Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

proto-col ™ Trichologen Ravintolisä

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

proto-col Trichologen on ravintolisä, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja, luonnonuutteita ja ravinteita. Useiden vuosien tuotekehittelyn tuloksena syntyneet kapselit ovat luonnollinen vaihtoehto hiustenlähdöstä kärsiville miehille ja naisille.
  • Miellyttävät, huomaamattomat ja helposti nieltävät kapselit
  • Tuhansien miesten ja naisten suosima tuote hiustenlähtöön
  • 100% luonnontuote
  • Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnonuutteita, vitamiineja ja ravinteita

Hiustenlähtö on yleinen miehiä ja naisia koskettava ongelma. proto-col Trichologen -kapselit sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän luonnonuutteita vitamiineja ja ravinteita, joita on jo vuosien ajan käytetty hiuspohjan stimulointiin ja hiustenlähdön estämiseen.

Lue lisää

Miten proto-col Trichologeniä käytetään?

proto-col Trichologen ravintolisäkapselit on kehitetty otettavaksi kahdesti päivässä. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta tyyväisiltä asiakkailta, jotka ovat saaneet paksummat ja elinvoimaisemmat hiukset kapseleiden avulla.

Kuinka pian voin odottaa näkeväni tuloksia?

Jokaisen hiukset ovat erilaiset, joten jotkut meistä voivat huomata eroja hiusten laadussa jo ensimmäisellä viikolla, kun taas toisilla tulokset alkavat näkyä muutaman viikon kuluttua. Suosittelemme kapseleiden ottamista kahdesti päivässä.

Sopivatko kapselit kasvissyöjille?

Kyllä. Kapselit sopivat kasvissyöjille.

Mitä proto-col Trichologen –kapselit sisältävät?

Sahapalmu - Anti-androgeeninen (mieshormoni), joka säätelee kehon DHT:tä (dihydrotestosteroni) estäen hiustuppien vahingoittumista ja hiustenlähtöä.

Urtica dioica – Stimuloi päänahan verenkiertoa sekä sisältää runsaasti A- ja C-vitamiineja sekä aminohappoja. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Urtica dioican myös vaikuttavan kehon DHT:n tuotantoon.

Rosmariini – lisää hiuspohjan verenkiertoa ja puhdistaa sitä. Stimuloi hiustuppea ja auttaa poistamaan epäpuhtauksia estäen hilseilyä ja rasvoittumista.

Sarviapila – lääketieteen suosima yrtti luonnolliseen hiustenkasvuun.

Sinkki – Hiustenlähtö on usein merkki sinkinpuutoksesta. Trichologenin sisältämä sinkki edistää luonnollista hiustenkasvua.

Muita ainesosia ovat: kollageeni, B3-, B5-, B6-, B2-vitamiinit, foolihappo ja kasviselluloosa.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Huomaan kyllä eron hiusteni kunnossa. ostan uudestaankin
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi