Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Penispumppu - Näin valitset hyvän penispumpun

Mikä on Penispumppu

Penispumppu on itseasiassa erektiopumppu, jonka avulla saavutetaan suurempi ja kestävämpi erektio. Pitempään käytettynä penispumppu voi myös suurentaa peniksen kokoa usealla sentillä. Erektiopumppu on muotoiltu muoviputkilo, joka sijoitetaan peniksen ympärille. Erektioon johtavaa painetta pumpataan käden ja/tai pumpun avulla. Nykyaikaiset penispumput ovat erittäin helppokäyttöisiä ja turvallisia käyttää, siksi ne ovat erittäin suosittuja.

Erektiopumppu - miksi käyttää penispumppua?

Erektio-ongelmat ovat hyvin yleisiä, etenkin jos olet käynyt läpi eturauhasen operaation tai kun olet saavuttanut tietyn iän. Jotkut lääkärit määräävät lääkkeitä saavuttaaksesi ja ylläpitääksesi erektiosi, mutta on olemassa myös muita hoitoja. Penispumppu voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle, jos muut hoidot tuovat sinulle sivuvaikutuksia, eivät toimi, eivät ole turvallisia tai ovat liian kalliita. Erektiopumppua voidaan käyttää jos muunlainen hoito ei tule kysymykseen.

Penispumput ovat todella tehokkaita. Ne mahdollistavat esteettömän erektion, Jolloin voit taas nauttia seksistä. Penispumput ovat turvallinen ratkaisu verrattuna muihin tavanomaisiin hoitoihin, kuten lääkkeet ja leikkaus, jotka voivat aiheuttaa raskaita sivuvaikutuksia, kuten pienemmän peniksen koon tai pysyvän impotenssin.

Myös kustannukset ovat alhaisemmat. Penispumpun ostamisen jälkeen, sen käyttö ei maksa mitään, toisin kuin lääkehoidot, joissa pillereitä tulee uusia lähes kuukauden välein. Penispumput eivät ole kirurgisia toimenpiteitä, eikä vaadi vieraita esineitä tai ruiskutettavia nesteitä penikseesi.

Penispumput voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin: voit erinomaisesti käyttää penispumppua lääkityksen tai ravintolisien aikana. Yli 79% asiakkaistamme yhdistivät penispumpun ja penispillerit, joiden ansiosta ne ovat kehittäneet ilmiömäisen erektion, joka säilyy vahvana jopa kolme kertaa pidempään kuin ennen.

Erektiopumppua käyttämällä voit saavuttaa erektion helposti ja turvallisesti myös sädehoidon tai eturauhasen leikkauksen jälkeen, joten voit säilyttää sukupuolielämäsi aktiivisena operaatiosta huolimatta.

Joissakin tapauksissa penispumpun käyttö on auttanut palauttamaan peniksen alkuperäiseen muotoonsa, kun käyttäjä on kärsinyt Peyronien taudista, eli peniksen käyristymisestä.

Mikä penispumppu minun kannattaa valita?

Bathmate Hydromax on vallankumouksellinen penispumppu ja Bathmate Herculesin isosisko. Se kehittää erektiotasi tehokkaasi ja samalla mahdollisesti myös penistäsi. Bathmate Hydromax on erittäin helppo käyttää ja sen imuteho on 35% suurempi kuin aikaisempien versioiden. Ensimmäisiä tuloksia voit nähdä hyvinkin nopeasti, mutta kestävämmät tulokset saat 2-3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Bathmate Hydromax Xtreme on innovatiivinen käsipumpulla varustettu penispumppu, joka on tänä päivänä markkinoiden tehokkain pumppu. Bathmate Hydromaxin kanssa saat tuloksia nopeasti ja tehokkaasti. Sen helppokäyttöisyys tekee siitä erinomaisen käytettäväksi omassa kotonasi. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja siinä on 2 vuoden valmistajan takuu. Tämän tuotteen kanssa voit saavuttaa vahvemmat ja kestävämmät erektiot sekä pitkällä aikavälillä voit myös nähdä peniksesi kasvavan kokoa.

Hyvän penispumpun valitseminen erektiohäiriöön - Kysy ainakin nämä 4 kysymystä:

Markkinoilla on useita penispumppuja erektiohäiriön hoitamiseen vakuumiterapiahoidon avulla, mutta kaikkia niistä ei ole suunniteltu auttamaan erektiohäiriön hoidossa eivätkä ne välttämättä tuota tarvittavia tuloksia parantumiseen. 4 kysymystä, jotka sinun tulisi kysyä ja joihin sinun tulisi saada vastaus ennen kuin valitset itsellesi sopivan penispumpun.

Onko kyseinen penispumppu tarkoitettu hoitamaan erektiohäiriötä?

Monet markkinoilla myynnissä olevat penispumput myydään miehisyyden tehostajana tai peniksen suurentajana eivätkä tällaiset “kohde” tuotteet välttämättä auta nimenomaan erektiohäiriöstä paranemiseen tai kovempaan erektion. Toimiiko penispumppu peniksen kasvatukseen onkin täysin eri kysymys. Penispumpun käyttö erektion tukemiseen onnistuu laadukkaan vakuumipumpun avulla, joka tuottaa tarpeeksi kiinteän erektion yhdyntään. Hintalaput uutuuspumpuissa voivat olla houkuttelevia, mutta jos alhainen hinta saa sinut puolelleen, saatat päätyä hankkimaan tuotteen, joka ei tuota tuloksia ja päädyt vain turhautumaan. Laadukkaat ja parhaat penispumput maksavat jotakin noin 75 EUR:n ja 275 EUR:n välillä.

Pidä mielessä, että erektiohäiriö on kaksiosainen ongelma. Ensimmäinen vaihe on erektion saaminen ja toinen vaihe on erektion säilyttäminen läpi yhdynnän ajan. Penispumppu, joka on tarkoitettu erityisesti erektiohäiriön hoitamiseen sisältää myös peniksen tukirenkaat, jotka auttavat ylläpitämään erektiota. Nämä penisrenkaat asetetaan peniksen tyveen erektion saamisen jälkeen. Niiden tarkoitus on estää veren virtaus ja pitää näin veri pakkautuneena penikseen säilyttäen kovempi ja pitkäkestoisempi erektio läpi yhdynnän. Yleensä uutuuspumput eivät sisällä tarpeellisia lisävälineitä erektion säilyttämisen kannalta ja eivät näin puhtaasti sovellu pelkän erektion tukemiseen.

Mitä tiedät yrityksestä, jonka valmistaman penispumpun olet aikeissa ostaa?

Kuten kaikissa muissakin lääke ja intiimituotteissa liittyvissä ostoksissa, varmista, minkälaisen tahon kanssa olet tekemisissä. Et ole ainoastaan jakamassa omia henkilökohtaisia maksutietoja vaan olet myös ostamassa laitetta, jota käytetään diagnosoidun tilan hoitoon. Ja sitä käytetään kaiken lisäksi läheisessä kontaktissa intiimeihin ruumiinosiin, varmista siis että ostat riittävän hyvän penispumpun.

Miten voit oppia näistä yrityksistä? Jos ostat internetin kautta, käy tarkasti läpi valmistajan nettisivut. Löytyykö sivuilta fyysinen postiosoite ja puhelinnumero? Ei ole parempaa tapaa saada lisätietoa yrityksestä kuin soittaa heille. Jos kukaan ei vastaa puheluun tai viesteihin, ota tämä varoitusmerkkinä! Kun olet ostanut penispumpun, haluat olla varma siitä, että löytyy joku, joka pystyy sinua sen käytössä opastamaan, jos kohtaat ongelmia. Kun soitat, tiedustele edustajan tietämystä tuotteesta, jonka haluat ostaa.

Kun kyseessä on peniksesi, muista turvallisuus ennen kaikkea. Saattaa olla houkuttelevaa säästää vähän rahaa ja ostaa halpa pumppu, mutta se voi viime kädessä maksaa sinulle tuhansia lääkärikuluina pitkän ajan kuluessa – vaikka tekisit kaiken oikein koko ajan! Osaset alkavat mennä rikki ja halpa pumppu kuluu nopeammin eikä tarjoa johdonmukaisia tuloksia. Hyvä pensimpumppu kestää pitkän ajan ja siihen saa varaosia.

Onko penispumpussa painemittari ja venttiili ylipaineen vapauttamiselle?

Halvat penispumput on valmistettu halvoista alempilaatuisista osista ja materiaaleista. Tätä faktaa ei voi mitenkään ohittaa. Hyvä penispumppu on valmistettu lääketieteellisesti laadukkaiksi todetuista materiaaleista. Penispumpun tulisi olla helppoa puhdistaa, kiinnittää ja sen tulisi olla kestävä ja toimia johdonmukaisesti pitkän ajan. Ennenkaikkea laadukkaan penispumpun käyttö on helppoa ja

Huolehdi siitä, että penispumppu, jonka harkitset ostavasi sisältää painemittarin ja venttiilin ylipaineen vapauttamiselle penispumpusta. Tämän tarkoitus on rajoittaa ylipumppaamista, joka luo vakuumiin liikaa painetta, mikä taas voi aiheuttaa kudosvaurioita ja edeemaa. Kaikissa lääkäreiden suosittelemissa ja hyväksymissä pumpuissa on venttiili, joka ei anna liiallisen paineen syntyä laitteeseen.

Paineen vapautusventtiilin tulee olla helppokäyttöinen ja pumpun pitäisi myös automaattisesti aktivoida venttiili, jos painetta on liikaa. Kun käytät aikaa oikean penispumpun valitsemiseen, voit nauttia pidempään uuden toimivan ja laadukkaan laitteesi tuottamista tuloksista. Käytä näitä vinkkejä apunasi ostaessasi penispumppua ja löydät tuotteen, jossa yhdistyy laatu ja järkevä hinta. Onkin aika etsiä paras penispumppu juuri sinun tarpeitasi varten!

Lue myös nämä