Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Pherofem Female Pheromones

15 ml Spray | Feromonisuihke naisille

Yhteenveto

Lisää seksuaalista vetovoimaa käyttämällä Pherofem Woman-2-Man parfyymisuihketta, joka on täydellinen tapa päästä huomion keskipisteeseen! Tämä ainutlaatuinen, luonnollisia feromoneja sisältävä tuote on suunniteltu naisille, jotka haluavat löytää sisäisen eläimensä ja lisätä seksuaalista vetovoimaansa!

  • Parantaa kehon tuoksua luonnollisten ainesosien avulla
  • Lisää itsevarmuuttasi
  • Huomaamaton ja helppo käyttää
  • Kätevä pakkauskoko – sopii käsilaukkuusi!
  • Upean vaikutuksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä tavallisen parfyymisi kanssa

Pherofem Woman-2-Man on feromonisuihke naisille, ja sen suosion salaisuus piilee yhdessä asiassa: huomaamattomuudessa. Tämä upea tuote sopii hyvin osaksi päivittäisiä kauneudenhoitorutiinejasi. Tuote lisää seksuaalista vetovoimaa ja itseluottamustasi uutta suhdetta aloittaessasi!

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen

Mikä Pherofem Woman-2-Man on?

Kun seuraavan kerran menet baariin tai yökerhoon, varmista paikkasi valokeilassa Pherofem Woman-2-Man -suihkeen avulla! Tämä upea feromonisuihke naisille on valmistettu luonnollisista ainesosista, ja se lisää kehon luonnollisia feromoneja ja seksuaalista vetovoimaa. Me kaikki tiedämme, että itseluottamus on avain seksuaaliseen vetovoimaan. Feromoniparfyymi lisää itsetuntoasi luonnollisella ja huomaamattomalla tavalla tarjoten iltoihisi ulkona täydellisen piristyksen!

Pherofem Woman-2-Man on helppokäyttöinen ja huomaamaton suihke, se on pakattu viehättävään ja naiselliseen pulloon. Sopien näin luontevasti muiden hygieniatuotteidesi joukkoon. Tämä upea tuote on ihastuttava ja hienostunut parfyymituoksu, joka taatusti tuo sinulle ansaitsemasi huomion!

Miten Pherofem Woman-2-Man toimii?

Pherofem Woman-2-Man on suunniteltu korostamaan kehon luonnollista tuoksua käyttämällä feromoneja, jotka ovat havaitsemattomia, seksuaaliseen toimintaamme vaikuttavia kemikaaleja. Muutama suihkaus tätä upeaa tuotetta riittää antamaan sinulle lisäpotkun itsetuntoosi ja tekee sinusta mahdollisten kumppanien silmissä vetovoimaisemman. Anna itsellesi etulyöntiasema tämän upean feromonisuihkeen avulla – olemme varmoja, että se tekee ihmeitä!

Miten käytän Pherofem Woman-2-Man -suihketta ja miten kauan sen vaikutus kestää?

Eräs Pherofem Woman-2-Man -suihkeen hyvistä ominaisuuksista on sen kätevyys – tämän tuotteen käyttö ei vaadi esivalmisteluja, ja voit käyttää sitä vain tarvittaessa. Voit käyttää sitä yhdessä tavanomaisen hajuvetesi kanssa – vain pari suihkausta kaulallesi ja feromonit tekevät taikojaan!

Milloin tulokset näkyvät?

Pherofem Woman-2-Man on feromonisuihke naisille, ja se toimii välittömästi. Tulokset vaihtelevat käyttäjästä toiseen, mutta useimmat käyttäjät pääsevät nauttimaan huomattavista tuloksista jo ensimmäisellä käyttökerralla!

Ainesosat

Denaturoitu alkoholi, vesi, parfyymi, hydroksi-isoheksyyli-3-syklohekseeni-karboksialdehydi, linaloli, limoneeni, hexyl cinnamyl alcohol, hydroxycitronellal, CI19140 ja CI16255.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Vaikka tuotteella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, on suositeltavaa tutustua ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä. Näin voit varmistaa, ettet ole allerginen millekään tuotteen ainesosista. Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät huolellisesti lämpimällä vedellä.

Miten tilaan tuotteen ShytoBuysta?

Tuotteen tilaaminen ei voisi olla helpompaa – tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää seksuaalista vetovoimaa, klikkaa tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(13)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

92.86% pohjautuen 13 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Käytän vain pari suihkausta ja tuoksu kestää koko päivän.

J Jorge
Verified Purchase

Olen käyttänyt tätä jo vuosia

R Roosa
Verified Purchase

Nopea ja huomaamaton toimitus

J Jon
Verified Purchase

Sain lahjaksi kaverilta ja yksi parhaimmista jutuista joita oon saanut. Tosi tehokas.

A Anni
Verified Purchase

Erinomainen tuote. Tosi tyytyväinen.

K Kassu
Verified Purchase

En yleensä sano näin mutta... lämpimät suositteluni.

O Oona
Verified Purchase

Tuoksu on kiva ja pullo on helppo ottaa mukaan esimerkiksi baariin.

A Alisa
Verified Purchase

Täys kybä. Onneksi löysin, ei voi kuin suositella. Tuoksukin kiva.

L Liisa
Verified Purchase

Ostin aluksi vitsimielellä mutta tuote olikin todella positiivinen ylläri. Tulen ostamaan jatkossakin.

V Vilma
Verified Purchase

Lämpimät suositteluni!

K Krisse

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä