• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Profollica hiusseerumi on tuote hiustenlähtöön miehille, ja se auttaa hiuksia kasvamaan terveemmän ja vahvemman näköiseksi. Haluatko kokeilla vielä jotain edistääksesi hiustesi kasvua? Tämä luonnollinen, huomaamaton ja nopeavaikutteinen hiusseerumi voi olla kaipaamasi tuote.

 • Mullistava koostumus hiustenlähtöön miehille
 • Luonnollinen hiusseerumi tarjoaa tärkeitä ravinteita hiusten juurille
 • Sopii henkilöille, jotka haluavat saavuttaa vahvemmat ja terveemmät hiukset
 • Käytä tuotetta kerran päivässä, käyttö vie vain muutaman minuutin
 • Miellyttävä geelimäinen koostumus

Profollica hiusseerumi on yksi kolmesta Profollica-tuotteesta, jotka toimivat yhdessä terveempien hiusten saavuttamiseksi. Jos sinä monien muiden tavoin koet hiustenlähdön ja kaljuuntumiseen ikävänä tai huolestuttavana asiana, toimi jo tänään!

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetaarinen

Mikä Profollica hiusseerumi on?

Profollica hiusseerumi on tuote hiustenlähtöön miehille. Sen nestemäinen koostumus imeytyy helposti hiuspohjaan, jossa sitä eniten tarvitaan. Profollica hiusseerumi tukee Profollican shampoon tuuheuttavaa vaikutusta ja auttaa hiusten kasvua. Monet ihmiset viettävät kiireistä elämää eikä heillä ole montaa tuntia aikaa käytettäväksi hiustenhoitoon päivittäin. Tämän tuotteen käyttö vie vain kaksi minuuttia, ja se imeytyy tehokkaasti hiuspohjaan. Hiusseerumi sisältää ravintoaineita ja mineraaleja, jotka tekevät hiuksistasi paksumman, terveemmän ja runsaamman näköiset.

Tämä yksinkertainen, mutta tärkeä Profollica-systeemin osa ei vain elvytä hiuksiasi, se myös pitää loitolla hiustenlähtöä aiheuttavan DHT-hormonin. DHT:n synnyn aiheuttaa mieshormoni testosteroni, ja DHT-tasojen noustessa normaali hiustenkasvu voi häiriintyä. Tämä aiheuttaa hiusten ohenemista, joka usein etenee kaljuuntumiseen saakka.

Miten tuote toimii?

Profollican seerumi on apu hiustenlähtöön miehille. Hiero tuotetta päänahkaan shampoon jälkeen, ja anna tuotteen vaikuttaa vähintään neljä tuntia. Profollica hiusseerumin hellävarainen koostumus ei jätä hiuksiasi rasvaisiksi, joten kukaan ei tiedä sinun käyttävän sitä. Tuotetta suositellaan käytettäväksi Profollica Hair Stimulator -shampoon jälkeen, jotta päänahka on puhdas ja hiusseerumi pääsee imeytymään suoraan hiusten juuriin.

Milloin tulokset näkyvät?

Profollica auttaa hiusten kasvua. Käyttäessäsi Profollica hiusseerumia säännöllisesti hiuksesi vahvistuvat yleensä jo ensimmäisen kuukauden jälkeen. On tärkeää, että nopean ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytät Profollica hiusseerumia yhdessä shampoon ja päivittäin nautittavan ravintolisän kanssa. Kun kyse on luonnollisesta tuotteesta, tulosten näkyminen voi vaihdella käyttäjästä toiseen. Lisäksi tuloksiin vaikuttaa myös hiustenlähdön aste hoidon alussa.

Turvallinen käyttää

Profollica hiusseerumi on laajasti testattu eikä sillä ole tähän päivään mennessä havaittu olevan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Jos olet edelleen epävarma tuotteen sopivuudesta, voit ottaa yhteyden asiakaspalveluumme. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi käytä aina tuotetta säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Liian tehokasta.

  m mika small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tuntuu tehoavan...

  K Kalle small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.