Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Prelox luontaistuote joka auttaa erektioon

Prelox tarjoaa reseptivapaan ratkaisun terveellisempään ja nautinnollisempaan seksielämään

Miesten erektio-ongelmat vaikuttavat pariskuntien seksielämään kautta maailman. Haasteita voi olla erektion saamisessa, kovuudessa ja sen säilyttämisessä ja nämä ovatkin yleisimpiä syistä miehen seksuaalisen suoriutumiskyvyn heikentymiseen. Kun miljoonat miehet Yhdysvalloissa etsivät ratkaisua heikentyneeseen suorituskykyynsä, vaihtelevat hoitokeinot vaihtoehtoisista keinoista erilaisiin reseptilääkkeisiin ja leikkauksiin, joilla saattaa olla jopa vaarallisia sivuvaikutuksia. Vasta julkaistu tutkimus paljastaa, että Prelox, patentoitu ja yksityisessä omistuksessa oleva ravintolisä, on yksi luonnollinen ratkaisu erektio-ongelmiin. Prelox on sekoitus, joka koostuu Pycnogenolista, ranskalaisen rannikkomännyn kuoresta uutetusta kasviperäisestä antioksidantista, joka on yhdistetty l-arginiinin aspartaattiin, eli aminohappoon. Tämä yhdistelmä on keino, jolla voi parantaa erektion laatua.

Männynkuoresta saatava uute on Preloxin pääainesosa
Pyscnogenoli

Rannikkomännyn kuoresta saatava uute on Preloxin tärkein ainesosa.

Valkoinen jauhe näyte
L-arginiini

On suosittu ainesosa valmisteissa, jotka kohentavat erektiota

Nainen pitelee tutkimusnäytettä
Tutkimukset

Useat tutkimukset ovat kartoittaneet miten Prelox vaikuttaa erektioon

Preloxin vaikutus perustuu typpioksidin tuotannon kasvattamiseen kehossa

Tutkimuksessa, joka julkaistaan tulevassa impotenssin tutkimukseen erikoistuneessa julkaisussa, The International Journal of Impotence Research, huomattiin, että jo yhden päivän käyttö kohentaa erektiohäiriöisten miesten seksuaalista suorituskykyä. Tutkimuksen keskiössä oli rentoutumisen mekanismi valtimoissa ja verisuonissa, mikä on välttämätöntä, jotta verta pakkautuisi penikseen johtaen jäykkään erektioon. Preloxin todettiin aiheuttavan huomattavaa nousua miesten typpioksidin tuotantotasoissa, mikä taas on avainasemassa verisuonten laajentumisen kannalta, jotta veri pääsee virtaamaan tarpeeksi ja pakkautumaan peniksen paisuvaiskudokseen. Tutkimusjakson lopussa kaikki Preloxia syöneet miehet kokivat, että siemensyöksyyn johtava orgasmi, seksuaaliset halut ja yhdynnästä nauttiminen ja yleinen tyytyväisyys olivat kasvaneet uskomattomalla, lähes sadalla prosentilla.

Prelox on patentoitu ja ainutlaatuinen sekoitus kahta verenkiertoa parantavaa elementtiä. Yksi näistä ainesosista on voimakkaita bioflavonoideja sisältävä Pycnogenol. Flavonoidit ovat peräisin kasveista ja auttavat pitämään verisuonet laajentuneina optimaalisen verenkierron säilyttämiseksi. Toinen ainesosa on l-arginiini, joka on monista ruoistakin löytyvä aminohappo. Pycnogenolin ja l-arginiinin yhteisvaikutus on lopulta se, mikä parantaa verenkiertoa genitaalialueella ja tekee erektion saavuttamisesta miehelle helpompaa.

Pycnogenol ja l-arginiini toimivat yhdessä edesauttaen typpioksidin tuotantoa kehossa. Lääketieteen Tohtori Steven Lamm New York Universityn lääketieteen laitokselta sanoo, että typpioksidi on välttämätön kemikaali seksuaalisen kiihottumisen kannalta. Prelox on täydellinen ratkaisu sellaisille miehille, jotka haluavat päästä samaan lopputulokseen kuin muut typpioksidin tuotantoa lisäävien valmisteiden käyttäjät, mutta luonnollisella tavalla.

Prelox tekee ihmeitä: Vertailua Preloxin ja lumelääkkeen välillä

Satunnaistettu kontrollitutkimus, jossa puolet koehenkilöistä söivät lumelääkettä ja toinen puoli Prelox-valmistetta, toteutettiin Bulgariassa, Medical University of Sofiassa. Viisikymmentä potilasta, joilla oli keskivaikea erektiohäiriö nauttivat joko kaksi Prelox-tablettia tai kaksi placebo-tablettia aamuisin ja iltaisin. Miesten erektioiden jäykkyyttä seurattiin käyttäen samaa menetelmää kuin mitä käytetään reseptilääkkeiden kliinisissä tutkimuksissa – päiväkirjaseurannalla, joka sisälsi kyselyn. Tämän lisäksi koehenkilöiltä kerättiin siemennestettä, siittiöitä ja verinäytteitä, jotta päästiin testaamaan typpioksidi- ja testosteronitasoja. Tutkimus rakentui neljän viikon jaksosta, jota seurasi palautumisjakso, jolloin koehenkilöille ei annettu minkäänlaista lääkitystä tai tutkimukseen liittyviä valmisteita. Tämän jälkeen oli toinen neljän viikon tutkimusjakso, jonka jälkeen koehenkilö sai lopullisesti palautua.

Tutkimusjakson lopussa ne koehenkilöt, jotka olivat saaneet Preloxia tutkimuksen aikana, saavuttivat korkeat tulokset tutkimuksen kyselyosuudesta, kun taas lumelääkettä syöneet eivät raportoineet mitään merkittäviä muutoksia tai vaikutuksia tutkimusjakson ajalta. Erektion jäykkyyttä mitattiin asteikolla, jonka maksimi oli 30. Erektion jäykkyys koehenkilöissä, eli 37-vuotiaissa miehissä, oli tutkimusjakson alussa tasolla 14. Koehenkilöt söivät Preloxia kuukauden ajan, jonka jälkeen heidän erektioidensa jäykkyys mitattiin uudestaan ja tulokset olivat nousseet samalla asteikolla 27:än, tasoon, joka on verrattavissa 20-vuotiaan, lähes täysin terveen miehen arvoihin. Samanaikaisesti erektion jäykkyyden ja kestävyyden vahvistuessa, ne koehenkilöt, jotka saivat tutkimuksessa Preloxia, raportoivat yli tuplaantuneen määrän yhdyntöjä tutkimusjakson ajalta. Hoito Preloxin avulla tuotti jyrkän kasvun typpioksidin aktiivisuudessa, johtaen edellä eriteltyihin tuloksiin, kun taas mitään muutoksia ei raportoitu lumelääkettä saaneiden ryhmässä.

“Tämä eurooppalainen tutkimus vahvistaa kokemukseni eräässä kliinisessä tutkimuksessa, jonka suoritin Preloxista kaksi vuotta sitten”, sanoo Lamm. ”Tämä on jo kolmas kliininen tutkimus, joka todistaa, että miehet voivat saavuttaa kaikin puolin paremman, laadukkaamman ja kestävämmän erektion Preloxin avulla. He voivat myös päästä yli ahdistuksistaan, jotka johtuvat seksuaalisen suoriutumiskyvyn heikentymisestä. Näin he saavat vilkkaamman seksielämän, joka on tyydyttävämpää ja nautintoa tuottavampaa.”

Sukupuolisen halun kasvamisessa on positiivisia sivuvaikutuksia

Verinäytteitä analysoitaessa paljastui, että Preloxia säännöllisesti nauttivan miehen testosteronitasot myös nousivat. Tämä ei tosin ole suora vaikutus vain Preloxin syömisestä, mutta testosteronitason nouseminen on tyypillistä miehillä, joiden seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy. Artikkelissa kuvatun tutkimuksen koehenkilöt raportoivat dramaattisen lisäyksen aamuisten erektioiden tiheyteen ja voimakkuuteen. Tämän lisäksi koehenkilöiden kumppanit huomasivat koehenkilöissä kohonneen kiinnostuksen seksiä kohtaan raportoivat myös paremmasta kestävyydestä ja seksuaalisesta suoriutumiskyvystä.

Aikaisemmat Yhdysvalloissa ja Euroopassa suoritetut tutkimukset ovat jo kolmeen otteeseen todistaneet tieteellisesti Preloxin olevan tehokas parantamaan ja edesauttamaan seksuaalista suoriutumiskykyä. Näissä tutkimuksissa melkein 85 prosenttia Preloxia käyttäneistä sanoivat, että se paransi heidän erektioidensa jäykkyyttä ja enemmän kuin 70 prosenttia Preloxia käyttäneistä sanoi, että erektion saavuttaminen ja säilyttäminen oli helpompaa. New York Universityn lääketieteen laitoksen tutkimuksessa yli 80 prosenttia

raportoivat, että Prelox oli tehokas keino parantamaan heidän mielenkiintoaan ja kykyään seksuaalista toimintaa kohtaan.

Prelox on erittäin turvallinen ja helppo käyttää. Ota kaksi tablettia kahdesti päivässä kahden viikon ajan, jonka jälkeen yhdestä kahteen tablettia ylläpitämään ja säilyttämään koetut parannukset nautinnossa ja suorituskyvyssä.

Lue myös nämä