ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Punoittava iho

Onko kiusanasi erityisesti kasvojen punoittava iho? Ihon punoitus voi johtua vaivoista kuten couperosa tai rosacea, joiden esiintyminen on melko tavallista. Kummassakin tapauksissa kasvojen iho voi punoittaa, tai iholla saattaa esiintyä punaisia läiskiä ja joissain tapauksissa voi ilmetä jopa ihottumaa. Lämpötilanvaihtelut, liikunta ja sää saattavat pahentaa ongelmia, mutta onneksi niihin on olemassa myös tehokkaita hoitokeinoja. Muun muassa erilaiset voiteet, seerumit ja puhdistusaineet ovat yleisimpiä keinoja kasvojen punoituksen hoitoon.

Rosacea eli ruusufinni on krooninen ja mahdollisesti elämää häiritsevä ihotauti, joka esiintyy suurimmaksi osaksi kasvojen iholla. Yleistä on oireiden jaksoittainen palautuminen ja paheneminen. ShytoBuyn valikoimista löydät tuotteet punoittavan ihon ja ruusufinnin hoitoa varten!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Vaivaako sinua punoittava iho ja sitä esiintyy erityisesti kasvojen alueelle? Monet ihmiset kärsivät kasvojen punoituksesta, jota kulkee myös nimellä rosacea ja couperosa. Näissä molemmissa iho sekä kasvot punoittavat, iholla on punaisia läiskiä tai iholla on punoittavaa ihottumaa. Punoitus voi pahentua sää ja lämpötilavaihtelun vuoksi, myös liikunnan aikana hikoilu voi aiheuttaa kasvojen punoitusta. Kasvojen hoitoon on tarjolla monelaisia voiteita, seerumeita, pesuaneita ja puhdistusaineita. Erilaiset keinot ehkäistä ja hoitaa kasvojen punoitusta voivat toimia yksilöllisesti.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.