• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Heille jotka eivät halua käyttää pillereitä tai tabletteja, mutta etsivät silti luonnollista lisätehoa suorituskykyyn, PROenhance ™ laastari on täydellinen lisäravintovalmiste. Tuote on valmistettu 6 tunnetuimmasta aktiivisesta ainesosasta joiden tiedetään lisäävän miehistä suorituskykyä. Näiden laastareiden ainutlaatuinen sisältö sekä ainesosien imeytymiseen suunniteltu kehittynyt jakelusysteemi yhdessä tekevät tästä tuotteesta ainutlaatuisen.

 • 6 aktiivisen ainesosan täsmällinen yhdistelmä
 • Huomaamaton ja mukava laastari iholle
 • Iho-ystävällinen ja hypoallergeeninen
 • Kestävä ja vedenpitävä
 • Nopea ja helppo kiinnittää
 • Ei keinotekoisia väriaineita tai lisäaineita

Kiitokset laastarin jakelusysteemin, PROenhance ™ Laastarit ovat suunniteltu mukavaan ja laadukkaaseen käyttöön. Joskus useiden tablettien ottaminen voi olla ärsyttävää; laastarin vaihdat aina 3 päivän välein ja olet valmis menoon. Lisäksi laastari on turvallinen iholle ja se pysyy kiinni niin kauan kuin on tarvetta. Tämä tarkoittaa, että voit huoletta harrastaa ja käydä suihkussa päivän aikana ilman, että sinun tarvitsee edes ajatella laastarin olemassaoloa.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetaarinen

Laastarin teknologia

Alunperin kehitetty ja hyväksytty jo vuonna 1979 harjoittelusta johtuvaan kipuun. Iholla kiinnitettävän laastarin jakelumekanismin avulla tarvittavat aineet saadaan imeytymään ihoon tehokkaasti, ja kehitys on edelleen jatkunut menestyksekkäänä. Laastarin tarkoitus on olla vaihtoehtoinen tapa tableteille, joka tarjoaa keholle sen tarvitsemia ravintoaineita. Kapseleita otettaessa, ainesosien täytyy ensin kulkea ruuansulatusjärjestelmän kautta, joka ei pelkästään tarkoita, että aikaa kuluu enemmän vaan myös mahdollinen teho menetetään matkan varrella.

Laastaria käytettäessä, ainesosat imeytyvät hitaasti ja toistuvasti ja tämän seurauksena ainesosat matkaavan juuri sinne minne niiden kuuluukin. Tästä syystä laastari on suosittu, sillä ravintoaineet imeytyvät suoraan kehoon oikeana annoksena eikä vain kerta-annoksena, kuten kapseleita käytettäessä. Laastarin toinen hyöty on sen käyttömukavuus; laastari täytyy vaihtaa yleensä muutaman päivän välein verraten, että kapseleita tulee yleensä ottaa muutaman kerran päivässä. Lisäksi laastari on valmistettu aktiivisista ainesosista eikä näin ollen sisällä esimerkiksi kapselin kuorta tai muita lisäaineita.

Käyttö

PROenhance™ on helppokäyttöinen lisäravintovalmiste eikä sen käyttöön liity ylimääräistä sähellystä. Käyttääksesi, puhdista ja kuivaa alue iholta, johon haluat kiinnittää laastarin. Ota yksi laastari, irroita kiinnityskohtaa suojaava tarra ja kiinnitä laastari ihoon painamalla sitä intensiivisesti. Laastarin voin antaa olla iholla 72 tuntia (3 päivää) ennen sen poistamista ja uuden laastarin kiinnittämistä. Huomioithan, että uusi laastari tulee kiinnittää iholle eri kohtaan kuin aikaisempi. Parempien tulosten saavuttamiseksi, laastaria suositellaan käytettäväksi säännöllisesti. Älä kuitenkaan ylitä enemmän kuin yhden laastarin käyttämistä per päivä.

Kun kiinnität laastaria, huomioi valita aina uusi paikka ja antaa vanhalle kohdalle muutaman viikon levähdystauon ennen uuden laastarin kiinnitystä samaan kohtaan. Kuten muidenkin ravintolisien kohdalla, saavutat parhaat tulokset käyttämällä laastaria suositellun 3 kuukauden ajan.

Aktiiviset ainesosat

Aasialainen Ginseng-juuri
Aasialainen Ginseng-juuri
Kasvaa Itä-Aasian pohjoisissa osissa. Aasian Ginseng (tunnettu myös nimellä Panax, Korean Ginseng tai True Ginseng) on saavuttanut suosion miehistä viriiliyttä lisäävissä ravintolisissä. Lisäksi ainesosaa on tutkittu sen halua lisäävien ominaisuuksien vuoksi, suorituskyvyn ylläpitämiseksi ja ainesosan yhteyttä testosteronitasoihin. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.
image of Damiana Leaf
Damiana Leaf
Luonnonvarainen Meksikossa, Keski-Amerikassa ja Länsi-Intiassa. Damianan lehti on ollut käytössä jo mayaintiaanien ajoista lähtien, jolloin sitä uutettiin teehen auttamaan halukkuuden lisäämisessä. Historiansa vuoksi, lehti tunnetaan myös nimellä Turnera Aphrodisiaca, ja äskettäin tehdyt tutkimukset osoittavat sillä olevan yhteyttä lisäämään myös miehen suorituskykyä. Lue lisää tästä.
Gotu Kola
Gotu Kola
Tunnetaan nimellä Centella Asiatica. Gotu Kola on tunnettu erityisesti Ayurvedasta ja perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä lisäämään kehon ja aivojen energiaa. On myös tehty tutkimuksia, jossa tarkastellaan Gotu Kolan ja kehon mikroverenkierron välistä suhdetta, jonka taas tiedetään olevan suuressa roolissa suorituskyvyn aikana. Lukeaksesi lisää, klikkaa tästä tai tästä.
Mentoli
Mentoli
Orgaaninen yhdiste, jota saadaan mintusta, piparmintusta sekä muista minttuöljyistä. Mentoli tunnetaan sen voimakkaasta tuoksusta ja viilentävästä ominaisuudesta. Koska se on turvallinen käyttää iholla, sitä käytetään muun muassa huulirasvoissa ja after shave-voiteissa. Iholle kiinnitettävissä laastareissa mentolia on käytetty supistavana ainesosana, jonka vuoksi ainesosat imeytyvät paremmin ihon läpi kehoon.
Saw Palmetto
Saw Palmetto
Yleisesti tunnettu nimellä Serenoa Repens, Saw Palmetto, on on Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva palmu. Samantyyppinen kuin Ginseng, ja on hiljattain saavuttanut suuren suosion luonnollisena miesten viriiliyttä lisäävänä ainesosana miehekkyyttä boostaavissa ravintolisissä. Lisäksi monet tutkimukset osoittavat, että Saw Palmetto on yhteydessä miesten terveyteen. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.
Fo-Ti-juuri
Fo-Ti-juuri
Tunnetaan yleisesti nimellä Chinese Knotweed tai tieteessä Polygonum Multiflorum, Fo-Ti. Fo-Ti kasvaa tyypillisesti Kiinassa, Taiwanissa ja Japanissa. Historiassa, siitä tehtyä pulveria on käytetty elvyttävänä ja vahvuutta lisäävänä ainesosana. Nykyisin kasvia käytetään avainainesosana iholle levitettävissä voiteissa, sillä sen sanotaan olevan hyödyllinen iholle.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aasian Ginseng (Juuri), Damiana (Lehti), Fo-Ti (Root Tuber), Gotu Kola (Pähkinä), Saw Palmetto (Marja), Mentoli.

Turvallinen laastari

PROenhance ™ Laastarit ovat valmistettu 6 eri luonnollisesta ainesosasta, eikä laastarit sisällä kemikaaleja, joten ne ovat turvallisia käyttää. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, suosittelemme tarkistamaan täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Mikäli olet epävarma laastareiden käytöstä muiden lääkkeiden kanssa, konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä. Tämä luonnollinen laastari suorituskyvyn lisäämiseen ei ole lääkinnällinen tuote. Tuote ei sovellu alle 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.