Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Night Pheromones for Men
Night Pheromones for Men
Night Pheromones for Men
Night Pheromones for Men

Night Pheromones for Men

Feromoni miehille

Yhteenveto

Phiero Night on hienovarainen, taskukokoinen feromonituoksu miehille. Voit käyttää sitä missä tahansa ja milloin tahansa. Se on valmistettu synteettisistä feromoneista, ja perustuu ihmisen feromonitoiminnan tieteelliseen tutkimukseen. Phiero Night-feromonideodorantti auttaa sinua kiihottamaan ja virittämään seksuaalista halua; se myös parantaa itseluottamustasi. Se on taskukokoinen, joten voit aina käyttää sitä huomaamattomasti, missä tahansa tilanteessa. Phiero Night antaa sinulle viettelyvoimaa ja parantaa itseluottamustasi kaikissa tapaamisissa.

 • Taskukokoinen ja hienovarainen
 • Auttaa herättämään seksuaalista kiinnostusta
 • Parantaa itseluottamusta
 • Huomaamaton käytössä — tuoksuu tavalliselta hajuvedeltä
 • Välitön vaikutus
 • Perustuu tieteelliseen feromonitutkimukseen

Tämä voimakas viettelys on tulosta vuosien mittaisesta rakkauden ja viehätyksen neurokemian tutkimuksesta. Tutkijat ovat selvittäneet, miten aivot reagoivat tiettyihin feromoneihin ja hajuihin. Phiero Night Man stimuloi feromonituoksun vastaanottajassa aivotoimintaa, joka herättää kiihotusta. Phiero Night Man myös antaa sinulle itseluottamusta missä tahansa tapaamisessa.

 • GMP
 • ISO
 • Kliinisesti todistettu

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Phiero Night Man deodorantti

Phiero Night man on roll-on feromonideodorantti, joka koostuu neljästä synteettisestä feromonista. Nämä feromonit voimistavat neurologista viehätysvoimaa deodorantin käyttäjän tapaamissa ihmisissä. Feromonituoksujen suurin valtti on, että ne toimivat hajuaistin kautta. Hajuaisti on yksi ihmiskehon voimakkaimmista aisteista, koska sen herättämät neurologiset impulssit kulkevat suoraan aivokuoreen. Tällä on merkittävä vaikutus muihinkin aisteihimme ja ajatuksiimme. Näin ollen hajun kautta vastaanotetuilla feromoneilla on lähes välitön vaikutus niiden kohteena olevaan ihmiseen.

Miten Phiero Night Man toimii?

Feromonit ovat neurokemiallisten reaktioiden synnyttämiä kemikaaleja, joiden tarkoitus on aiheuttaa vastakkaisen sukupuolen edustajissa tietynlainen käytöksellinen reaktio. Yksinkertaisesti sanoen, feromonit ovat alitajuntaista vuorovaikutusta, joka laukaisee seksuaalisen reaktion. Feromonit eivät varsinaisesti luo euforian tai kiihtymyksen tunteita, vaan voimistavat jo olemassa olevia visuaalisia ja auditiivisia stimuluksia. Phiero Night Man feromonituoksu voimistaa luonnollista tuoksuasi ja feromonejasi auttaen sinua herättämään ja valloittamaan vastakkaisen sukupuolen edustajien seksuaalisen halun, minne ikinä menetkin.

 • TUNNE
  itsesi viehättävämmäksi
 • HERÄTÄ
  kiinnostus ja vangitse katseita
 • AINA VALMIINA
  huomaamattoman taskukoko, helppo ja nopea käyttää

PARANNA

itsetuntoasi

PIRISTÄ

tuoksuasi

HUOMAA

välitön vaikutus ja nopeat tulokset

Näin käytät Phiero Night Man-feromonituoksua:

On suositeltavaa käyttää Phiero Night feromonituoksua suihkun jälkeen, jotta feromonit pysyvät puhtaina

Levitä iholle roll on-puikon avulla, etenkin ‘pulssipisteisiin’ kaulalla, korvissa ja ranteissa

Feromonituoksu imeytyy ja vaikuttaa ihossa jopa 8-10 tunnin ajan oikein käytettynä

Feromonideodorantti alkaa vaikuttaa noin 30 minuuttia levittämisen jälkeen

Suositukset

Levitys: Tietyille kehonosille levitettynä Phiero Night Man toimii tavallista paremmin. Nämä niin kutsutut ‘pulssipisteet’ sijaitsevat esimerkiksi kaulalla, korvissa ja ranteissa. Näissä pisteissä veri kiertää lähempänä ihon pintaa, jolloin korkeampi ruumiinlämpö voimistaa feromonideodorantin tehoa.

Neuvo: Varmista, että ihosi on kosteutettu, koska näin Phiero Night Man-feromonideodorantin vaikutus kestää pidempään. Feromonituoksu imeytyy kehoon ja säilyy aktiivisena noin 8-10 tunnin ajan, kunhan se levitetään oikeaoppisesti.

Käyttöohje: Levitä suoraan iholle aivan kuin normaalisti käyttäisit partavettä. Pakkaus sisältää 10millin roll on-pallon. Phiero Night Man on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön.

Miten nopeasti Phiero Night Man vaikuttaa?

Phiero Night Man vaikuttaa lähes välittömästi, kun käytät sitä henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä. Feromonideodorantti sisältää mausteisen tuoksuisia tähtianis- ja roseepepperiuutteita sekä 4 avainferomonia, joiden yksityiskohtaisempi kuvaus on alla. Roll on-neste imeytyy ihoon ja alkaa etenkin suositelluille ‘pulssipisteille’ levitettynä vaikuttaa hyvin nopeasti.

Mihin feromonien vaikutus perustuu?

Phiero Night Man feromonideodorantti on valmistettu kolmen synteettisen feromonin avulla, jotka auttavat herättämään seksuaalisen reaktion luonnollisella ja orgaanisella tavalla.

Androsteroni: Tämän feromonin tehtävä on antaa dominantti ja itsevarma vaikutelma. Androsteroni on testosteronin johdannainen ja sillä on tärkeä rooli seksuaalisen kiinnostuksen herättämisessä.

Delta 16-OL: Tämä feromoni on oleellinen vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Se antaa käyttäjille enemmän itsevarmuutta ja auttaa mukautumaan ympäröiviin ärsykkeisiin paremmin. Sen ansiosta itsevarmuus ja verbaaliset sekä fyysiset kommunikaatiotaidot paranevat.

A-Keto: Tämä feromoni muistuttaa DELTA 16-OL feromonia. Sen erityistehtävä on rikkoa jännite; se tunnetaan ‘jäänmurtaja’-feromonina. Se saa keskustelut sujumaan jouhevammin ja herättää lämpimämmän reaktion keskustelukumppanissa.

Turvallinen käyttää

Phiero Night Man-feromonituoksulla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta suosittelemme aina tarkistamaan ainesosaluettelon mahdollisten allergisoivien aineiden varalta. Varmuuden vuoksi voit testata ainetta kämmenselällä. Jos huomaat ärsyttäviä vaikutuksia, älä jatka tuotteen läyttöä. Phiero Night Man on luotettava ja CPNP-rekisteröity tuote nimikkeellä “CPNP Phiero Night Man: 1910670”. Tämä roll on-feromonituoksu sopii luontevasti osaksi jokapäiväistä ihonhoitorutiiniasi.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

78.46% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Mielyttävä tuoksu ja toimii.

V Ville V
Verified Purchase

Paras kokeilemani fermonituote, tyttöystävänikin huomasi tuoksun

M Markus
Verified Purchase

Olen erittäin tyytyväinen tilaukseeni

D Dani
Verified Purchase

Yksi parhaimmista ostoksista ikinä, ostettiin jätkien kanssa vitsimielellä mutta ei kyllä nyt kaduta, olen saanut paljon kehuja.

J Johannes
Verified Purchase

Tehokas tuote, tätä on kiva rollailla kaulalle ja ranteisiin.

E E
Verified Purchase

Hyvä ostos, tuo itsevarmuutta. Tattis!

T Tuulikki
Verified Purchase

Suositteluni, saan paljon kehuja nykyään enkä usko että se on sattumaa.

L Leena
Verified Purchase

Heipsistarallaa, täällä kiittelee iloinen asiakas!

P P
Verified Purchase

Olen iloinen, tuote tuntuu toimivan, olen kerran vasta käyttänyt ja saanut jo kehuja.

S S
Verified Purchase

Oon saanut jo kehuja baarissa.

P P

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä