Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

proto-col ™ Eye Filler & Moisturising Facial Gel Silmänympärys ryppyjä siloittava voide ja kosteuttava kasvogeeli

proto-col

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Proto-col Collagen Technology Duo Pack sisältää kaksi tuotetta, jotka yhdessä taistelevat silmien ympärille muodostuvia ryppyjä vastaan ja auttavat tekemään ihostasi tasaisen ja nuoremman näköisen. Tämä tuplapakkaus sisältää Collagen Eye Filler -voiteen, joka tasoittaa ihoa ja täyttää sen uurteet sekä kosteuttavan kasvogeelin, joka virkistää ja kirkastaa ihoa.

  • Kosteuttava kasvogeeli kirkastaa ja kosteuttaa ihoa antaen sille nuoremman, terveemmän ulkonäön
  • Parantaa ihon elastisuutta
  • Stimuloi kollageenin tuotantoa
  • Nopeavaikutteinen koostumus tarjoaa välittömiä tuloksia
  • Kamppailee ikääntymisen merkkejä vastaan

Proto-col Collagen Technology Duo Pack on suunniteltu erityisesti nuorentamaan ihoa, vähentämään sen ryppyjä ja tekemään ihosta terveemmän, nuoremman näköisen. Tuotteen nopeavaikutteinen koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa. Tuote toimii heti ja tarjoaa näkyviä tuloksia lähes välittömästi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Tasoittaja & geeli
Koko: 2x20 ml

Mikä Proto-col Collagen Technology Duo Pack on?

Proto-col Collagen Technology Duo Pack koostuu kahdesta tuotteesta –silmänympärysvoiteesta ja kosteuttavasta kasvogeelistä. Silmänympärysvoide sisältää huolellisesti valittuja aineosia, jotka on valittu tuotteeseen erityisesti niiden ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevien ominaisuuksiensa vuoksi. Voide täyttää ja tasoittaa ihoa saaden sen näyttämään nuoremmalta ja kiinteämmältä. Kosteuttava kasvogeeli kosteuttaa ihoa syvältä sekä virkistää ja kirkastaa ihoa saaden sen näyttämään raikkaammalta. Tämän upean kahden tuotteen yhdistelmän on kliinisesti todistettu kiinteyttävän, kirkastavan ja virkistävän ihoa tehokkaasti ja jättävän iholle nuoremman ja raikkaamman ulkonäön ja tunteen!

Proto-col Collagen Technology Duo Packin kosteutta sitovat ainesosat auttavat vähentämään ihon hienoja uurteita ja ryppyjä. Tuote stimuloi kollageenin tuotantoa, ja se sisältää hyaluronihappoa, joka on valittu tuotteeseen kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Hyaluronihappo täyttää kollageenin, elastiinikuitujen ja solujen välistä tilaa ja auttaa siten poistamaan hienot uurteet ja rypyt saaden ihon näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että hydra-collasphere-niminen ainesosa taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja saa ihon välittömästi näyttämään sileämmältä. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus jättää ihon pinnalle kosteuttavan kalvon ja tekee ihosta tasaisen värisen. Se sisältää myös aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa heti ja jonka sisältämiä aminohappoja iho tarvitsee pysyäkseen terveenä. Proto-col Collagen Technology Duo Pack sisältää myös E-vitamiinia, joka auttaa suojautumaan soluja vahingoittavia ja erästä ihon ikääntymisen pääsyyllistä, vapaita radikaaleja, vastaan.

Miten Proto-col Collagen Technology Duo Packia käytetään?

Proto-col Collagen Technology Duo Pack taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Tuote on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja sen käyttö vie vain muutaman hetken. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotteita puhdistetulle iholle päivittäin. Levitä tuotteet sormenpäiden avulla tasaisesti kasvoillesi. Anna tuotteiden imeytyä ihoon noin minuutin ajan.

Onko Proto-col Collagen Technology Duo Pack -tuotteilla sivuvaikutuksia?

Allergioiden varalta suosittelemme tutustumaan ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia, joten sillä ei pitäisi olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, pese kätesi huolellisesti ja sen jälkeen huuhtele silmät haalealla vedellä.

Miten tilaan omani?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, turvallista ja vie vain muutaman hetken. Taistele ikääntymisen merkkejä vastaan ja lisää tuote ostoskoriin!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi