan parantavia vaikutuksia lähes kaikissa kategorioissa [...] Ei turvallisuusongelmia, ei lisääntynyttä aknea, vaan aknen ja tulehduksen yleistä vähenemistä havaittavissa.” - Tohtori Jerry Cullough, johtava tutkija Kalifornian yliopistossa, Irvinessä

”Olen käyttänyt PyratineXR voidetta itse hieman yli kuukauden ja olen ollut tyytyväinen tuloksiin. Ihoni tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, useimmat potilaani ovat kommentoineet säteilevää ihoani, enkä ole huomannut ärsytystä ihollani.”- Tohtori Hema Sundaram

Miten PyratineXR Lotion toimii?

Tämä PyratineXR voide käyttää 0,125% Furfuryyli Tetrahydropyranyl adeninea (sytokiniini), joka toimii suojaavana esteenä iholla, niin että tämä ja voiteen muut ainesosat voivat imeytyä suoraan ihoalueille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet merkittäviä parannuksia ruusufinnin aiheuttamien punaisuuden, hämähäkkisuonien ja ihovaurioiden vähenemisessä

PyratineXR Lotion sisältää sytokiniini-teknologiaa, jonka on kliinisesti testattu vähentävän punoitusta, jonka lisäksi se tarjoaa ikääntymisen merkkejä vähentäviä etuja sekä elintärkeää kosteutta iholle. Sytokiniini on luonnollinen kasviuute, jonka on osoitettu hidastavan ikäänytmisen prosessia niin kasvien kuin ihmisten soluissa.

Miten sitä käytetään?

Puhdista kasvosi miedolla puhdistusaineella, kuten PyratineXR Rauhoittavalla Puhdistusaineella, ennen voiteen levittämistä. Levitä voidetta iholle kahdesti päivässä, kerran aamulla ja kerran illalla. Voide imeytyy nopeasti ja meikki voidaan levittää heti voiteen jälkeen.

Milloin voin nähdä tuloksia?

Sinun tulisi huomata oireiden alkavan vähenemään jo 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nämä tulokset paranevat 36-42 viikon käytön jälkeen.

Onko tuotteella haittavaikutuksia?

Kliinisissä tutkimuksissa tälle ruusufinnin hoitovoiteelle ei raportoitu ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Lisäksi tämä tuote on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, sillä se ei sisällä happoja.

Suosittelemme kuitenkin, että ennen käyttöä testaat tuotetta ranteeseen ja odotat 24 tuntia nähdäksesi mahdolliset allergiset reaktiot.

Mitä ainesosia PyratineXR Lotion sisältää?

Aqua (vesi), glyseryylistearaatti & PEG-100 stearaatti, stearyylialkoholi, propyleeniglykoli, Carthamus tinctorius (Saflori) siemenöljy, setyylialkoholi, Etyyliheksyyli hydroksistearaatti, Furfuryyli Tetrahydropyranyl adenine, Dimethicone, natriumbentsoaatti, karbomeeri, Glycine Soja (soija) Sterolit, Trietanoliamiini, Panthenol, natriumhydroksidi, EDTA, tokoferyyliasetaatti, Aloe Barbadensis lehtiuute, Chamomilla recutita kukkaisuute, Royal Jelly Uute, askorbiinihappo, fenoksietanoli, metyyliparabeeni, n-Butylparaben, Ethylparaben, n-Propylparaben, iso-Butylparaben.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (85% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Oma lääkärini suositteli tätä emulsiovoidetta. Olen ollut tyytyväinen
  • * Hyvä tuote. Vähentänyt punaisuutta radikaalisti
  • * Mukava koostumus
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi