NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Proto-col Boost on edistyksellinen rusketuskapseli, joka on suunniteltu suojaamaan ja tehostamaan luonnollista auringossa ruskettumista. Tämä laadukas ravintolisä on valmistettu huolella valituista ja ihoa auttavista ainesosista, kuten L-Tyrosiinista, PABA:sta ja kuparista. Ihanteellinen valinta miehille ja naisille, joilla on vaalea iho, mutta myös heille, jotka kaipaavat syvempää rusketusta.

 • Parantaa kehon luonnollista kykyä ruskettua
 • Sisältää L-Tyrosiinia, PABA:a, kuparia & vitamiineja
 • E-vitamiini suojelee ihoa
 • Täydellinen lomille tai ympärivuotiseen käyttöön
 • Sotkuton ja kätevä
 • Sopii kasvissyöjille

Rusketuksen saamiseksi on monia eri keinoja, mutta ne eivät ole niin yksinkertaisia, kuin miltä ne vaikuttavat; solarium voi vahingoittaa ihoa, suihkurusketukset ovat kalliita (ja voivat tehdä sinusta oranssin) ja rasvat sotkevat ja saattavat tehdä epätasaista jälkeä. Proto-col Boost kapselit ovat helppokäyttöisiä ja huolettomia - ne antavat auringon tehdä kaiken työn puolestasi!

Miten ravitsemus voi auttaa sinua ruskettumaan?

Kun puhutaan ruskettumisesta, monet ajattelevat keinotekoisia suihkeita ja rasvoja tai rannalla makaamista. Ensimmäinen vaihtoehto saattaa näyttää keinotekoiselta ja jälkimmäisen avulla voit saavuttaa luonnollisen näköisen rusketuksen, mutta tiesitkö, että on olemassa keinoja saada rusketuksestasi vieläkin parempi? Yhtä tärkeää, kuin aurinkorasvalla UV-säteiltä suojautuminen, on oikean ravitsemuksen saaminen rusketuksen syventämiseksi ja optimoimiseksi.

Yksi keino on varmistaa, että saat tarpeeksi D-vitamiinia. Saat tätä tärkeää vitamiinia auringonvalosta, mutta jos palat herkästi tai et voi viettää pitkiä aikoja auringossa, voi olla hyödyllistä kääntyä lisäravinteiden puoleen. On myös yhtä tärkeää lisätä ruokavalioosi UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä suojaavia ainesosia, kuten C- ja E-vitamiinia, jotka tuovat mukanaan nuorekkaan ja terveen hehkun.

Lopuksi on hyvä lisätä jotakin luonnollista melaniinin tuotantoa tukemaan. On olemassa ryhmä pigmenttejä, jotka vastaavat silmiemme, hiuksiemme ja ennen kaikkea ihomme väristä - melaniinin ollessa tärkein tekijä ihonvärin määrityksessä. Se tuotetaan monivaiheisen melanogeneesi-prosessin kautta, joka liittyy aminohappo L-Tyrosiiniin. Kuparia pidetään tärkeänä synteesille, jossa L-Tyrosiini muuntuu melaniiniksi. Koska niiden saanti tavallisesta ruokavaliosta voi olla riittämätöntä, on tärkeää löytää keino niiden lisäämiseksi, jos haluat saada kaiken irti rusketuksestasi.

