Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Pure Marine Kollageeni

120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

Yhteenveto

Kollageenejä löytyy useita erilaisia, mutta ne eivät sisällä yhtäläisiä vahvuuksia ja hyötyjä. Puhdas Marine Kollageeni on ravintolisä, joka käyttää vain yhtä hienoimmista saatavilla olevista kollageenin lähteistä, tehden ravintolisästä ideaalin terveen ihon, luiden ja nivelten ylläpidossa. MaxMedix halusi varmistaa, että tuotteen sisältämä kollageeni on parasta laatuaan; käyttämällä ainoastaan NatiCol® Marine Kollageenia, jota saadaan Amerikassa ja Aasiassa elävistä kaloista kuten Pangasius ja Tilapia. Näin ravintolisään saatiin laadukas ja luonnollinen koostumus kollageenia huikealla 1755 mg vahvuudella per kapseli. Nämä kollageenikapselit on markkinoiden vahvin.

 • Ylläpitää ihon, luiden sekä nivelten terveyttä
 • Vähentää ikääntymisen merkkejä
 • Voimakas 1755 mg kerta-annos per kapseli
 • Valmistettu ensiluokkaisesta NatiCol® Marine Kollageenista
 • Neutraali maku ja haju
 • Ei lisäaineita, makeutusaineita, värejä tai säilöntäaineita

Kollageenitaso on tärkeä pitää niin korkealla kuin mahdollista, sillä kollageeni on yksi ainesosa, joka sitoo kehoon proteiinia ja näin voit ylläpitää ihon, luiden ja nivelten terveyttä. Puhdas Marine Kollageeni on valmistettu parhaista raaka-aineista, ja tämä tekee siitä täydellisen ravintolisän heille, jotka etsivät apua uudistamaan ihon terveyttä ja samalla ylläpitämään luiden sekä nivelten hyvinvointia.

 • Gluteeniton
 • Laktoositon
 • GMP
 • GMO Free

Kollageeni kehossa

Kollageeni on ihon, luiden ja nivelten terveyden ylläpidon avainainesosa. Kollageeni on luonnossa esiintyvä rakenteellinen proteiini. Kun keho on nuori, iho on pehmeä ja kiinteä, luusto on vahva ja nivelet joustavat, ja kaikki tämä johtuu korkeasta kehon kollageenitasosta. Ikääntyessä sekä muiden tekijöiden vaikutuksesta, kuten stressin, ympäristön (auringonvalo ja saasteet) sekä liiallisen rasituksen vuoksi (luissa ja nivelissä), luonnostaan kehossa esiintyvä kollageenitaso ehtyy. Tämä saattaa johtaa oksidatiiviseen stressiin ihosoluissa, joka puolestaan aiheuttaa ryppyjä, ihon haurastumista, juonteita ja muita ikääntymiseen liittyviä merkkejä. Luille ja nivelille kollageenin vähentyminen voi merkitä liikkeiden rajoittuneisuutta, jäykkiä niveliä ja luiden haurastumista. Kollageenista on tullut suosittu etenkin heille, jotka haluavat hidastaa ikääntymisestä aiheutuvia merkkejä sekä elävät muutoin aktiivista elämää.

Marine Kollageeni vs. Bovine Kollageeni

Marine Kollageeni, joka on tunnettu myös nimellä kalakollageeni on luonnollinen proteiini, jonka lähteenä toimivat suolaisen veden kalat. Tämä kollageenin muoto sisältää peptidejä, jotka ovat pieniä molekyylejä ja joilla tiedetään olevan pieni molekyylipaino sekä koko. Nämä erityiset ominaisuudet antavat Marine Kollageenille korkean biologisen hyödyn ja sen sanotaan imeytyvän paremmin.Tästä syystä puhdas Marine Kollageeni on saanut räjähdysmäisen suosion kasvun.

Suosion nousun myötä Marine kollageenista ja sen hyödyistä on tehty yhä enemmän tutkimuksia. Eräs erityinen tutkimus on tutkinut sen peptidejä sekä niiden yhteyttä kollageenisynteesiin ja laatuun. On ehdotettu, että Marine kollageenilla voi olla hyödyllisiä ominaisuuksia iholle ja se voi myös olla hyödyllinen niille, jotka noudattavat korkeaa antioksidanttista ihonhoitoa sekä ruokavaliota.

NatiCol® Marine Kollageeni kapselit

Marine-hydrolysoidun kollageenin muodossa NatiCol® Marine kollageeni on huippuluokan lähde, joka takaa korkean laadun. Jotta kollageenin voidaan sanoa olevan paras, tulee tietää alusta loppuun mistä se saadaan. Tämä erityinen kollageeni on valikoidusti peräisin Pangasius sekä Tilapia kaloista, joiden alkuperä ulottuu Aasiaan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Kalat sisältävät noin 95% puhdasta Marine Kollageenia. Todistaakseen sen korkean laadun ja puhtauden, tuote on täysin vapaa hiilihydraateista, rasvasta, bovinista, kolesterolista sekä tuote on vapaa OGM:stä ja säilöntäaineista. Lisäksi, mikä tekee NatiCol® Marine Kollageenista niin ainutlaatuisen, ovat sen muut lähteet; kollageeni sisältää lukemattoman määrän 8 eri aminohappoa ja lisäksi Marine Kollageenillä on poikkeuksellisen pieni molekyylipaino biologiselle hyötyosuudelle.

Käyttö

Ota päivittäin illallisen jälkeen kolme kapselia veden kanssa. Tiedämme, ettei päivärytmi ole aina samanlainen, mutta suosittelemme ottamaan ravintolisän aina samaan aikaan joka päivä jatkuvuuden takaamiseksi. Jokainen purkki sisältää 30 annosta (90 kapselia) ja tuote riittää käytössä kuukaudeksi. Jotta saat tuotteesta parhaimmat hyödyt, suosittelemme käyttämään ravintolisää vähintään 3 kuukauden ajan.

Täydellinen ainesosaluettelo.

 • Aktiiviset ainesosat: Marine Kollageeni.
 • Muut ainesosat: Gelatiini (kapselit), Magnesium Stearaatti.

Puhdas ja luonnollinen ravintolisä

Tämä ravintolisä on valmistettu käyttäen pelkästään puhdasta Marine kollageenia eikä se näin ollen sisällä, lisäaineita, väriaineita, makuja, makeutusaineita tai säilöntäaineita. Ravintolisä on turvallinen käyttää eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Tuote on saanut Halal-sertifioinnin. Koska itse kapseli on valmistettu gelatiinista, ei tuote sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille. Lue huolellisesti läpi täydellinen ainesosaluettelo ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Ravintolisä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Pure Marine Kollageeni
Pure Marine Kollageeni

120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

26.99€

+
Eco Masters jaderolleri gua sha-hierojalla & kasvoseerumilla
Eco Masters jaderolleri gua sha-hierojalla & kasvoseerumilla

Ihonhoito- ja hieromasetti kasvoille

31.99€

1 Tuote(tta)

26.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(12)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

91.43% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Toimii hyvin, ero on huomattava.

H Hanna
Verified Purchase

Saapui odotettua nopeammin. Kiitos.

R Riku
Verified Purchase

Olen positiivisesti yllättynyt tuloksista ja suosittelen tuotetta myös muille!

P Paana
Verified Purchase

Kiva ja kevyen tuntuinen geeli, joka tuntuu kivalta iholla.

L L
Verified Purchase

Kollageenilisä, joka on helppo ottaa ja sisällyttää rutiineihin.

T Tuula
Verified Purchase

Ihoni tuntuu kimmoisammalta muutaman kuukauden käytön jälkeen mutta vähän vaikea nielaista, jauhe ois parempi. Saa nähdä, jatkanko käyttämistä.

E Eveliina
Verified Purchase

Ihoni tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta.

V V
Verified Purchase

Mikä löydös, kiitos. Kollageenilisä, joka oikeasti auttaa.

U Ursula
Verified Purchase

Olen tyytyväinen ja iloinen. Mainio kollageenilisä. Ihoni on kirkastunuyt huomattavasti.

L Lumi
Verified Purchase

Hyvä tuote.

A Anneli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä