Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

proto-col Slim-Fizz

proto-col

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Hallitse ruoanhimoasi helposti proto-col Slim-Fizzin avulla. Se on poreilutabletti, joka saa sinut tuntemaan olosi kylläiseksi pidempään ja joka vähentää kalorien saantia. Jokainen annos sisältää vain 6 kaloria! Tuote sisältää konjak-kasvista saatavaa luonnollista kuitua, glukomannaania, joka laajenee vatsassa saaden olosi tuntumaan kylläiseltä pidempään.

  • Vain 6 kaloria annoksessa!
  • Saa olosi tuntumaan kylläiseltä pidempään
  • Luonnollinen ruokahalun vähentäjä
  • Sisältää glukomannaania, luonnollista ja liukoista ravintokuitua
  • Sopii kasvissyöjille
  • Maistuu nautinnolliselta ja miellyttävältä appelsiinilta

proto-col Slim-Fizz on markkinoiden uusin ja tehokkain ruokahalun vähentäjä. Liuota kapselit veteen ja siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä. Juo ja tunne olosi kylläisemmäksi pidempään. Tuote vähentää kalorien saantia, auttaa sinua hallitsemaan ruokavaliotasi ja edistää painonpudotusta.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Tabletti
Määrä: 30 (2x15)
Annostelu: 3 tablettia päivässä
Kesto: 10 Päivää

Mikä se on?

proto-col Slim-Fizz on uusi, mullistava ruokahalun vähentäjä. Se on veteen liukeneva, appelsiininmakuinen tabletti, joka on valmistettu glukomannaanista. Tämä liukeneva, konjak-kasvista peräisin oleva ravintokuitu laajenee vatsassa ja auttaa sinua hallitsemaan ruoanhimoasi.

Yksi annos proto-col Slim-Fizziä sisältää vain 6 kaloria, ja se voi auttaa sinua säätelemään kolesteroliasi ja painoasi. Tuote on saavuttanut huikeaa menestystä jo Isossa-Britanniassa ja muualla Euroopassa, joten älä jätä tätä väliin. Osta omasi heti!

Miten tuotetta käytetään?

proto-col Slim-Fizz on erittäin helppokäyttöinen ruokahalun vähentäjä. Pudota appelsiinimakuinen tabletti vesilasilliseen, anna sen liueta ja juo. Aine muuttuu geeliksi vedessä, joten on tärkeää juoda se nopeasti.

Käytä tuotetta vesilasillisen kera 3 kertaa päivässä. Myös veden juonti pitkin päivää auttaa pitämään ruoansulatusjärjestelmäsi puhtaana.

Miten tuote toimii?

proto-col Slim-Fizzin tehokkuus perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen. Se sisältää glukomannaania, joka on johdettu konjak-kasvista. Glukomannaani muodostaa vatsassasi geelin ja saa olosi tuntumaan kylläiseltä pidempään. Tällä tavoin voit vähentää ruoanhimoasi ja lopulta vähentää kalorien saantia.

Sopiiko proto-col Slim-Fizz kaikille?

proto-col Slim-Fizz sisältää vain luonnollisia ainesosia, joten jokainen yli 18-vuotias nainen ja mies voi käyttää sitä. Tuotteen aktiivinen ainesosa on kasvipohjainen glukomannaani, jolla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Tutustu kuitenkin pakkauksen ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Tuote sopii kasvissyöjille ja diabeetikoille.

Miten tilaan omani?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, turvallista ja vie vain muutaman hetken. Liity tuhansien tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja lisää tuote ostoskoriin!

Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Slim fizz toimii. Se tosiaan vähentää ylimääräistä herkuttelua. Maistuu hyvälle
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi