Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

1500 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood-lisä

Yhteenveto

Pure Fenugreek-rohtosarviapila on monikäyttöinen superfoodi, jolla on lukuisia terveyttä edistäviä vaikutusksia. Maustaminen ja värjääminen ovat perinteisiä kasvin käyttötapoja ruuanlaitossa jo muinaisessa Egyptissä, mutta tästä yrtistä on hyötyä keittiön ulkopuolellakin. Fenugreek eli rohtosarviapila onkin ollut suosittu vuosisatojen ajan lukuisten terveysvaikutustensa vuoksi.

 • Rohtosarviapila painonpudotusta hillitsemällä ruokahalua
 • Tutkittu myös vaikutusta miehisen libidon kohentamiseen
 • Tukee yleistä terveyttä ja hyvinointia
 • Pure Fenugreek vitamiineja ja mineraaleja
 • Sopii kasvisyöjille ja vegaaneille
 • Kätevä kapselimuoto on helppo nauttia

Jos etsit superruokaa, joka tukisi sinua painonpudotuksessa on Pure Fenugreek-rohtosarviapila kokeilemisen arvoinen. Sillä on myös monia muita terveysvaikutuksia, se saattaa parantaa ruoansulatusta, helpottaa vaihdevuosia oireita, PMS- oireita ja auttaa kolesterolitasojen ylläpidossa.

 • Luomu
 • Vegaaninen
 • Korkea vahvuus

Rohtosarviapila – ikivanha terveyspommi

Tämä eteläisessä Euroopassa ja Länsi-Aasiassa tunnettu rohdoskasvi kasvaa yli 50 senttiä pitkäksi. Koko kasvi voidaan hyödyntää lääkkeenä, yrttinä ja mausteena. Rohtosarviapilan lehdet, kukinto ja kultaruskeat siemenet muistuttavat tavallista apilaa. Siementen on kuvailtu maistuvan ja tuoksuvan vaahterasiirapilta. Ominaisen maun ja tuoksun vuoksi kasvia suositaan ruuanlaitossa, esimerkiksi marinadeissa ja salaateissa. Intialaisessa keittiössä rohtosarviapila on suosittu mauste. Kasvin siemenet voidaan jopa jauhaa kahvinpuruiksi. Tämän lisäksi rohtosarviapila toimii myös hajusteena kosmetiikassa.

Jo vuosituhansien ajan on uskottu ihmisen olevan mitä hän syö - siispä rohtosarviapila voi olla luonnollinen apu moniin terveysongelmiin ja vaivoihin.

Pure Fenugreek vauhtia painonpudotukseen?

Rohtosarviapilavalmiste auttaa pääsemään eroon kiusallisista ja yleisistä ruunasulatusvaivoista. Kasvilla on vuosisatojen ajan hoidettu esimerkiksi ruuansulatuksellisia ongelmia, kuten ummetusta ja mahakatarria. Lisäksi se poistaa myrkkyjä elimistöstä toimien tehokkaana detox-lisänä.

Tasainen verensokeri on painonpudottajan paras kaveri. Laihduttajalle rohtosarviapila onkin oiva, luonnonmukainen lisä terveelliseen ruokavalioon. Pure Fenugreek-rohtosarviapilavalmiste edistää verensokerin hallintaa, sillä sen sisältämät aminohapot stimuloivat insuliinintuotantoa. Näin kasvi hidastavaa sokereiden imeytymistä vatsassa.

 • Voi kohentaa miehistä libidoa ja seksuaalista halukkuutta
 • PMS-oireet ja kuukautiskivut
 • Korkea kolesteroli tai verenpaine
 • Vitamiinien ja mineraalien puutostilat

PMS-oireet kuriin?

Estrogeeninomaisten ominaisuuksiensa vuoksi rohtosarviapila toimii apuna monien naisellisten vaivojen helpottamisessa. Se auttaa tutkitusti myös PMS-oireisiin, kuten mielialanvaihteiluihin. Monet ovat saaneet valmisteesta luonnollista apua myös kuukautiskipuihin. Valmisteen on tutkittu toimivan myös menopaussioireiden, kuten kuumien aaltojen lievittämisessä.

Muita naiselliseen hyvinvointiin keskittyviä hyötyjä ovat esimerkiksi kasvin sisältämät elimistölle tärkeät hivenaineet, jotka hoitavat kehoa ja ihoa.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Rohtosarviapilavalmiste sisältää monia hyvinvoinnillemme välttämättömiä mineraaleja, kuten magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja sinkkiä. Myös elintärkeät vitamiinit, A, C ja B6, ovat saatavilla nopeasti ja kätevästi yhdessä valmisteessa. B6-vitamiinin puutostila oireilee esimerkiksi väsymyksenä, ihon hilseilynä nenän ja suun ympärillä sekä alavireisyytenä ja ärtyneisyytenä.

Muita rohtosarviapilalla hoidettuja vaivoja ovat olleet tulehtuneet haavat, diabetes ja korkeat kolesteroliarvot. Kasvin sisältämät polysakkaridit alentavat kolesteroliarvoja, sillä ne estävät sapen imeytymistä suolistoon. Verensokeria stimuloivat aminohapot voivat olla tukena diabeteksen hallinnassa.

On helppo ymmärtää rohtosarviapilan suosio sekä ruuanlaitossa että lääkkeenä. Ulkomuodoltaan tavallisen apilan näköisen kasvin luonnonmukaisuus takaa tuotteen turvallisen käytön. Nyt rohtosarviapilavalmisteessa on saatavilla kaikki kasvin edut helppokäyttöisessä muodossa.

Näin käytät Pure Fenugreek-rohtosarviapilakapseleita

Pure Fenugreek on superfoodi joka antaa sinulle kaikki rohtosarviapilan terveyshyödyt kätevässä kapselimuodossa. Rohtosarviapila voi auttaa sinua ylläpitämään normaalin tason verensokerissa, sillä se absorboi suolistossa olevaa glukoosia. Se voi auttaa sinua myös kolestoritasojen ylläpidossa.

Koska rohtosarviapila on estrogeenin kaltainen, voi se mahdollisesti vaikuttaa suotuisasti myös vaihdevuosien ja PMS-oireisiin. Tuoden tasapainoa hormonien toimintaan. Se on myös täynnä vitamiineja, jotka auttavat kehoasi voimaan paremmin.

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(10)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

72.73% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Näppärät kapselit, helppo nielaista.

S S
Verified Purchase

Kaveri suositteli ja onneksi suositteli, näitähän on helppo ottaa ja makukin ok.

L L
Verified Purchase

Kuulin, että nämä ovat tehokas apu painonhallintaan ja päätin kokeilla. Olen nyt käyttänyt muutaman viikon eikä ole valittamista.

K Karoliina
Verified Purchase

Suosittelen. Ei valittamista. Kiitos!

L Laura
Verified Purchase

Helppo nielaista ja tehokas tuote. Ostan uudelleenkin.

P Pirre
Verified Purchase

Täys kymppi, ostan uusia heti kun nämä loppuu.

T Taija
Verified Purchase

Olen lievästi ylipainoinen ja ostin näitä painoni hallintaan. Hyvin toimii ja miellyttävän makuinenkin!! Kiitos!!

E Essi
Verified Purchase

Helppo ottaa mukaan ja nielaista. Ostin näitä painonhallintaan ja olen nyt syönyt. muutaman viikon ajan. Ei valittamista.

A Anneli
Verified Purchase

Ostin näitä kehoni puhdistamiseen ja painonhallintaan. Mieto, kiva maku ja helppo ottaa esim. aterian kanssa.

K K
Verified Purchase

Ei valittamista, hyvä tuote.

M Marita

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä