Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Prosolution Pills

Luonnollinen mieskunnon kohentaja

Yhteenveto

Prosolution Pills sisältää ainutlaatuisen sekoituksen uutteita, jotka ovat suunniteltu lisäämään mieskuntoa. Tuote on ollut ykkösvalinta tuhansien miesten keskuudessa jo yli vuosikymmenen ajan maailmalla. Uudistetun koostumuksen ansiosta, Prosolution Pills auttaa todellakin viemään miehisen suorituskyvyn täysin uudelle tasolle ja lisäksi se tarjoilee miehille energiaa sekä itsevarmuutta, jota he etsivät.

  • Optimoitu miehiseen suorituskykyyn
  • Markkinoiden luotetuin tuote vuosikymmenen ajan
  • Uusi ja parannettu EU-koostumus
  • Vain 2 kapselia päivässä
  • Sisältää Panax Ginsengiä, Macaa ja L-Arginiinia
  • Sopii kasvissyöjille

Brittiläisen Sex Survey -tutkimuksen mukaan monet miehet kokevat heidän makuuhuoneessa tapahtuvan suorituksen kyseenalaiseksi. Miehistä 42 % on kertonut kokeneensa vaikeuksia miehisessä suorituskyvyssä erityisesti makuuhuoneessa. Tämän seurauksena useat miehet etsivät luotetuilta tuotemerkeiltä luonnollista apua miehisen kunnon kohentamiseen. Luonnolliset ja puhtaat ainesosat ovat ehdottomasti suosituimmat valinnat.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Avain miehiseen suorituskykyyn

Vällyjen välissä tapahtuva toiminta ja suorituskyky on monille miehille iso kysymys. Suorituskykyyn vaikuttavat useat tekijät kuten esimerkiksi stressi tai uusi kumppani, epäterveelliset elämäntavat ja tupakointi. Nämä kaikki ovat rajoittavia tekijöitä ja saavat miehen tuntemaan itsensä riittämättömäksi, ja ettei hänen koko potentiaalinsa ole käytössä. On kuitenkin olemassa useita tapoja, joiden avulla miehet voivat lisätä itseluottamustaan, suorituskykyään ja halua; yksinkertaisesti muuttamalla elämäntyyliä terveellisemmäksi. Heille, jotka tuntevat, että voisivat hankkia jopa lisäboostia, on heille myös olemassa ravintolisiä. Miehisen suorituskyvyn kohentamiseen on olemassa lukemattomia synteettisiä pillereitä, jotka saattavat silti johtaa noloihin tilanteisiin sekä kalliisiin ja ei-toivottuihin sivuvaikutuksiin. Tästä syystä monet miehet suosivat käytössään luonnonmukaisia ravintolisiä yrteistä, joita he voivat käyttää niin pitkän tai lyhyen aikaa tahansa kuin haluavat.

Prosolution Pills -kapselit

Prosolution Pills on ollut mieskuntoa kohentavissa tuotteissa johtavassa asemassa yli vuosikymmenen kestäneen erikoistumisen ja omistautumisen vuoksi. Tuote on tuhansien miesten mielestä ykkösvalinta ja he palaavat yhä uudelleen asiakkaaksi sekä tietysti rummuttavat omia suosituksiaan tuotteesta. Heillä on vuosien kokemus mieskuntoa parantavissa tuotteissa ja he ovat nähneet kuinka mieskuntoa lisäävien tuotteiden markkinat ovat vuosien saatossa kehittyneet. Tästä syystä Prosolution Pills sisältää täysin uudenlaisen, parannellun koostumuksen tehden siitä entistäkin paremman. Prosolution Pills koostuu sekoituksesta suosittuja ja luotettuja ainesosia kuten Panax Ginsengiä, L-Arginiinia ja Macaa. Kapseleissa yhdistyy lukuinen joukko myös muita hyödyllisiä ja luonnollisia ainesosia niiden tiettyjen ominaisuuksien vuoksi, jotka viimeistelevät tuotteen. Suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin. Prosolution Pills on yksinkertainen ja helppo tapa miehille, jotka haluavat lisätä heidän itsevarmuutta, energiaa ja suorituskykyä makuuhuoneen puolella.

Prosolution Pills - pääasialliset ainesosat

Kuva Korealainen Panax Ginseng-juuri
Korealainen Panax Ginseng-juuri
Yleisesti käytetty ainesosa mieskuntoa kohentavissa ravintolisissä. Panax Ginseng-juuresta on tullut hyvin suosittu luonnollinen ainesosa. Hiljattain tehdyn tutkimuksen perusteella Ginsengin on todettu luonnollisesti lisäävän ja kohentavan mieskuntoa sekä samalla tukien miehen terveellisiä mieshormonitasoja. Saadaksesi lisätietoja, klikkaa tästä.
Kuva L-Arginiini
L-Arginiini (tunnetaan L-Arginiini HCl)
L-arginiini aminohappo muuttuu elimistön sisällä typpioksidiksi (Nitric Oxide (NO). Typpioksidi on elimistölle erittäin hyödyllinen, sillä sen tiedetään auttavan ja edistävän solujen keskinäistä kommunikointia. Typpioksidia on tutkittu paljon ja laajasti ja erityisesti sen kykyä auttaa saamaan lisää keskittymiskykyä sekä kuinka se tukee fyysistä aktiivisuutta. Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.
Kuva Maca
Maca
Tunnetaan myös nimellä Lepidium Meyenii. Macaa on alun perin tuotu Andien vuoristosta. Tutkimukset osoittava Macan lisäävän erityisesti miehistä halua. Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.
Kuva Butea Superba-juuri
Butea Superba-juuri
Kasvaa viiniköynnöksissä villinä Thaimaassa, Vietnamissa, ja Intiassa. Butea Superba on ollut yleisesti käytetty komponentti perinteisissä thaimaalaisissa hoidoissa. Lisäksi Butea Superba-juurta on tutkittu paljon sen historiallisen käytön vuoksi ja sen tiedetään edistävän niin viriiliyttä kuin kohentavan mieskuntoa. Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.
Kuva Fenugreek-siemenuute
Fenugreek-siemenuute 50%, tanniininen
Ayurvedinen nimi Methi. Fenugreek-siemenuute on ollut suosittu jo vuosisatojen ajan sen luonnollisten ja hyvien ominaisuuksiensa vuoksi. Fenugreek-siemenuutetta on tutkittu viime aikoina paljon ja sen tiedetään edistävän viriiliyttä sekä kohentavan mieskuntoa. Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.

Täydellinen ainesosaluettelo:
Prosolution Pills sisältää: L-Arginiinia (tunnettu L-Arginiini HCI), Fenugreek-siemenuute 50% Saponiini, Macajuuri, Pyhä Basilika-uute 10:1, Reishi-sieni (hedelmä), Amla-marjauute 40% SE - Tanniinit, Bladderwrack Root Ext. (Rakkolevä-juuriuute) 0.2% SE - iodiini, Korealainen Panax Ginseng-juuri, Butea Superba-juuri, Curculigo Roots (Kärsäliljan juuri) (Musli), Cordyceps Sinensis-sieniuute 7% SE, Momordica-hedelmä, Dikalsiumfosfaatti, Selluloosa, Croscarmellose Sodium (kroskarmelloosinatrium), Steariinihappo, Piidioksidi, Magnesium Stearate (magnesiumstrearaatti), HPMC, Titaanioksidi.

Suositeltu käyttö

Käyttö: vain kaksi kapselia päivittäin mielellään ruokailun yhteydessä. Suosittelemme otettavaksi 1 kapselin lounaan yhteydessä ja 1 päivällisen yhteydessä. Koska ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista, ei tuotteen käytöllä tiedetä olevan haittavaikutuksia. Älä ylitä 4 kapselin määrää vuorokauden aikana, ja kuten aina uusia ravintolisiä käytettäessä, suosittelemme lukemaan huolellisesti ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

70.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvä vaihtoehto jos haluaa välttää lääkärikäynnin.

T Timppa
Verified Purchase

Hyvä tuote tilapäiseen impotenssiin

P Patrik
Verified Purchase

Ravintolisä antoi kivasti lisävarmuutta petipuuuhiin.

K Kim

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä