Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Pheromen Pheromones For Men 15ml | Feromonisuihke miehille

Cobeco Cosmetics

19.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Ota viehätysvoimasi hallintaan Pheromen Man-2-Woman -suihkeen avulla! Tämä feromonisuihke miehille on suunniteltu parantamaan miesten seksuaalista vetovoimaa. Tuotteen tuoksuttoman, eroottisen koostumuksen ansiosta menestyt paremmin naisten kanssa ja suhteestasi tulee intiimimpi. Kätevän pakkauskoon ansiosta voit kuljettaa suihkepulloa mukanasi ja voit lisätä seksuaalista vetovoimaasi sekunneissa!

  • Nopeavaikutteinen koostumus lisää seksuaalista vetovoimaa välittömästi
  • Parantaa luontaista tuoksuasi
  • Lisää itsevarmuutta
  • Tuoksuton koostumus ja kätevä pakkauskoko takaavat huomaamattoman käytön
  • Sopii sekä parisuhteessa oleville että parisuhdetta etsiville sinkuille

Pheromen Man-2-Woman parfyymi sisältää luonnollisia feromoneja, jotka tarjoavat lisää seksuaalista vetovoimaa sekä parisuhteessa että sinkkuina eläville miehille. Jo muutamalla suihkauksella saat lisää itsevarmuutta ja seksuaalisia kokemuksiasi – ole oman kyläsi casanova ja tilaa feromonisuihke miehille jo tänään!

Lue lisää

Mikä Pheromen Man-2-Woman on?

Pheromen Man-2-Woman on sekoitus luonnollisia ainesosia, jotka yhdessä lisäävät itseluottamustasi ja seksuaalista vetovoimaasi. Kuten tunnetussa sanonnassa mainitaan, ulkonäkö ei ole kaikki. Feromonit ovat avain seksuaaliseen yhteensopivuuteen, ja monet suhteet saavat alkunsa selittämättömistä ”kipinöistä”. Feromonit ovat tuoksuttomia, mutta ne havaitaan alitajuisesti, ja niiden avulla saat lisää seksuaalista vetovoimaa! Pheromen Man-2-Woman feromonisuihke miehille on helppokäyttöinen, huomaamaton ja tyylikkäästi pakattu, joten se sopii hyvin muiden hygieniatuotteidesi joukkoon.

Miten tuote toimii?

Pheromen Man-2-Woman sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka feromonien avulla lisäävät luontaista tuoksuasi ja seksuaalista vetovoimaasi. Nämä ”näkymättömät” kemikaalit tuovat sinulle lisää seksuaalista viehätysvoimaa vähällä vaivalla! Seksuaalinen vetovoima ei liity vain ulkonäköön – jos erität terveellisen määrän feromoneja, vedät todennäköisemmin puoleesi vastakkaisen sukupuolen edustajia. Pheromen Man-2-Woman auttaa sinua lisäämällä feromonitasojasi!

Tämä ainutlaatuinen suihke jäljittelee luonnollisia feromoneja ja auttaa sinua muuttumaan haluttavammaksi ja itsevarmemmaksi sekä tekee uuden suhteen aloittamisesta helpompaa. Tuote voi myös tuoda lisää kipinöitä nykyiseen suhteeseesi!

Miten Pheromen Man-2-Woman -suihketta käytetään?

Tämä feromonisuihke miehille on kätevä ja helppokäyttöinen – suihkauta sitä muutaman kerran kasvoillesi, kaulallesi ja vaatteisiisi joko yksin tai yhdessä tavallisesti käyttämäsi partaveden tai tuoksun kanssa.

Milloin tulokset näkyvät?

Pheromen Man-2-Woman toimii välittömästi – sen ei tarvitse imeytyä, joten huomaat sen hyödyt heti. Tulokset vaihtelevat käyttäjästä toiseen, mutta useimmat käyttäjät huomaavat merkittäviä tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla!

Ainesosat

Denaturoitu alkoholi, vesi, parfyymi, butyylifenyyli-metyylipropionaali, hydroksisoheksyyli-3-syklohekseeni-karboksialdehydi, linaloli, kumariini, limoneeni, kanelialdehydi, eugenoli, sitraali ja geranioli.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Kuten muidenkin feromonituotteiden tapauksessa, myös Pheromen Man-2-Woman –suihkeen käyttöä suunniteltaessa on suositeltavaa tutustua ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Näin voit varmistaa, että et ole allerginen millekään tuotteen ainesosista. Tämä feromonisuihke miehille on kuitenkin valmistettu luonnollisista ainesosista, joten sillä ei pitäisi olla sivuvaikutuksia. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä suihkeen joutumista silmiin. Jos Pheromen Man-2-Woman -suihketta joutuu silmiisi, huuhtele silmät huolellisesti lämpimällä vedellä.

Miten tilaan tuotteen ShytoBuysta?

Tuotteen tilaaminen ei voisi olla helpompaa – tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita lisääntyneestä seksuaalisesta vetovoimastasi nauttiminen niin pian kuin mahdollista!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi