Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Profollica Nutritional Supplement Tablettia 60 Tablettia | Hiustenlähtöä ehkäisevä ravintolisä

49.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Inhottavatko kaljuuntumisen merkit sinua aina vain enemmän? Siinä tapauksessa ihastut varmasti tähän ravintolisään. Profollican ravintolisä on osa Profollica-systeemiä, joka on suunniteltu erityisesti kaljuuntumisesta kärsiville miehille. Vaiva tunnetaan yleisesti ns. miestyyppisenä kaljuuntumisena. Tämä ravintolisä hiuksille taistelee kaljuuntuvien miesten ykkösvihollista, DHT-hormonia (dihydrotestosteroni), vastaan ja se sopii vaivattomasti jokaiseen elämäntyyliin.

  • Voi hidastaa, pysäyttää ja jopa muuttaa miestyyppisen kaljuuntumisen suuntaa
  • Tiedetään vähentävän kehon DHT:n tuotantoa
  • Taistelee hiustenlähtöä vastaan huomaamattomasti sisältäpäin
  • Auttaa ylläpitämään hiusten taipuisuutta ja kiiltoa
  • Vahvistaa elimistöä tärkeillä aminohapoilla, proteiineilla ja ravintoaineilla
  • Kaksi helposti nieltävää kapselia päivässä riittää

Tee hiuksista vahvemmat, terveemmät ja paksumman näköiset. Profollica-ravintolisä hiuksille tarjoaa hiusten tarvitsemia ravinteita. Se on tärkeä osa Profollica-systeemiä, ja ravintolisän käyttö on eräs helpoimmista ja kätevimmistä tavoista nujertaa hiusten oheneminen, saada takaisin itseluottamus ja kohentaa ulkonäköä.

Lue lisää

Mikä se on?

Tämä ravintolisä hiuksille on innovatiivinen tuote miesten kaljuuntumiseen. Tuote on osa Profollica-systeemiä, jonka osat yhdessä tarjoavat vahvan voimakeinon miestyyppisen kaljuuntumisen kukistamiseen sekä sisältäpäin (ravintolisä) että ulkoapäin (shampoo ja hiusseerumi). Jokainen näistä tuotteista sopii helposti osaksi jopa kiireisimpiä elämäntyylejä ja on helppo tapa terveempien hiusten saavuttamiseen. Miestyyppisestä kaljuuntumisesta kärsii maailmanlaajuisesti miljoonia miehiä. Tämän ravintolisän luojat haluavat vähentää vaivasta kärsivien miesten määrää tarjoamalla hiuksille niiden paljon tarvitsemia ravintoaineita ja proteiineja suoraan hiusten juureen.

Miten tuote toimii?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme ottamaan yhden tabletin kaksi kertaa päivässä ruokailun yhteydessä. Jokainen purkki riittää siten noin kuukaudeksi.

Profollica on ravintolisä miesten kaljuuntumiseen, ja sen säännöllinen käyttö edesauttaa ravintoaineiden kulkeutumista hiusten ohenemisen kannalta tärkeille alueille. Ravintolisällä on havaittu olevan DHT-hormonia vähentävä vaikutus, minkä edelleen uskotaan vaikuttavan positiivisesti päänahan talintuotantoon. Talintuotannon häiriö on yksi terveiden hiusten kasvua haittaavista tekijöistä. Yhdessä muiden Profollica-systeemin osien kanssa tämä ravintolisä taistelee luodakseen ihanteelliset olosuhteet päänahassa terveiden, vahvojen hiusten kasvulle.

Milloin tulokset näkyvät?

Monet käyttäjät ovat kertoneet saaneensa hyötyä tuotteesta jo 60 päivän säännöllisen käytön jälkeen. Kyse on kuitenkin luonnollisesta ravintolisästä, joten saavutetut tulokset voivat vaihdella yksilökohtaisesti.

Yhdistäessäsi tämän miesten kaljuuntumiseen tarkoitetun ravintolisän muihin Profollica-systeemin tuotteisiin, esimerkiksi shampooseen, saavutat todennäköisesti tuloksia nopeammin. Stimuloidaksesi hiustesi kasvua vielä lisää juo paljon vettä ja syö hiusten hyvinvointia edistäviä ruokia, kuten rasvaista kalaa, saksanpähkinöitä ja mustikoita. Muista, että toimitamme tuotteet huomaamattomasti pakattuina.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Profollica on ravintolisä hiuksille eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos olet epävarma tuotteen ainesosien sopivuudesta sinulle tai jos olet niille allerginen, ota yhteys lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Käytä tuotetta aina ohjeen mukaisesti, jotta voit nauttia sen hyödyistä mahdollisimman nopeasti.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (100% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Hyvä palvelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi