Boost

120 Kapselia | Aurinkokapselit

proto-col

45.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Proto-col Boost on ainutlaatuinen rusketuskapseli, josta on tullut eräs markkinoiden johtavista tuotteista sekä miesten että naisten keskuudessa. Tuote tarjoaa ympärivuotisen rusketuksen ilman suihkeita, voiteita tai solariumia.

  • Johtava vaihtoehto solariumille, suihkeille ja voiteille
  • Turvallinen, kätevä ja helposti nieltävä kapseli
  • Sopii ympärivuotiseen käyttöön
  • Sisältää paljon terveellisiä vitamiineja ja mineraaleja

Proto-col Boost tukee kehosi omaa melaniinin tuotantoa. Melaniini on aine, joka on vastuussa ihosi värin muutoksista ruskettumisen aikana. Tämä mahtava rusketuskapseli tarjoaa ympärivuotisen rusketuksen ja auttaa sinua pidentämään rusketuksen kestoa myös pilvisten kuukausien aikana, ja sinä voit nauttia ruskettuneesta ihosta ympäri vuoden!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 120 kapselia
Kesto: 60 Päivää

Mitä Proto-col Boost on?

Proto-col Boost on tehokas lisäravinne, joka auttaa ihoasi valmistautumaan aurinkoon ja tarjoaa ympärivuotisen rusketuksen ilman liiallista altistumista auringon haitalliselle UV-säteilylle. Tuotteella on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä, jotka nauttivat nyt syvemmästä, tummemmasta ja kestävämmästä rusketuksesta. Tämä mahtava rusketuskapseli on erityisen tehokas vaalealle ja keskivaalealle iholle.

Proto-col Boost on suunniteltu tukemaan kehon omaa melaniinin tuotantoa, jolla on oleellinen rooli ruskettumisessa. Lisääntynyt melaniinin määrä auttaa ihoasi reagoimaan nopeammin ja paremmin auringon säteisiin, ja sinä voit nauttia tummemman, pidempikestoisemman rusketuksen luomasta kesätunnelmasta säästä riippumatta!

Miten tuotetta käytetään?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi nauti päivittäin kaksi kapselia, mieluiten ennen aterioita. Lisätäksesi rusketuksen määrää mahdollisimman paljon, jatka tuotteen käyttöä vielä kaksi päivää auringon ultraviolettisäteilylle altistumisen jälkeen.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Tutustu ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä ja varmista, ettet ole allerginen jollekin tuotteen ainesosista. Älä ylitä suositeltua annostusta.

Mitkä ovat Proto-col Boostin ainesosat?

  • Pantoteenihappo, 10 mg – elintärkeä hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen aineenvaihdunnalle.
  • Foolihappo, 200 mikrog – punasolujen tuotannossa ja anemian ehkäisyssä tarvittava aine.
  • Sinkki, 1,25 mg – tehokas antioksidantti, joka ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä ja kiihdyttää ihon toipumista vaurioitumisen jälkeen.

Miten tilaan Proto-col Boostia?

Proto-col Boostin tilaaminen ShytoBuysta on erittäin helppoa. Tarjomme monia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Klikkaa “Lisää ostoskoriin” ja nauti uskomattomasta rusketuksesta ympäri vuoden!