Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Kiero penis eli peyronien tauti

Peyronien tauti eli siittimen käyristyminen on verrattain yleinen oireyhtymä, jossa paisuvaisen sidekalvon kovettuma aiheuttaa peniksen käyristymisen erektiossa. Useat miehet eivät tiedä, että Peyronien taudin oireisiin on olemassa yksinkertaisia hoitokeinoja- ilman tarvetta kirurgisiin toimenpiteisiin.

Peyronien Tauti

Peyronien tauti eli käyrä penis on yleinen oireyhtymä, jossa paisuvaisen sidekalvon kovettuma aiheuttaa peniksen käyristymisen erektiossa. Oireyhtymää esiintyy noin 5% prosentilla miehistä. Käyristynyt penis voi olla erittäin kiusallinen vaiva ja se voi aiheuttaa erittäin suurta ahdistusta. Erityisen piinallinen tauti on jos se alkaa vaikuttaa omaan seksielämään. Yhdyntä saattaa epäonnistua tai olla kivulias, myös erektiohäiriön samanaikainen esiintyvyys on yleistä. Useat miehet eivät kuitenkaan tiedä, että Peyronien taudin oireisiin on olemassa yksinkertaisia hoitokeinoja, ilman tarvetta kirurgisiin toimenpiteisiin.

Mikä on taudin aiheuttaja?

Valitettavasti lääketieteen ammattilaiset eivät vielä ole täysin pystyneet ratkaisemaan miksi Peyronien tautia esiintyy joillakin miehillä mutta toisilla ei. Muutamassa tapauksessa kovettumataudin on arvioitu olevan sidoksissa aikaisempaan penislihaksen vaurioitumiseen tai traumaan. Tätä ei kuitenkaan ole pystytty täysin todistamaan, sillä monilla siittimen käyristymisestä tai vinoutumisesta kärsivillä miehillä ei ole mitään yhteistä tekijää oireiden puhkeamiseen. Vaikka Peyronien taudin syytä ei ole vielä täysin pystytty selvittämään, on sen hoitomenetelmistä olemassa runsaasti tietoa, ja tarjolla on myös erilaisia hoitomenetelmiä.

Oireet ja esiintyminen

  • Peniksen käyristyminen
  • Turvotus
  • Kivulias erektio
  • Sidekudosmainen kyhmy peniksen varressa, joka on kosketusarka
  • Esiintyy yleensä 30-50 vuoden iässä

Tauti voi olla synnäinen tai se voi kehittyä siittimen pehmytkudoksen vaurioitumisesta. Seksin aikana penis voi taipua voimakkaasti tai penikseen voi kohdistua voimakas trauma, joka aiheuttaa peniksen pehmytkudokseen vaurion. Penistä ympäröivä sidekudoskalvo voi vaurioitua ja siitä seuraa tulehduksia, jotka johtaa arpikudoksen muodostumiseen. Alkuvaiheessa peniksessä voi olla kipua ja vähitellen penikseen saattaa alkaa kehittyä juoste tai jopa kova kalkkimainen kyhmy (plakki). Joka alkaa käyristää penistä ja tuottaa pientä arkuutta tai kipua kun penis on erektiossa. Paisuvaiskudos kalvossa oleva vauriokohta alkaa supistaa paisuvaiskudosta toiselta puolelta ja se johtaa peniksen käyristymiseen. Vaurioitumisen jälkeen oireet voivat kehittyvät asteittain tietyn ajan kuluessa tai esiintyä kohtalaisen nopeasti. Käyristyminen voi jatkua vaurioitumisesta jopa vuoden ajan.

Peyronin tauti aiheuttaa käyrän peniksen

Käyrän peniksen hoito- kuinka suoristaa käyrä penis?

Peyronien taudin hoitoon on tarjolla useita eri hoitomenetelmiä.Taudin hoitoon kehitetyt vetolaitteet, kuten Phallosan, Jes Extender ja AndroPenis ovat suosittuja miesten keskuudessa, jotka etsivät tehokkaita hoitomenetelmiä, ilman potentiaalisia sivuvaikutuksia ja muita riskejä. Monista vetolaitteista onkin tullut lääkärien suosittelema hoitomuto Peyronien tautiin. Vetolaitetta on mahdollista käyttää vaatetuksen alla, kenenkään huomaamatta, samalla kun se hellävaraisesti suoristaa ja pidentää penistä.

Taudin alkuvaiheessa tuloksellista voi olla peniksen riittävästä verenkierrosta huolehtiminen, tämä voi estää taudin etenemisen. Peniksen verenkiertoa voi kohentaa paisuvaiskudoksen verenkiertoa lisäävillä luontaistuotteilla tai esimerkiksi pensipumpun avulla, joka auttaa nostamaan verenkierron määrä peniksessä.

Mikäli kyseessä on erittäin pahanlaatuinen Peyronien tauti, jossa käyristyminen on yli 60 astetta tehokkain hoito on leikkaus. Tällöin vauriotunut sidekudosalue poistetaan ja korvataan omalla kudoksella tai kudosystävällisellä keinoaineella. Leikkaushoito vaatii aina kokeneen urologin tutkimusta ja arviointia, sillä leikkaukseen liittyvät riskit voivat olla huomattavia. Peyronien taudin leikkaushoito on vaativa operaatio käyrälle penikselle, voit lukea oheisesta linkistä lisää milloin käyrä penis vaatii leikkaushoitoa.

Käyristynyt penis ja kalkkeutuma plakki

Käyrän peniksen hoidon vaikuttavuus

Andromedical valmistaa tuotteita sekä peniksen pidennykseen että peniksen käyryyden vähentämiseen. Andromedical on havainnut että 50% tapauksissa peniksen käyryys voidaan korjata Andropenis hoitojaksolla. Tästä syystä on suositeltavaa kokeilla peniksen vetohoitoa ennen peruuttamatonta leikkaushoitoa, johon voi liittyä muitakin riskejä. Andropenis laitteella Peyronin taudin hoitojakso on 6-7 kuukautta käyrälle penikselle. Hoitotulokset ovat olleet näissä hoidoissa positiivisia: kiputila on laskenut, peniksen käyryys on vähentynyt ja seksuaalinen suorituskyky on noussut.** Andromedicalin valmistama peniksen venytyin on laadukas tuote, AndroPenis Gold sopii erinomaisesti monenkokoiselle penikselle.

Lue myös nämä