Proto-col Boostin resepti

L-Tyrosiini
L-Tyrosiini on yksi kemiallisista rakennusaineista, joita kutsutaan aminohapoiksi ja sitä voidaan löytää pieninä annoksina punaisesta lihasta, merenelävistä, maitotuotteista, avokadoista sekä banaaneista. Se on yksi 20:stä proteiinien synteesissä auttavasta tavallisesta aminohaposta, joten sillä on monia elimistöä hyödyttäviä ominaisuuksia - erityisesti sen on katsottu olevan iholle suotuisa.
Kupari
Kupari ei ole vain putkia varten, sillä pieni määrä sitä voi tehdä todella hyvää elimistösi terveydelle. Sitä löytyy ruuista, kuten naudan maksasta, tummasta suklaasta ja kikherneistä. Sitä on pidetty erittäin hyödyllisenä iholle, vaikuttaen normaalin ihon pigmentointiin ja normaalien sidekudosten ylläpitoon.
PABA
PABA:ta, toiselta nimeltään para-aminobentsoehappoa, pidetään erittäin tärkeänä ihonhoitotuotteiden ainesosana, joka toimii suojana UV-säteitä vastaan. Se on foolihapon tai B9-vitamiinin komponentti, jota löytyy lihasta, munista, maidosta, sienistä, pinaatista, kokojyväviljoista sekä melassista.
D3-Vitamiini
Tutkimuksen mukaan D-vitamiinin puutos vaikuttaa noin 50% maailman väestöstä. Tämä johtuu siitä, että tärkein lähde D-vitamiinille on auringonvalo - kylmemmissä ilmastoissa asuvat tai paljon sisällä aikaa viettävät eivät saa sitä tarpeeksi. Sitä voidaan myös löytää pieninä annoksina rasvaisesta kalasta, juustosta ja munista, mutta useimmat saavat päivittäisen annoksensa ravintolisistä.
E-Vitamiini
Keholle ja iholle hyödyllinen E-vitamiini on hämmästyttävä vitamiini. Sitä löytyy ruuista, kuten auringonkukansiemenistä, manteleista ja lehtivihreistä. On tiedossa, että se edistää oksidatiivisen stressin suojaamista, mikä tarkoittaa sitä, että se voi suojata soluja tekijöiltä, kuten UV-säteiltä, jotka väärinkäytettynä voivat saadaan aikaan ei-toivottua vahinkoa.
C-Vitamiini
Guavista, mustaherukoista ja appelsiineista runsaasta löytyvä C-vitamiini tunnetaan parhaiten immuunijärjestelmän toiminnan tukemisesta. C-vitamiini on myös hyväksi iholle, sillä se edistää normaalin kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja vähentyneen E-vitamiinin muodon uudistumista.
Sinkki
Keholle elintärkeä mineraali sinkki tunnetaan sen monista hyödyistä terveydellemme ja hyvinvoinnillemme. Sitä löytyy vähärasvaisista lihoista ja siipikarjasta, pavuista sekä pähkinöistä ja siemenistä ja sen lisääminen ruokavalioon on tärkeää. Sen tiedetään olevan erityisen hyödyllinen iholle, vaikuttaen normaalin ihon ylläpitoon ja normaaliin mikroravintoaineiden aineenvaihduntaan.

Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: L-Tyrosiini, PABA, C-vitamiini (Askorbiinihappo), Luonnollinen E-vitamiini, (D-Alfa Tokoferylihappo) Sukkinaatti, B6-vitamiini (Pyridoksiini HCL), Koliini (Bitartraatti), B3-vitamiini (Nikotiiniamidi), B5-vitamiini (Kalsium Pantonaatti), B1-vitamiini (Tiamiini HCL), B12-vitamiini (Riboflaviini), Sinkki (Glukonaatti), Kupari (Sitraatti), Folasiini (Foolihappo), B12-vitamiini (Syanokobalamiini), D3-vitamiini.

Muut ainesosat: Kasviperäinen selluloosa, koko 0.

Proto-col Boostin käyttö

Proto-col Boost on suunniteltu helpoksi lisäksi päivittäisiin rutiineihin; ota vain kaksi kapselia kaksi kertaa päivässä veden kanssa, juuri ennen aterioita. Voit itse päättää mitä aterioita ennen ne otat, mutta suosittelemme pitäytymään valituissa aterioissa joka päivä. Tämä ravintolisän käyttö on paras aloittaa kaksi päivää ennen auringolle altistumista, jatkaen kaksi päivää altistumisen jälkeen. Jokainen pullo sisältää 120 kapselia, jotka riittävät yhteensä 30 annokseen.

Ohjeita

Koska tämä ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista, on se turvallinen käyttää. Kuten aina uusien tuotteiden kanssa, suosittelemme sinua tarkistamaan ainesosaluettelon henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä on maidoton, laktoositon sekä gluteeniton ja se soveltuu kasvissyöjille. Konsultoi lääkäriä, mikäli olet raskaana tai sinulla on lääkitys. Huomioi, että tätä tuotetta ei tarkoitettu auringonpolttamien tai pitkäaikaisten ihovaurioiden estämiseen, joten käytä aina suojaavaa aurinkorasvaa. Ei tarkoitettu alle 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
Erittäin hyvä 4

80% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Ostin näitä Boost kapseleita pari viikkoa ennen lomalle lähtöä ja huomasin todella ruskettuvani nopeammin kuin normaalisti. Toivottavasti rusketus myös säilyy.

  t tyytväinen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen huomannut selkeää eroa ihon sävyssä

  I Iida small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.