Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Guarana Kapselia 1200mg 90 Kapselia | Guarana kapselit

Tuotemerkki maxmedix™

24.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Pure Guarana Superfood Ravintolisä on täydellinen valmiste niille, jotka haluavat lisätä henkistä ja fyysistä elinvoimaisuuttaan luonnonmukaisesti sekä tehostaa aineenvaihduntaansa. Antioksidanttirikkaan guaranan hyödyt ja terveyttä edistävät vaikutukset ovat lukuisat. Pure Guaranan hyödyt:

  • Nostaa energiatasoja ja auttaa tukemaan keskittymiskykyä
  • Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa painonhallinnassa
  • Nälkää hillitsevä vaikutus
  • Sisältää A, E, B1 ja B3 vitamiineja
  • Sisältää mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kaliumia ja fosforia
  • Helppo kapselimuoto
  • Sopii käytettäväksi myös kasvissyöjille ja vegaaneille

Pure Guarana auttaa sinua monella tapaa, lisäksi se auttaa vahvistamaan immmuniteettia ja puhdistamaan kehosi kuona aineista. Se auttaa sinua myös ruoansulatusvaivoissa sillä Pure Guarana lievittää pöhötystä, ummetusta ja ripulia.

Lue lisää
Tuotemerkki: MaxMedix
Tuotetyyppi: Kapseli
Vahvuus: 1200mg
Määrä: 90 kapselia
Annostelu: 1-3 kertaa päivässä

Lisäenergiaa päivään Pure Guaranan avulla

Superfoodina tunnettu guarana on täydellinen lisäravinne niille, jotka haluavat lisätä energiaa päiviinsä ja kiihdyttää aineenvaihduntaansa, sillä Etelä-Amerikasta kotoisin olevan kasvin siemenet sisältävät lähes tuplamäärän kofeiinia kahvipapuihin verrattuna. Pure Guaranan energisöivä vaikutus kestää kahvia pidempään, sillä sen sisältämä guariini imeytyy elimistöön kahvin kofeiinia hitaammin – piristävä vaikutus kestää jopa 2-4tuntia.

Energiatasoja nostattavan vaikutuksen lisäksi korkealaatuisella Pure Guaranalla on monia terveydellisiä hyötyjä, sillä se pitää sisällään muun muassa A, E, B1 ja B3 vitamiineja sekä useita mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, rautaa, kaliumia ja fosforia. Lisäksi guarana on täynnä ihmiselle välttämättömiä aminohappoja. Antioksidanttirikas guarana sopii myös avuksi laihdutukseen ja painonhallintaan, sillä näläntunteen poistamisen lisäksi sillä on ruuansulatusjärjestelmää puhdistava vaikutus, ja sen on sanottu parantavan vastustuskykyä. Tuotetta voidaan käyttää myös lievittämään pöhötystä, ummetusta tai ripulia.

Etelä-Amerikasta energiajuomiin

Guarana on alun perin Etelä-Amerikasta, Amazonin varrelta kotoisin oleva saippuamarjakasvi, joka on nimetty guaraní-heimon mukaan. Alun perin intiaanit hyödynsivät kasvia muun muassa näläntunteen poistamiseen pitkillä vaellusmatkoilla. Länsimaalaiselle yleisölle guarana on tullut tyypillisesti tutuksi energiajuomista, sillä piristävän vaikutuksensa ansiosta sitä on hyödynnetty virvoitus- ja energiajuomien valmistuksessa.

Kuinka käytän Pure Guaranaa

Kapselimuotonsa ansiosta tuotetta on helppo annostella - yksi kapseli sisältää 1200mg puhdasta guaranaa. Suositeltu vuorokausiannos on 1-3kapselia, eikä suositeltua annostusta tule ylittää ilman lääkärin suositusta. Kapseli suositellaan nautittavaksi 30minuuttia ennen ruokailua, jolloin imeytyminen on tehokkainta ja näin ollen myös saatu hyöty ihanteellisin. Kasviperäisyytensä tähden Guarana sopii loistavasti käytettäväksi myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Piristävän vaikutuksen takia guaranaa ei kannata nauttia illalla, eikä sitä suositella lapsille tai raskaana oleville.

Nauti Pure Guarana ravintolisä 30 minuuttia ennen ruokailua, suositus kertannos on 1-3 tablettia.

Älä ylitä päivittäistä annossuotitusta, Jokainen Pure Guarana tabeltti sisältää 1200mg guarana uutetta.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi