ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Lahja

PyratineXR Rasva

Voide - Ruusfinni, akne ja ekseema

PyratineXR Lotion on lääketieteellisesti testattu ja kivuton tuote, jolla on kolme hyödyllistä ominaisuutta. Se hoitaa ruusufinnin ja ekseeman oireita, helpottaa aknea ja tarjoaa myös ikääntymisen merkkejä vähentäviä ominaisuuksia. Tämä nopeasti imeytyvä ja kevyt voide on täydellinen ratkaisu niille, joilla on rasvainen ihon tyyppi.

  • Reseptivapaa ratkaisu, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän ruusufinnin oireita
  • Jopa 86% parantunut karkea, kuiva tai epätasainen iho
  • Useita etuja yhdessä pullossa, joten voit korvata kolme tuotetta yhdellä
  • Käytä kaksi kertaa päivässä ja voit nähdä ensimmäisiä tuloksia jo 4 viikon kuluttua
  • Erinomainen miehille, jotka haluavat rauhoittaa parranajon jälkeistä ärsytystä
  • Naiset suosivat tätä, sillä se imeytyy nopeasti ja sitä voidaan käyttää meikin alla

Vaikka PyratineXR Lotion ei voi parantaa ruusufinniä kokonaan, on se tarjonnut noin 15 miljoonalle ruusufinnistä kärsineelle nopean ja kivuttoman tavan vähentää tämän ihosairauden oireita. Toisin kuin monet muut tuotteet, tämän kevyen voiteen käyttämät kasviuutteet varmistavat, että tätä tuotetta voidaan käyttää jatkuvasti pitäen oireet kurissa pitkään.

  • GMP

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.


Mikä on PyratineXR Lotion?

PyratineXR Lotion on all-in-one-voide, jonka on kliinisesti todistettu auttavan niitä, joilla on ruusufinni, akne, ekseema ja auringon polttama iho parantaen ihon tekstuuri. Tämä voide ei vaadi reseptiä, ja sen on osoitettu kivuttomasti vähentävän punoitusta, aknea ja hämähäkkisuonia tekemättä ihoa öljyiseksi tai kuivaksi.

Tämä kevyt voide sisältää kehittynyttä sytokiniini-tekniikkaa, ja se on kehitetty ehkäisevän tulehdusta ja tarjoavan elintärkeää kosteutusta iholle. Mikä parasta, se voi pienentää ryppyjä ja juonteita iholla sen ikääntymisen merkkejä poistavan ominaisuutensa ansiosta.

Muiden ruusufinnin hoitotuotteiden on taipumus olla vahingollisia iholle, etenkin jos niitä käytetään pitkän aikaa, sillä en voivat sisältää ihoa ärsyttäviä happoja. PyratineXR Lotion on suunniteltu hapottomaksi eli sitä voidaan käyttää jatkuvasti.

Miten PyratineXR Lotion toimii?

Tämä PyratineXR voide käyttää 0,125% Furfuryyli Tetrahydropyranyl adeninea (sytokiniini), joka toimii suojaavana esteenä iholla, niin että tämä ja voiteen muut ainesosat voivat imeytyä suoraan ihoalueille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet merkittäviä parannuksia ruusufinnin aiheuttamien punaisuuden, hämähäkkisuonien ja ihovaurioiden vähenemisessä

PyratineXR Lotion sisältää sytokiniini-teknologiaa, jonka on kliinisesti testattu vähentävän punoitusta, jonka lisäksi se tarjoaa ikääntymisen merkkejä vähentäviä etuja sekä elintärkeää kosteutta iholle. Sytokiniini on luonnollinen kasviuute, jonka on osoitettu hidastavan ikäänytmisen prosessia niin kasvien kuin ihmisten soluissa.

Miten sitä käytetään?

Puhdista kasvosi miedolla puhdistusaineella, kuten PyratineXR Rauhoittavalla Puhdistusaineella, ennen voiteen levittämistä. Levitä voidetta iholle kahdesti päivässä, kerran aamulla ja kerran illalla. Voide imeytyy nopeasti ja meikki voidaan levittää heti voiteen jälkeen.

Onko tuotteella haittavaikutuksia?

Kliinisissä tutkimuksissa tälle ruusufinnin hoitovoiteelle ei raportoitu ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Lisäksi tämä tuote on suunniteltu jatkuvaan käyttöön, sillä se ei sisällä happoja.

Suosittelemme kuitenkin, että ennen käyttöä testaat tuotetta ranteeseen ja odotat 24 tuntia nähdäksesi mahdolliset allergiset reaktiot.

Mitä ainesosia PyratineXR Lotion sisältää?

Aqua (vesi), glyseryylistearaatti & PEG-100 stearaatti, stearyylialkoholi, propyleeniglykoli, Carthamus tinctorius (Saflori) siemenöljy, setyylialkoholi, Etyyliheksyyli hydroksistearaatti, Furfuryyli Tetrahydropyranyl adenine, Dimethicone, natriumbentsoaatti, karbomeeri, Glycine Soja (soija) Sterolit, Trietanoliamiini, Panthenol, natriumhydroksidi, EDTA, tokoferyyliasetaatti, Aloe Barbadensis lehtiuute, Chamomilla recutita kukkaisuute, Royal Jelly Uute, askorbiinihappo, fenoksietanoli, metyyliparabeeni, n-Butylparaben, Ethylparaben, n-Propylparaben, iso-Butylparaben.

Lue lisää

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

71.43% pohjautuen 7 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Imeytyi hyvin. Soveltuu ehkä paremmin kesävoiteeksi , koska iho jäi kuivaksi.

T Tiina
Verified Purchase

Oikein hyvä ja sopiva minulle!

P Pirkko O
Verified Purchase

Oma lääkärini suositteli tätä emulsiovoidetta. Olen ollut tyytyväinen

K Kanerva
Verified Purchase

Hyvä tuote. Vähentänyt punaisuutta radikaalisti

P Pirjo K
Verified Purchase

Mukava koostumus

e ensikäyttäjä
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös