Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Powerbrasion System Kasvojenhoitolaite - Mikrohieronta kasvoille

Tuotemerkki Skin Doctors

89.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Saavuta nuorekas ja hehkuva iho kotona käytettävällä kasvohoitolaitteella. Skin Doctors Powerbrasionin ihon pintaa muokkaava menetelmä yhdistää sekä mikrohionnan että kemiallisen kuorinnan.
  • Parantaa ihon sävyä ja rakennetta jopa 10 päivässä
  • Raikkaampi, sileämpi ja hehkuvampi iho
  • Alfa- ja betahydroksi uudistaa ihoa 24 tunnissa
  • Tulokset nähtävissä nopeasti

Laitteen käyttämä yhdistelmä mikrohiontaa ja gamma hydroksi-kuorintaa tarjoaa nopeita tuloksia, jättäen ihosi sileäksi ja raikkaaksi. Skin Doctors PowerBrasion vähentää sisäänkasvaneita ihokarvoja, ryppyjä, auringon aiheuttamia ihovaurioita sekä elävöittää kuivaa tai rasvaista ihoa.

Lue lisää

Miten Skin Doctors PowerBrasion toimii?

Skin Doctors PowerBrasion kuorii hellävaraisesti ihon kuivaa pintaa, paljastaen sen alla olevan raikkaan, sileän ja hehkuvan ihon. Powerbrasion-kristallit syväkuorivat ja puhdistavat ihoa vähentäen ryppyjä ja epäpuhtauksia. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään 24 h vaikutteista ihon rakennetta korjaavaa voidetta. Skin Doctors PowerBrasion kasvohoitolaite syväkuorii ihon ja tämän jälkeen uusii sen rakennetta AHA- ja BHA-happojen avulla, mikä auttaa ihoasi uusiutumaan vuorokaudessa.

Miten Skin Doctors PowerBrasion toimii?

Tulokset ovat näkyvissä lähes välittömästi, tosin ne voimistuvat useamman käsittelyn jälkeen. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen voit huomata ihosi olevan huomattavasti sileämpi ja raikkaampi. 5-9 käsittelykerran jälkeen iho tuntuu merkittävästi nuoremmalta ja hehkuvammalta. Jokaisen hoitokerran tulisi kestää 5-10 munuuttia.

Low Level Laser Technoly ja Liporeductyl kiihdyttävät solujen metabolismia ja sileyttää ihoa jättäen sen joustavammaksi, nuorekkaammaksi ja kiinteämmäksi.

Voiko Skin Doctors PowerBrasion todellakin vähentää ryppyjen ja juonteiden määrää?

Kyllä. Useimmissa tapauksissa Skin Doctors PowerBrasion kasvohoitolaite vähentää merkittävästi ryppyjen ja juonteiden määrää. Se syväkuorii ihon ja tämän jälkeen uusii sen rakennetta AHA- ja BHA-happojen avulla, mikä auttaa ihoasi uusiutumaan vuorokaudessa.

Mitä Skin Doctors PowerBrasion kasvohoitolaite pitää sisällään?

Mikrohiovat kristallit - kristallit kuorivat hellävaraisesti ihon pintakerroksen kuollutta solukkoa ilman alumiinioksidia. Ne sisältävät myös australialaista Tea Tea -öljyä, kosteuttavia aineita ja ihoa suojaavia antioksidantteja.

Micro-dermabrasion Accelerator Unit - pattereilla toimiva käsikäyttöinen laite kuorii ja hieroo ihoa tehokkaasti ja jättää sen raikkaan ja sileän näköiseksi.

24hr Resurfacing Cream - voidetta levitetään iholle kuorinnan jälkeen. Kemiallinen kuorinta sisältää yhdistelmän AHA- ja BHA-happoja, jotka uudistavat ihon pintaa.

Glykoli-ja maitohappo - Molemmat hapot pehmentävät ihon paksua pintakerrosta, voimistaen Powerbrasionin vaikutusta. Nämä hapot myös parantavat ihon rakennetta, vähentävät ryppyjä ja uudistavat auringon vaurioittamaa ihoa.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Suosittelemme, että testaat tuotteen soveltuvuuden levittämällä sitä pienelle alueelle ihollasi. Odota 24 tuntia ennen tuotteen käyttöä. Tuote voi aiheuttaa hieman punoitusta, kutinaa tai hilseilyä. Älä jatka tuotteen käyttöä, jos saat allergisen reaktion. Käytä kosteusvoidetta ja aurinkosuojaa hoidon jälkeen, sillä ihostasi voi tulla kerkempi auringolle.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (93.33% pohjautuen 3 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Ihana. Tämä todella tuo kasvohoidon edut omassa kotona... Ja paljon halvemmalla kuin kosmetologilla!
  • * Laadukas!!
  • * Uskomattomat tulokset. Iho on paljon virkeämmän ja raikkaamman oloinen heti ekalla käyttökerralla. Hyvä tuote!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi