Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Prelox Tablettia

60 Tablettia | Ravintolisä mieskunnon kohentamiseen
43.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Prelox on Pharma Nord yrityksen patentoitu tuote, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu erektiohäiriön itsehoito keinona. Tehokkaan lisäravinteen ominaisuuksien on kliinisesti todistettu vaikuttavan suurempaan, vahvempaan ja kestävämpään erektioon. Erektiovaikeudet ovat yleinen ongelma ja näillä kapseleilla voidaan saada tehokkaasti nopeita tuloksia, vain muutaman viikon käytön jälkeen.

 • Ravintolisä mahdollistaa kestävämmän ja voimakkaamman erektion
 • Vaikutus perustuu lisättyyn määrään typpioksidia, joka auttaa saavuttamaan voimakkaan erektion
 • Voi lisätä seksuaalista halukkuutta
 • Tehokkuutta on kliinisesti tutkittu
 • Tuloksia voi huomata jo parissa viikossa
 • Huomaamaton ja helppokäyttöinen
 • Saatavilla ilman reseptiä, myös multipakkauksissa
 • Hienovarainen toimitus, jolloin ongelma ei tule muiden tietoon
 • Voi vaikuttaa siemennesteen määrään positiivisesti

Erektiohäiriö on yleinen ongelma, josta yli 10 % miehistä kärsii jossain vaiheessa elämäänsä ja väliaikaisia impotenssivaivoja kokee vielä useammat. Tuhannet miehet ovat löytäneet avun Prelox kapseleista luonnollisella tavalla. Varsinkin jos ongelmana on lievä erektiohäiriö, luontaistuotteet tuovat turvallisen ja huomaamattoman avun.

Lue lisää

Mikä on Prelox?

Yli 40 vuoden ikäisillä miehillä erektiovaikeudet lisääntyvät huomattavasti ja ovat yleisimpiä syitä seksuaalisille ongelmille. Jotkut tutkimukset ovat tulleet siihen tulokseen, että jopa 52 % yli 40 vuoden ikäisistä miehistä kokee erektio ongelmia, minkä taustalla voi olla heikentynyt verenkierto, sairaus, stressi, muutokset ruokavaliossa, tai useat muut syyt. Esimerkiksi kun otetaan säännöllisesti verenpainelääke, impotenssi voi yllättää.

Oli syy mikä tahansa, voidaan hoitaa erektiohäiriö itsehoito keinoilla. Pharma Nord erektiohäiriö luontaistuotteet tarjoamat Prelox kapselit ovat tehokas ja luonnollinen tapa vahvistaa erektiota ja lisätä sen kestävyyttä. Se tarjoaa luonnollisen reitin auttaa elimistö saavuttamaan nopeasti kestävämmän ja voimakkaamman erektion ja näin voidaan hoitaa erektiohäiriö itsehoito keinoin. Näitä kapseleita tarvitaan vain päivittäin 2 – 4 kappaletta ja muutamassa viikossa useat miehet ovat kokeneet muutoksia erektiossa positiiviseen suuntaan.

Voiko luonnolliset potennsikapselit todella auttaa minua?

Erektiovaikeudet ja erektiohäiriön hoito on joskus haastavaa, sekä hiukan epämieluisaa. Lääkärille ei vaivan kanssa haluta aina lähteä ja vahvat erektiolääkkeet ovat saatavilla vain reseptillä. Jos halutaan kokeilla hoitaa erektiohäiriö itsehoito menetelmillä turvallisesti, on se hyvä vaihtoehto. Se on patentoitu, kahden voimakkaan ainesosan yhdistelmä, jonka teho perustuu luonnollisiin aineisiin. Prelox on kliinisesti tutkittu ja se on todistettavasti lisännyt miehen suorituskykyä saavuttaa ja ylläpitää erektio.

Impotenssin hoito kannattaa aloittaa varhaisessa vaiheessa ja näin ennaltaehkäisevät erektiohäiriö luontaistuotteet pääsevät vaikuttamaan ajoissa. Joskus ongelmat voivat myös kadota ajan kanssa, eikä niiden alkamista voida ennustaa. Mikäli erektiovaikeudet ovat säännöllinen ongelma, kannattaa hoito aloittaa välittömästi. Prelox on luonnollinen ja nopeavaikutteinen tapa nostaa seksuaalista suorituskykyä ja lisätä seksuaalista halukkuutta, sekä intohimoa. Sen sisältämät luonnolliset aineet edistävät peniksen tervettä verenkiertoa, mikä onkin yleisimpiä syitä erektio ongelmille. Suorituksen lisäksi Prelox voi lisätä myös siemennesteen määrää ja terveiden, liikkuvien, normaalirakenteisten siittiöiden osuutta.

Tarvitsenko reseptin ostaessani näitä kapseleita?

Erektiovaikeudet ja erektiohäiriön hoito vaatii useissa tapauksissa lääkitystä, mutta onneksi tähän on useita vaihtoehtoja. Lääkäriltä voidaan saada erektiolääkkeet vaivaan ja tämä onkin yksi vaihtoehto, mutta valitettavasti vahvat kemialliset aineet voivat aiheuttaa sivuoireita, eivätkä aina käy yhteen muun lääkityksen kanssa. Pharma Nord erektiohäiriö luontaistuotteet ovat täysin luonnollisia, eli sivuoireista ei tarvitse huolehtia, jolloin lääkkeen käyttämine on turvallista. Kliinisesti tutkittu Prelox on hyvä tapa hallita, tai taltuttaa, erektiohäiriö itsehoito keinoilla, ilman minkäänlaisia synteettisiä aineita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kapseleiden hankkimiseen ei tarvita lääkärin määräämää reseptiä ja impotenssin hoito voidaan aloittaa heti halutessa. Näin vaiva pysyy vain omassa tiedossa ja vaikutuksia voidaan nähdä muutaman viikon kuluttua.

Minkä kokoinen pakkaus minun tulisi valita?

Kun aloitetaan impotenssin hoito, ei haluta vitkastella turhan pitkään, vaan halutaan sellaiset erektiolääkkeet, jotka tarjoavat tuloksia nopeasti. Pharma Nord yrityksen erektiohäiriö luontaistuotteet on kliinisesti testattu ja maailmanlaajuisesti tunnettuja, eli tuhannet miehet ovat löytäneet niistä avun. Luonnollinen ravintolisä onkin hyvä tapa aloittaa hoitamaan erektiohäiriö itsehoito keinoin ja mikä parasta, tuloksia saadaan sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä. Jo muutamassa viikossa erektiohäiriön hoito voi alkaa tehoamaan, ja mitä pidempään tuotetta käytetään sitä enemmän pääsevät vaikuttamaan luontaistuotteet erektio ongelmaan. Tämän takia kannattaakin antaa Prelox kapseleille hiukan enemmän aikaa vaikuttaa, vaikka kehitystä olisikin jo 2 viikossa.

Mitkä ovat sen aktiiviset ainesosat

Pharma Nord erektiohäiriö luontaistuotteet ovat tuoneet avun tuhansille miehille Prelox kapseleiden muodossa. Sen sisältämät luontaistuotteet erektio vaivojen hoitamiseen on valittu laadun sekä tehokkuuden perusteella ja aktiivisista aineista tärkeimmät ovat:

Typpioksidilla on erittäin tärkeä rooli verisuonien laajentamisessa ja terveellä verenkierrolla onkin merkittävä vaikutus seksuaaliseen suorituskykyyn. Prelox erektiolääkkeet sisältävät rekisteröityä tavaramerkkiä, Pycnogenolia, mikä on männyn kuoresta saatava uute. Sen on pystytty lisäämään typpioksidin tuotantoa, mikä tarkoittaa että impotenssin hoito on helpompaa, varsinkin jos ongelmat ovat verenkierrossa.

L-arginiini - Kapseleissa vaikuttaa myös L-arginiini, mikä saa yhteistyössä Pycnogenolin kanssa aikaan kasvaneen typpioksidin tuotannon. Niiden vaikutukset tukevat toisiaan, jolloin erektiohäiriön hoito on tehokkaampaa ja verenkierto paranee paremmin kuin vain yhden aineen avulla. Verenkierron lisääntyminen parantaa sekä suorituskykyä, että voi auttaa nostamaan halukkuutta.

Huom: Tuote soveltuu myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

PRELOX ® - Kliinisten tutkimusten tuloksia

Prelox erektiohäiriö itsehoito keinona on tutkittu aihe ja alla onkin kokoelma erilaisista tutkimuksista, jossa impotenssin hoito on onnistunut.

 • 40 miestäjotka kärsivät heikentyneestä erektiokyvystä
 • Tulokset: Ensimmäisen kuukauden hoitojakso L-Arginiinia yksistään toi tuloksia 5 prosentille tutkimukseen osallistuneista. Seuraavan kuukauden ajan miehet ottivat L-Arginiinin lisäksi Pycnogenoli® Prelox-sekoitus, jonka jälkeen 80% miehistä koki erektiokykynsä palanneen

Auttaa parantamaan seksuaalista nautintoa ja staminaa

 • Otos: 50 miestä, joilla keskivaikea erektiohäiriö
 • Miehet jaettiin kahteen ryhmään A ja B. Ensimmäisen kuukauden ajan B-ryhmä sai tietämättään Preloxia, ja A-ryhmälle annettiin samannäköistä lumelääkettä. Tätä seurasi kuukauden taukojakso, jolloin hoidot lopetettiin. Tämän jälkeen hoidot toistettiin toisin päin.
 • Tulokset: Preloxia ottavalla ryhmällä erektion laatu kasvoi huomattavasti. Lopettaessaan hoidon, erektio huononi. Samat tulokset oli nähtävissä myös toisella ryhmällä päinvastaisessa tutkimuksessa.

Tämä ravintilisä antaa pitkäaikaisen ratkaisun

 • Otos: 110 miestä, joilla kohtalaisesti heikentynyt erektio
 • Tutkimustulokset osoittivat, että Prelox ei tuota habituaatio- eli tottumisvaikutusta, joten sen tuomat tulokset eivät laske 3 kuukauden käytön jälkeen vaan paranivat entisestään, kun käyttöä jatkettiin.
 • Se tuotti tilastollisesti merkittävää parannusta seksuaalisessa toimintakyvyssä lumelääkkeeseen verrattuna.

Onko Prelox ®-kapseleilla sivuvaikutuksia?

Prelox kapselit tuovat apua erektiohäiriöön luonnollisella tavalla. Se on hyvä tapa aloittaa erektiohäiriön hoito kotona, turvallisesti. Koska toteutetaan erektiohäiriö itsehoito luonnollisilla aineilla, ei allergisia reaktioita juurikaan esiinny. Joskus impotenssin hoito Prelox kapseleilla voi aiheuttaa punoitusta, joka on vaaraton ja katoaa käytön jatkuessa. Jos kapseleita halutaan käyttää muiden lääkkeiden lisäksi, tulee asiaa tiedustella lääkäriltä.

Prelox on 100% luonnontuote, joten sillä ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. Pienellä osalla käyttäjistä saattaa aluksi esiintyä punoitusta , mutta käytön jatkuessa niiden tulisi vähetä. Jos olet parhaillaan lääkityksellä, sinun tulee keskustella oman lääkärisi kanssa ennen kapseleiden käytön aloittamista.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (87.37% pohjautuen 19 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

 • * Ehkä ihan ok tuote. Olen vasta muutaman tabletin ottanut ja sen perusteella huono sanoa mitään.
 • * Tehokas
 • * Olen käyttänyt Preloxia 3 viikkoa eikä ole muuta kuin postitiivista sanottavaa
 • * Loistava *****
 • * Hyvä palvelu. Toivottavasti tuotekin toimii yhtä hyvin
 • * Prelox paransi sekselämämme ja ehkä parisuhteemme.
 • * Ennen näitä kapseleita kestin ehkä 2 minuuttia. Näiden avulla olen kestänyt lähes tunnin
 • * Tuote saapui ajallaan ja hyvässä kunnossa.
 • * Hyvä
 • * Prelox tuo vastinetta rahoille!!!
 • * Hyvä tuote, kun haluaa välttää lääkärillä käynnit ja reseptilääkkeet...
 • * Meillä on ainakin saatu rahoille vastinetta. ;)
 • * Paria muuta merkkiä on tullut kokeiltua... Kyllä Prelox taisi tuoda tulokset nopeiten.
 • * Ostan uudestaankin.
 • * Toimiva tuote. Suosittelen!
 • * Viisi tähteä Preloxille!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi