Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Peräpukamat

Tiesitkö, että noin 75% miehistä ja naisista kärsii joko sisäisistä tai ulkoisista peräpukamista jossain elämänsä vaiheessa? Peräpukamat ovat peräaukon alueella sijaitsevia, suonikohjuja muistuttavia suurikokoisia verisuonia, ja kiusallinen vaiva monelle meistä. Peräpukamia ilmestyy tavallisesti aikuisille, ja niitä voivat aiheuttaa lukuisat tekijät kuten raskausaika, ummetus tai liiallinen paikallaan istuminen. Pukamat voivat olla ulkoisia ja sisäisiä, ja kipeytyessään ne saattavat haitata päivittäistä elämää huomattavasti. Pitkittyneen vaivan kanssa kannattaa suunnata lääkärin juttusille.

Peräpukamien hoitoon on nykyisin tarjolla lukuisia tehokkaita menetelmiä. Peräpukamavoiteet voivat auttaa silloin, kun vaiva on edelleen lievällä tasolla. Myös erilaisten lisäravinteiden tehosta on keskusteltu, mutta ne eivät päihitä tehokkuudessa pukamavoiteita. Hoida siis peräpukamat ajoissa!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Peräpukamat on todella kiusallinen vaiva, jotka voi osua kenen tahansa kohdalle. Peräpukamia esiintyy yleensä aikuisilla ja tietyt asiat, kuten raskaus altistavat peräpukamien alttiudelle. Pukamat voivat olla ulkoisia ja sisäisiä, ja ne voivat olla erittäin kivuliaat sekä haitata päivittäistä elämää huomattavasti. Jos pukamat pitkittyy on syytä aina mennä lääkärin juttusille. Peräpukamavoiteet on hyvä vaihtoehto, kun haluat parantaa olotilaa. Tarjolla on myös erilaisia ravintolisiä, mutta nopein ratkaisu on hyvä pukamavoide. Pukamien hoito vaatii aktiivista otetta, älä jää istumaan peräpukama ongelman kanssa - liiallinen istuminen pahentaa oireita.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.